15 éves a Gazlap!!!
Információk
Szia Anonymus!
Összes látogató: 6
Utolsó tag: czaczi
Keresés
Web Gazlap
Részletes fórum kereső
Utolsó fórumtémákból
- Szakértői témák:

- Kertészeti témák:
Vendégeink a kertben(17)
KAKTUSZOK ÉS POZSGÁSOK (48)
Segítség csak kertészeti témákban(17)
CSERE-BERE növények, magok....(50)
Daturák, trombita virágok (2)
Kékpillangó /clerodendron/...és egyéb Végzet-ek(5)
Virágaink, növényeink teleltetése (4)
Paprikák, chilik, Paradicsomok(5)
Milyen növényt vettem/szereztem ma (20 )
Gyümölcsök (5)
Hagymások, gumósok, rizómások (34)

- Tábortűz témák:
Vicces történetek,...képek(17)
ŐSZ....2015....2016.....2017.....2018.....2019.
JÓ TUDNI....érdekességek...ismeretterjesztő írások (6)
IDŐJÁRÁS (62)
Találd ki (29)
A Természet csodái zenei aláfestéssel.
GAZLAP szakácskönyv (72)
Miért mérgelődök?.....mi bosszant? (24)
Szomorú vagyok (10)
Milyen öröm ért ma? (37)
Ki milyen zenét hallgat Gazlapozás közben (9)
A Tudat keresése (3)

A Gazlap Fórumai
Tábortűz
Kertészet
Szakértők
Műhely
Archívum
Virágrend
Hirdetés
Üzenőfal
5:51:am kutyus :
Jó reggelt!
5:35:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek
4:58:am kutyus :
Jó reggelt, szép vasárnapot! Használjátok kis a "nyarunkat" !
5:13:am kutyus :
Jó reggelt, kellemes hétvégét
4:50:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek!
5:38:am kutyus :
Jó reggelt!
9:08:pm Bojtárgazdi :
Most ie meleg van! Tegnap ilyenkor kicsit csípett a hideg.
5:35:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek, ma melegebb volt az éjjel
5:11:am kutyus :
Jó reggelt
6:27:am kutyus :
Jó reggelt, megint egy új hét indul!
5:10:am kutyus :
Jó reggelt, szép vasárnapot!
7:05:pm Bojtárgazdi :
Itt egész nap csrperészett, most rákezdte rendesen.
6:30:pm Etimami :
Nálunk most kezd esni az eső.
6:29:pm Etimami :
Ebéd utáni szieszta volt.
2:03:pm Bojtárgazdi :
Szia Etike! Beszorított az eső?
Korábbi üzenetek

Csak regisztrált felhasználóknak
Regisztráció/Belépés
Google Hirdetések
Mellékletek
Hirdetés

Recipes
Összes|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|0|1|2|3|4|5|6|7|8|9
Keresendő névrészlet
Gyorskeresési kategóriák
Desszert
Desszert
(236)
Diabetikus
Diabetikus
(16)
Disznó
Disznó
(42)
Egyéb
Egyéb
(79)
Előétel
Előétel
(22)
Főétel
Főétel
(144)
Gyümölcs
Gyümölcs
(16)
Halétel
Halétel
(14)
Kelttészta
Kelttészta
(72)
Koktél
Koktél
(25)
Köret
Köret
(27)
Leves
Leves
(55)
Marha
Marha
(9)
Mártás
Mártás
(7)
Ötletek, fortélyok
Ötletek, fortélyok
(29)
Paleo
Paleo
(31)
Sajtétel
Sajtétel
(8)
Saláta
Saláta
(31)
Savanyúság
Savanyúság
(18)
Sörétel
Sörétel
(8)
Sütemény
Sütemény
(317)
Szárnyas
Szárnyas
(50)
Szendvics
Szendvics
(10)
Tészta
Tészta
(34)
Turmix
Turmix
(5)
Vadétel
Vadétel
(37)
Vega
Vega
(22)
Zöldség
Zöldség
(37)
Recept beküldése | Recept kérése
Receptek Kezdőlap | Keresés | Legtöbbet olvasott | Legmagasabbra értékelt | Kérések

Mértékegység átváltás

Kategória szerkesztése
Recept kérés
KérésKategória Állapot Akció
almás lepény vagy piteSütemény Kért A recept beküldése
kapros túróslepényKelttészta Elfogadva A recept beküldése
3Bit szeletDesszert Elfogadva A recept beküldése
epres, rizses tortaSütemény Elfogadva A recept beküldése
felhőszeletIsmeretlen Elfogadva A recept beküldése
Savanyúság Elfogadva A recept beküldése
Szarvas pörköltVadétel Elfogadva A recept beküldése
Juhtúrós sztapacskaIsmeretlen Elfogadva A recept beküldése
PuncstortaSütemény Elfogadva A recept beküldése
savanyított fokhagymaSavanyúság Elfogadva A recept beküldése
Előző receptVisszalépés az előző oldalra
Nyomtatható változat Nyomtatható változat | Recept küldése Emailben Recept küldése Emailben | Recept szerkesztése Recept szerkesztése | Recept törlése Recept törlése

Almás morzsatészta
Hány személyre: kisebb adaghoz
Előkészületi idő:
Elkészítési idő:
Kategória: Sütemény
Nehézségi fok: Könnyű
Hozzávalók
Tésztához: 8 dkg finomliszt, 4 dkg zabpehely, 3 evőkanál
porcukor,10 dkg vaj vagy margarin
Töltelék: 3-4 alma, 2 evőkanál barnacukor, 1 kávéskanál fahéj
Rövid leírás
A sütőt 220 C fokra előmelegitjük.
A lisztből a zabpehelyből,a cukorból és a vajból omlós tésztát
gyúrunk-kis konyhai keverőgéppel a legegyszerübb.
Az almát megmossuk,hámozzuk,felszeleteljük nem tul vastag
szeletekre.
Egy tüzálló tálat kivajazzuk az almaszeletekkel kibéleljük.
A barnacukrot és a fahéjat rászórjuk,majd a tésztát
egyenletesen rámorzsoljuk.
A sütő középső rácsára tolva 20-25 percig sütjük,amig az alma
meg nem puhul, és a tészta aranybarna nem lesz.
Elkészítés leírása
Forrás:
Beküldte:: fokamama53 be Friday, February 20. 2009 at 18:29:36
További receptek tőle:  fokamama53
A recept eddigi értékelése
Pontok száma: 5 ()
Szavazat: 1
Nagyon rosszRosszRegularJóNagyon jóKitűnő


Impresszum : Jogi nyilatkozat : Moderálás : Médiaajánlat

@Gazlap | Indult 2004-03-01 l Oldalkészítés: 0.040 másodperc