12 éves a Gazlap!!!
Információk
Szia Anonymus!
Tagok: 1 / 18229
Összes látogató: 7
Utolsó tag: bugyuta
Keresés
Web Gazlap
Részletes fórum kereső
Utolsó fórumtémákból
- Szakértői témák:

- Kertészeti témák:
Vendégeink a kertben (16)
Konyhakerti növények (13)
Muskátlik (7)
Fokföldi ibolya / Saintpaulia (51)
Dézsások (19)
Kaktuszok és pozsgások (47)
Muskátlik (6)
Szeretnél Gardéniát vagy Kaméliát tartani? )3)
Csere-bere növények.....magok (49)
Leanderek (17)
Liliom (9)
Hortenziák (3)
Erkély és ablakpárkány kertész (5)
Kékpillangó /clerodendron/...és egyéb Végzet-ek(5)
Hortenziák (2)

- Tábortűz témák:
Időjárás (50)
Kávéház (37)
Gazlap szakácskönyv (59)
Nagyik és ŐK..........(3)
Írj bármilyen témáról (12)
Milyen öröm ért ma? (34)
Viccek.....vicces történetek.....képek (12)
Hogy találtál rá a Gazlapra és hogy lettél rabja?
A Tudat keresése
A Természet csodái zenei aláfestéssel.
Jól sikerült képek...legalábbis szerintünk (24)
Kutyák, cicák, egyéb házi kedvenceink(49)

A Gazlap Fórumai
Tábortűz
Kertészet
Szakértők
Műhely
Archívum
Virágrend
Hirdetés
Üzenőfal
5:55:am kutyus :
Jó reggelt, kellemes ébredést!
4:38:am Emmylie :
Jo reggelt szép napot. Kellemes hüs a reggel
2:38:pm Emmylie :
Szép délutánt.
5:23:am kutyus :
Jó reggelt! Úgy látszik bejön a jólatörög az ég és befelhősödött....óriá si széllel rohannak a felhők
1:48:pm Emmylie :
Én is azt kérnék
8:08:am kutyus :
Jó reggelt! KÉREK hűvösebbet!!!!!
5:50:am Emmylie :
Jo reggelt szep napot
9:34:am bau :
Nálunk is 28 fok van már,pedig még csak fél tíz.
5:11:am kutyus :
Jó reggelt mindenkne......fokozó dik a hőség
3:55:pm bau :
Kutyus! Van HOZZÁD nokedlim
3:32:pm kutyus :
Mifelénk is....pörkölt leszek, mire elérek a célomig
1:07:pm Emmylie :
Dög meleg van Kivánok nektek szép ´s hüvös délutánt. Remélem nem fogok meg sülni utazás közben
7:48:am kutyus :
Jó reggelt! készül a következő dögletes meleg nap
5:07:am dodo :
Szép jó reggelt!
12:00:am Bojtárgazdi :
Jó éjszakát kívánok!
Korábbi üzenetek

Csak regisztrált felhasználóknak
Regisztráció/Belépés
Google Hirdetések
Mellékletek
Hirdetés

Recipes
Összes|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|0|1|2|3|4|5|6|7|8|9
Keresendő névrészlet
Gyorskeresési kategóriák
Desszert
Desszert
(236)
Diabetikus
Diabetikus
(16)
Disznó
Disznó
(42)
Egyéb
Egyéb
(78)
Előétel
Előétel
(22)
Főétel
Főétel
(144)
Gyümölcs
Gyümölcs
(16)
Halétel
Halétel
(14)
Kelttészta
Kelttészta
(71)
Koktél
Koktél
(25)
Köret
Köret
(27)
Leves
Leves
(55)
Marha
Marha
(9)
Mártás
Mártás
(7)
Ötletek, fortélyok
Ötletek, fortélyok
(29)
Paleo
Paleo
(31)
Sajtétel
Sajtétel
(8)
Saláta
Saláta
(31)
Savanyúság
Savanyúság
(18)
Sörétel
Sörétel
(8)
Sütemény
Sütemény
(317)
Szárnyas
Szárnyas
(50)
Szendvics
Szendvics
(10)
Tészta
Tészta
(34)
Turmix
Turmix
(5)
Vadétel
Vadétel
(37)
Vega
Vega
(22)
Zöldség
Zöldség
(36)
Recept beküldése | Recept kérése
Receptek Kezdőlap | Keresés | Legtöbbet olvasott | Legmagasabbra értékelt | Kérések

Mértékegység átváltás

Kategória szerkesztése
Recept kérés
KérésKategória Állapot Akció
almás lepény vagy piteSütemény Kért A recept beküldése
buy online pharmacy StIsmeretlen Kért A recept beküldése
where to Buy pharmacy onlineIsmeretlen Kért A recept beküldése
kapros túróslepényKelttészta Elfogadva A recept beküldése
egész fej fokhagyma savanyításSavanyúság Elfogadva A recept beküldése
3Bit szeletDesszert Elfogadva A recept beküldése
epres, rizses tortaSütemény Elfogadva A recept beküldése
felhőszeletIsmeretlen Elfogadva A recept beküldése
Szarvas pörköltVadétel Elfogadva A recept beküldése
Juhtúrós sztapacskaIsmeretlen Elfogadva A recept beküldése
Előző receptVisszalépés az előző oldalra
Nyomtatható változat Nyomtatható változat | Recept küldése Emailben Recept küldése Emailben | Recept szerkesztése Recept szerkesztése | Recept törlése Recept törlése

Vinete
Hány személyre: 4
Előkészületi idő:
Elkészítési idő: 20 perc sütés+ 5 perc keverés
Kategória: Zöldség
Nehézségi fok: Könnyű
Hozzávalók
Hozzávalók:

1kg vinete(padlizsán)
1 nagy fej vereshagyma
200g majonéz
só,bors ízlés szerint
Rövid leírás
Elkészítése:

A vinetét jól megsütjük,(héjastól)- megpucoljuk és fakéssel lapítón apróra felvágjuk. Ezután a vinetét hagyjuk kihűlni, majd a vereshagymával és a fűszerekkel (só, bors majonézt) együtt krémesre keverjük.

Pirítós kenyérre kennve máris fogyasztható.
Elkészítés leírása
Forrás:
Beküldte:: bau be Friday, May 16. 2008 at 18:35:24
További receptek tőle:  bau
A recept eddigi értékelése
Pontok száma: 0 ()
Szavazat:
Nagyon rosszRosszRegularJóNagyon jóKitűnő
Facebook oldal


Impresszum : Jogi nyilatkozat : Moderálás : Médiaajánlat

@Gazlap | Indult 2004-03-01 l Oldalkészítés: 0.081 másodperc