Információk
Szia Anonymus!
Tagok: 6 / 18088
Összes látogató: 114
Utolsó tag: RiMa71
Keresés
Web Gazlap
Részletes fórum kereső
Utolsó fórumtémákból
- Szakértői témák:

- Kertészeti témák:
Orchideák otthonunkban (109)
Primulák (2.)
Csere-bere növények.....magok (49)
Konyhakerti növények (13)
Csomag indulás, érkezés.......köszönet(16)
Virágzó kövek,(Lithopsok, Pleiospilosok...stb) (3)
Kaktuszok és pozsgások (46)
Bougainvillea
Fokföldi ibolya / Saintpaulia (49)
Egzotikus és különleges növények (15)
Segítség csak kertészeti témákban (16)
Lugasparadicsom (Schott-féle és a többiek) (2)
Kúszó és futó növények (19)
Hibiszkuszok (31 )
Fuksziák /Fuchsia (7)

- Tábortűz témák:
Paleolit életmód 2.
Gazlap kávéház (34)
Viccek,...vicces történetek, képek (10)
Gazlap szakácskönyv (52)
Írj bármilyen témáról (11)
Jópofa, "beszélő" elírásaink (6)
Időjárás (45)
Jó tudni!-Érdekességek,ismeretterjesztő írások (4)
Gazlap turizmus KÜLFÖLDÖN (3)
Kutyák, cicák, egyéb házi kedvenceink (47)
Milyen öröm ért ma? (33)
KELL VALAKINEK???? felajánlások (2)

A Gazlap Fórumai
Tábortűz
Kertészet
Szakértők
Műhely
Archívum
Virágrend
Hirdetés
Üzenőfal
10:37:pm Bojtárgazdi :
...no még egyszer:
10:36:pm Bojtárgazdi :
Jó éjt! :sleep
2:04:pm bau :
MODIKÁK! Nem lehetne kiszedni,kidobni az archívumba a sok lezárt topikot ? Nagyon zavaró Köszi!
1:45:pm tercsi57 :
Szia Nagy Sanyi!Jó látni,hogy újra itt vagy!
1:19:pm Emmylie :
Szép délutánt.
9:34:pm lipio39 :
szia neked is és persze a többieknek is
3:07:pm Emmylie :
Szép délutánt. Szia lipio
11:05:am lipio39 :
sziasztok.rég jártam felétek
1:56:pm Emmylie :
Szép dékutánt.
4:07:pm arozsa :
Szia Nagy Sanyi! De jó látni!
3:12:pm Emmylie :
Szép délutánt.
5:27:am pili :
Szia, Etimami! Olvastgad már? Válaszoltam!
4:58:am Etimami :
Jó reggelt!
2:14:pm Emmylie :
Szép délutánt.
6:34:am Bojtárgazdi :
Jó reggelt, Gazország!!!
Korábbi üzenetek

Csak regisztrált felhasználóknak
Regisztráció/Belépés
Google Hirdetések
Mellékletek
Hirdetés

Recipes
Összes|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|0|1|2|3|4|5|6|7|8|9
Keresendő névrészlet
Gyorskeresési kategóriák
Desszert
Desszert
(232)
Diabetikus
Diabetikus
(16)
Disznó
Disznó
(42)
Egyéb
Egyéb
(78)
Előétel
Előétel
(22)
Főétel
Főétel
(144)
Gyümölcs
Gyümölcs
(16)
Halétel
Halétel
(14)
Kelttészta
Kelttészta
(71)
Koktél
Koktél
(25)
Köret
Köret
(27)
Leves
Leves
(54)
Marha
Marha
(9)
Mártás
Mártás
(7)
Ötletek, fortélyok
Ötletek, fortélyok
(28)
Paleo
Paleo
(30)
Sajtétel
Sajtétel
(8)
Saláta
Saláta
(31)
Savanyúság
Savanyúság
(18)
Sörétel
Sörétel
(8)
Sütemény
Sütemény
(317)
Szárnyas
Szárnyas
(50)
Szendvics
Szendvics
(10)
Tészta
Tészta
(34)
Turmix
Turmix
(5)
Vadétel
Vadétel
(37)
Vega
Vega
(22)
Zöldség
Zöldség
(36)
Recept beküldése | Recept kérése
Receptek Kezdőlap | Keresés | Legtöbbet olvasott | Legmagasabbra értékelt | Kérések

Mértékegység átváltás

Kategória szerkesztése
Recept kérés
KérésKategória Állapot Akció
almás lepény vagy piteSütemény Kért A recept beküldése
kapros túróslepényKelttészta Elfogadva A recept beküldése
egész fej fokhagyma savanyításSavanyúság Elfogadva A recept beküldése
3Bit szeletDesszert Elfogadva A recept beküldése
epres, rizses tortaSütemény Elfogadva A recept beküldése
felhőszeletIsmeretlen Elfogadva A recept beküldése
Szarvas pörköltVadétel Elfogadva A recept beküldése
Juhtúrós sztapacskaIsmeretlen Elfogadva A recept beküldése
PuncstortaSütemény Elfogadva A recept beküldése
savanyított fokhagymaSavanyúság Elfogadva A recept beküldése
Előző receptVisszalépés az előző oldalra
Nyomtatható változat Nyomtatható változat | Recept küldése Emailben Recept küldése Emailben | Recept szerkesztése Recept szerkesztése | Recept törlése Recept törlése

Vinete
Hány személyre: 4
Előkészületi idő:
Elkészítési idő: 20 perc sütés+ 5 perc keverés
Kategória: Zöldség
Nehézségi fok: Könnyű
Hozzávalók
Hozzávalók:

1kg vinete(padlizsán)
1 nagy fej vereshagyma
200g majonéz
só,bors ízlés szerint
Rövid leírás
Elkészítése:

A vinetét jól megsütjük,(héjastól)- megpucoljuk és fakéssel lapítón apróra felvágjuk. Ezután a vinetét hagyjuk kihűlni, majd a vereshagymával és a fűszerekkel (só, bors majonézt) együtt krémesre keverjük.

Pirítós kenyérre kennve máris fogyasztható.
Elkészítés leírása
Forrás:
Beküldte:: bau be Friday, May 16. 2008 at 18:35:24
További receptek tőle:  bau
A recept eddigi értékelése
Pontok száma: 0 ()
Szavazat:
Nagyon rosszRosszRegularJóNagyon jóKitűnő
Facebook oldal


Impresszum : Jogi nyilatkozat : Moderálás : Médiaajánlat

@Gazlap | Indult 2004-03-01 l Oldalkészítés: 0.044 másodperc