Információk
Szia Anonymus!
Tagok: 11 / 18100
Összes látogató: 92
Utolsó tag: zitamica
Keresés
Web Gazlap
Részletes fórum kereső
Utolsó fórumtémákból
- Szakértői témák:

- Kertészeti témák:
Mikulásvirág
Virágaink,növényeink teleltetése (3)
Szobanövények (22)
Virágzó kövek,(Lithopsok, Pleiospilosok...stb) (3)
Csere-bere növények.....magok (49)
Csuporkafélék (achimenes,kohleria,streptocarpus,stb) (9)
Milyen növény ez? (36)
Hibiszkuszok (31 )
Kaktuszok és pozsgások (46)
Orchideák otthonunkban (109)
Gyümölcsök (5)
Fokföldi ibolya / Saintpaulia (50)
Segítség csak kertészeti témákban (16)
Vendégeink a kertben (14)
Kertek és kalandok (5)

- Tábortűz témák:
Írj bármilyen témáról (11)
Hímzések,keresztszemesek,egyéb kézimunkák (6)
Gazlap szakácskönyv (53)
Nagyik és ŐK..........(3)
Miért mérgelődök?.....mi bosszant? (21)
Viccek,...vicces történetek, képek (10)
Az úgy volt...!!! (2)
Időjárás (45)
Eladnám.....Vennék (9)
Gazlap Kávéház (35)
JÓKÍVÁNSÁGOK (18)
Paleolit életmód 3.

A Gazlap Fórumai
Tábortűz
Kertészet
Szakértők
Műhely
Archívum
Virágrend
Hirdetés
Üzenőfal
3:11:pm Bojtárgazdi :
Szép napot kívánok! Köszönöm, Kátyus!
11:38:am Emmylie :
Szép napot kivánok mindenkinek.
6:47:am kutyus :
Elolvastam a blogodat BOJTI! remek lehetett, az írásod is élvezetes volt
6:35:am kutyus :
jó reggelt!
8:35:pm Bojtárgazdi :
Keressétek az újabb naplóbejegyzésemet!
6:12:am kutyus :
jó reggelt!
11:50:pm Emmylie :
Jo éjszakát.
10:27:pm Bojtárgazdi :
Jó éjt! Itt vacakoltam már egy ideje, lassan tölt be a gépem és alig-aélig sikerült képet feltettni, de összehoztam.
9:58:pm linterneszegedieva :
További szép estét és jó éjszakát kívánok ! Sziasztok !
4:49:pm pampazsuzsi :
Szép estét Mindenkinek!
9:50:am Emmylie :
Jo reggelt szép vasárnapot.
8:59:am kutyus :
jó reggelt mindenkienk
10:24:am Emmylie :
Szép napot
6:26:am kutyus :
Jó reggelt.........füsts zagú a levegő,ködös az idő
2:10:pm kisfecske :
Krizantémot Dorisznál lehet rendelni november 23-ig.
Korábbi üzenetek

Csak regisztrált felhasználóknak
Regisztráció/Belépés
Google Hirdetések
Mellékletek
Hirdetés

Recipes
Összes|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|0|1|2|3|4|5|6|7|8|9
Keresendő névrészlet
Gyorskeresési kategóriák
Desszert
Desszert
(232)
Diabetikus
Diabetikus
(16)
Disznó
Disznó
(42)
Egyéb
Egyéb
(78)
Előétel
Előétel
(22)
Főétel
Főétel
(144)
Gyümölcs
Gyümölcs
(16)
Halétel
Halétel
(14)
Kelttészta
Kelttészta
(71)
Koktél
Koktél
(25)
Köret
Köret
(27)
Leves
Leves
(54)
Marha
Marha
(9)
Mártás
Mártás
(7)
Ötletek, fortélyok
Ötletek, fortélyok
(28)
Paleo
Paleo
(31)
Sajtétel
Sajtétel
(8)
Saláta
Saláta
(31)
Savanyúság
Savanyúság
(18)
Sörétel
Sörétel
(8)
Sütemény
Sütemény
(317)
Szárnyas
Szárnyas
(50)
Szendvics
Szendvics
(10)
Tészta
Tészta
(34)
Turmix
Turmix
(5)
Vadétel
Vadétel
(37)
Vega
Vega
(22)
Zöldség
Zöldség
(36)
Recept beküldése | Recept kérése
Receptek Kezdőlap | Keresés | Legtöbbet olvasott | Legmagasabbra értékelt | Kérések

Mértékegység átváltás

Kategória szerkesztése
Recept kérés
KérésKategória Állapot Akció
almás lepény vagy piteSütemény Kért A recept beküldése
kapros túróslepényKelttészta Elfogadva A recept beküldése
egész fej fokhagyma savanyításSavanyúság Elfogadva A recept beküldése
3Bit szeletDesszert Elfogadva A recept beküldése
epres, rizses tortaSütemény Elfogadva A recept beküldése
felhőszeletIsmeretlen Elfogadva A recept beküldése
Szarvas pörköltVadétel Elfogadva A recept beküldése
Juhtúrós sztapacskaIsmeretlen Elfogadva A recept beküldése
PuncstortaSütemény Elfogadva A recept beküldése
savanyított fokhagymaSavanyúság Elfogadva A recept beküldése
Előző receptVisszalépés az előző oldalra
Nyomtatható változat Nyomtatható változat | Recept küldése Emailben Recept küldése Emailben | Recept szerkesztése Recept szerkesztése | Recept törlése Recept törlése

Vinete
Hány személyre: 4
Előkészületi idő:
Elkészítési idő: 20 perc sütés+ 5 perc keverés
Kategória: Zöldség
Nehézségi fok: Könnyű
Hozzávalók
Hozzávalók:

1kg vinete(padlizsán)
1 nagy fej vereshagyma
200g majonéz
só,bors ízlés szerint
Rövid leírás
Elkészítése:

A vinetét jól megsütjük,(héjastól)- megpucoljuk és fakéssel lapítón apróra felvágjuk. Ezután a vinetét hagyjuk kihűlni, majd a vereshagymával és a fűszerekkel (só, bors majonézt) együtt krémesre keverjük.

Pirítós kenyérre kennve máris fogyasztható.
Elkészítés leírása
Forrás:
Beküldte:: bau be Friday, May 16. 2008 at 18:35:24
További receptek tőle:  bau
A recept eddigi értékelése
Pontok száma: 0 ()
Szavazat:
Nagyon rosszRosszRegularJóNagyon jóKitűnő
Facebook oldal


Impresszum : Jogi nyilatkozat : Moderálás : Médiaajánlat

@Gazlap | Indult 2004-03-01 l Oldalkészítés: 0.047 másodperc