15 éves a Gazlap!!!
Információk
Szia Anonymus!
*bau
Tagok: 3 / 18286
Összes látogató: 9
Utolsó tag: czaczi
Keresés
Web Gazlap
Részletes fórum kereső
Utolsó fórumtémákból
- Szakértői témák:

- Kertészeti témák:
Csuporkafélék (achimenes,kohleria,streptocarpus,stb) (10)
Vendégeink a kertben(17)
KAKTUSZOK ÉS POZSGÁSOK (48)
Milyen növényt vettem/szereztem ma (20 )
Paprikák, chilik, Paradicsomok(5)
Leanderek(18)
Hagymások, gumósok, rizómások (34)
Kertünk meglepetései (2)
Gyümölcsök (5)
Konyhakerti növények (14)
Hortenziák (3)
Fokföldi ibolya / Saintpaulia (52)

- Tábortűz témák:
Találd ki (29)
GAZLAP szakácskönyv (71)
Vicces történetek,...képek(17)
A Tudat keresése (3)
JÓ TUDNI....érdekességek...ismeretterjesztő írások (6)
IDŐJÁRÁS (61)
Vicces történetek,...képek(16)
2019-es nyári abádszalóki tali
Slideshow & Videó
Milyen öröm ért ma? (37)
Írj bármilyen témáról (15)
Versek, költemények (4)

A Gazlap Fórumai
Tábortűz
Kertészet
Szakértők
Műhely
Archívum
Virágrend
Hirdetés
Üzenőfal
5:11:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek
5:39:am Bojta :
Jő reggelt!
4:52:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek!
5:28:am kutyus :
Jó reggelt, szép vasárnapot!
12:46:pm Bojtárgazdi :
Jó hétvégét kívánok mindenkinek!
6:22:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek Kellemes hétvégét
12:44:am Bojtárgazdi :
Szép álmokat mindenkinek!
5:50:pm Emmylie :
Fáraszto nap után a faluban talán majd pihenhetek. : Szép estét mindenkinek
11:33:am Bojtárgazdi :
Szép napot kívánok! Mára is van munkám, de kicsit nemszeretem szöveg. Sok paragrafus van benne...
5:39:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek!
10:59:pm Bojtárgazdi :
Nocsak, hát már eltelt a nap! Sokat dolgoztam ma. Jó éjszakát kívánok!
10:08:am Emmylie :
Szep napot kivanok mindenkinek
5:36:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek!
8:42:pm Bojtárgazdi :
Nem tudom, ma már köszöntem-e... Szép estét kívánok, Gaznépek!
2:17:pm Emmylie :
Szep delutant. Tegnap az unokakkal ma a fiammal fagylaltozok. :
Korábbi üzenetek

Csak regisztrált felhasználóknak
Regisztráció/Belépés
Google Hirdetések
Mellékletek
Hirdetés

Recipes
Összes|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|0|1|2|3|4|5|6|7|8|9
Keresendő névrészlet
Gyorskeresési kategóriák
Desszert
Desszert
(236)
Diabetikus
Diabetikus
(16)
Disznó
Disznó
(42)
Egyéb
Egyéb
(79)
Előétel
Előétel
(22)
Főétel
Főétel
(144)
Gyümölcs
Gyümölcs
(16)
Halétel
Halétel
(14)
Kelttészta
Kelttészta
(72)
Koktél
Koktél
(25)
Köret
Köret
(27)
Leves
Leves
(55)
Marha
Marha
(9)
Mártás
Mártás
(7)
Ötletek, fortélyok
Ötletek, fortélyok
(29)
Paleo
Paleo
(31)
Sajtétel
Sajtétel
(8)
Saláta
Saláta
(31)
Savanyúság
Savanyúság
(18)
Sörétel
Sörétel
(8)
Sütemény
Sütemény
(317)
Szárnyas
Szárnyas
(50)
Szendvics
Szendvics
(10)
Tészta
Tészta
(34)
Turmix
Turmix
(5)
Vadétel
Vadétel
(37)
Vega
Vega
(22)
Zöldség
Zöldség
(37)
Recept beküldése | Recept kérése
Receptek Kezdőlap | Keresés | Legtöbbet olvasott | Legmagasabbra értékelt | Kérések

Mértékegység átváltás

Kategória szerkesztése
Recept kérés
KérésKategória Állapot Akció
almás lepény vagy piteSütemény Kért A recept beküldése
kapros túróslepényKelttészta Elfogadva A recept beküldése
3Bit szeletDesszert Elfogadva A recept beküldése
epres, rizses tortaSütemény Elfogadva A recept beküldése
felhőszeletIsmeretlen Elfogadva A recept beküldése
Savanyúság Elfogadva A recept beküldése
Szarvas pörköltVadétel Elfogadva A recept beküldése
Juhtúrós sztapacskaIsmeretlen Elfogadva A recept beküldése
PuncstortaSütemény Elfogadva A recept beküldése
savanyított fokhagymaSavanyúság Elfogadva A recept beküldése
Előző receptVisszalépés az előző oldalra
Nyomtatható változat Nyomtatható változat | Recept küldése Emailben Recept küldése Emailben | Recept szerkesztése Recept szerkesztése | Recept törlése Recept törlése

Kapros csülök
Hány személyre:
Előkészületi idő:
Elkészítési idő:
Kategória: Disznó
Nehézségi fok: Közepes
Hozzávalók
2 db mellső sertéscsülök,
5 dkg vaj,
1 kiskanál liszt,
2 dl tejföl,
1 csomag kapor,
pár csepp ecet vagy citromlé
Rövid leírás
--------------------------------------------------
Elkészítés leírása
A megtisztított lábakat sós vízben addig főzzük, míg a hús könnyen leválik a csontról. A lábakat kicsontozzuk.A főzővízből pompás levest készíthetünk, ki ne öntsük! (ld. "Pandúrleves") A vajat felolvasztjuk, beletesszük a finomra vágott kaprot és a főzővízből egy kevéssel felengedjük, majd öt percig pároljuk. Ekkor a lisztet a tejföllel simára keverjük, a kapros vajhoz öntjük és összeforraljuk. Annyi főzővízzel hígitjuk, hogy mártást kapjunk, majd pár csep ecettel vagy citromlével pikánsra savanyítjuk, végül a kicsontozott húst belerakva még 2-3 percig forraljuk.


Elkészítés másként: A megpárolt sertéslábakat tűzálló tálba fektetjük és sütőben szép pirosra sütjük. A vajból a liszttel világos rántást készítünk, belerakjuk a finomra metélt kaprot, majd egy kis főzőlével felengedjük és savanyítjuk egy kis ecettel.Mártássá forraljuk, ezt tejföllel dúsítjuk és a megsült csülökre öntve az ételt átforrósítjuk. Rizsköretet kínálunk hozzá.
Forrás: Galagonya
Beküldte:: Pumukli be Thursday, November 25. 2004 at 08:55:53
További receptek tőle:  Pumukli
A recept eddigi értékelése
Pontok száma: 0 ()
Szavazat:
Nagyon rosszRosszRegularJóNagyon jóKitűnő


Impresszum : Jogi nyilatkozat : Moderálás : Médiaajánlat

@Gazlap | Indult 2004-03-01 l Oldalkészítés: 0.047 másodperc