Információk
Szia Anonymus!
Tagok: 6 / 18100
Összes látogató: 126
Utolsó tag: zitamica
Keresés
Web Gazlap
Részletes fórum kereső
Utolsó fórumtémákból
- Szakértői témák:
Növényvédelem (10) KARDOS REZSŐ szaktanácsadói rovata

- Kertészeti témák:
Milyen növény ez? (36)
Gyümölcsök (5)
Kaktuszok és pozsgások (46)
Fokföldi ibolya / Saintpaulia (50)
Bonsai-bonszáj (2)
Vadvirágok is lehetnek szépek (3)
Dáliák (4)
Milyen növényt vettem/szereztem ma (19 )
Leanderek (17)
Orchideák otthonunkban (109)
Citrusokról mindent (9)
Mangó,kivi és hasonló egzotikus gyümölcsök (3)
Amarilisz /Hippeastrum/22
Viaszvirág (Hoya) 18
Vendégeink a kertben (14)

- Tábortűz témák:
Gazosok a madarakért (5)
Viccek,...vicces történetek, képek (10)
Időjárás (45)
Gazlap szakácskönyv (53)
Paleolit életmód 3.
ITT_HON is_SZÉP! (2)
Jól sikerült képek...legalábbis szerintünk (24)
Kutyák, cicák, egyéb házi kedvenceink (47)
Gazlap szakácskönyv (52)
Szavazzatok (5)
Eladnám.....Vennék (9)
Piros tollal

A Gazlap Fórumai
Tábortűz
Kertészet
Szakértők
Műhely
Archívum
Virágrend
Hirdetés
Üzenőfal
10:24:am Emmylie :
Szép napot
6:26:am kutyus :
Jó reggelt.........füsts zagú a levegő,ködös az idő
2:10:pm kisfecske :
Krizantémot Dorisznál lehet rendelni november 23-ig.
5:38:am kutyus :
Fázós reggel val.........szép napot mindenkinek
5:05:am Etimami :
Jó reggelt!
12:40:pm Emmylie :
Szép délutánt.
6:06:pm bojta :
Sziasztok! Memóriapróba volt belépni. Azért úgy látszik sikerült
1:42:pm Emmylie :
Szép délutánt.
1:33:pm Kivivi :
csonttollú címe kellene nagyon sürgősen . Nem tud valaki segíteni ?
5:37:am kutyus :
Jó reggelt!
1:22:pm Emmylie :
Szép délutánt.
11:11:am kutyus :
Bujo........de rég láttalak!!!! Kár, hogy nem jössz időnként
5:25:pm bujo :
Sziasztok! Már régen voltam a Gazon, de most sütni szerettem volna, de eszembe jutott, hogy a recept, amit kerestem Nálatok is megtalálható! Örülök, hogy vagytok, pusz
8:28:am kutyus :
jó reggelt
7:23:am Timka :
jó reggelt.
Korábbi üzenetek

Csak regisztrált felhasználóknak
Regisztráció/Belépés
Google Hirdetések
Mellékletek
Hirdetés

Recipes
Összes|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|0|1|2|3|4|5|6|7|8|9
Keresendő névrészlet
Gyorskeresési kategóriák
Desszert
Desszert
(232)
Diabetikus
Diabetikus
(16)
Disznó
Disznó
(42)
Egyéb
Egyéb
(78)
Előétel
Előétel
(22)
Főétel
Főétel
(144)
Gyümölcs
Gyümölcs
(16)
Halétel
Halétel
(14)
Kelttészta
Kelttészta
(71)
Koktél
Koktél
(25)
Köret
Köret
(27)
Leves
Leves
(54)
Marha
Marha
(9)
Mártás
Mártás
(7)
Ötletek, fortélyok
Ötletek, fortélyok
(28)
Paleo
Paleo
(31)
Sajtétel
Sajtétel
(8)
Saláta
Saláta
(31)
Savanyúság
Savanyúság
(18)
Sörétel
Sörétel
(8)
Sütemény
Sütemény
(317)
Szárnyas
Szárnyas
(50)
Szendvics
Szendvics
(10)
Tészta
Tészta
(34)
Turmix
Turmix
(5)
Vadétel
Vadétel
(37)
Vega
Vega
(22)
Zöldség
Zöldség
(36)
Recept beküldése | Recept kérése
Receptek Kezdőlap | Keresés | Legtöbbet olvasott | Legmagasabbra értékelt | Kérések

Mértékegység átváltás

Kategória szerkesztése
Recept kérés
KérésKategória Állapot Akció
almás lepény vagy piteSütemény Kért A recept beküldése
kapros túróslepényKelttészta Elfogadva A recept beküldése
egész fej fokhagyma savanyításSavanyúság Elfogadva A recept beküldése
3Bit szeletDesszert Elfogadva A recept beküldése
epres, rizses tortaSütemény Elfogadva A recept beküldése
felhőszeletIsmeretlen Elfogadva A recept beküldése
Szarvas pörköltVadétel Elfogadva A recept beküldése
Juhtúrós sztapacskaIsmeretlen Elfogadva A recept beküldése
PuncstortaSütemény Elfogadva A recept beküldése
savanyított fokhagymaSavanyúság Elfogadva A recept beküldése
Előző receptVisszalépés az előző oldalra
Nyomtatható változat Nyomtatható változat | Recept küldése Emailben Recept küldése Emailben | Recept szerkesztése Recept szerkesztése | Recept törlése Recept törlése

Vinete
Hány személyre: 4
Előkészületi idő:
Elkészítési idő: 20 perc sütés+ 5 perc keverés
Kategória: Zöldség
Nehézségi fok: Könnyű
Hozzávalók
Hozzávalók:

1kg vinete(padlizsán)
1 nagy fej vereshagyma
200g majonéz
só,bors ízlés szerint
Rövid leírás
Elkészítése:

A vinetét jól megsütjük,(héjastól)- megpucoljuk és fakéssel lapítón apróra felvágjuk. Ezután a vinetét hagyjuk kihűlni, majd a vereshagymával és a fűszerekkel (só, bors majonézt) együtt krémesre keverjük.

Pirítós kenyérre kennve máris fogyasztható.
Elkészítés leírása
Forrás:
Beküldte:: bau be Friday, May 16. 2008 at 18:35:24
További receptek tőle:  bau
A recept eddigi értékelése
Pontok száma: 0 ()
Szavazat:
Nagyon rosszRosszRegularJóNagyon jóKitűnő
Facebook oldal


Impresszum : Jogi nyilatkozat : Moderálás : Médiaajánlat

@Gazlap | Indult 2004-03-01 l Oldalkészítés: 0.049 másodperc