15 éves a Gazlap!!!
Információk
Szia Anonymus!
Összes látogató: 6
Utolsó tag: czaczi
Keresés
Web Gazlap
Részletes fórum kereső
Utolsó fórumtémákból
- Szakértői témák:

- Kertészeti témák:
CSERE-BERE növények, magok....(50)
Paprikák, chilik, Paradicsomok(5)
Konyhakerti növények (14)
Fokföldi ibolya / Saintpaulia (52)
Milyen növényt vettem/szereztem ma (20 )
Segítség csak kertészeti témákban(17)
Milyen növény ez?? (37)
Viaszvirág (Hoya) 18
Rózsák (19)
Fáink,cserjéink,virágaink metszése
Gloriosa Rothschildiana (2.)
Bokrok,...cserjék (10)
Golgoták (17)

- Tábortűz témák:
Miért mérgelődök?.....mi bosszant? (24)
Gazlap SZAKÁCSKÖNYV (70)
Vicces történetek,...képek(16)
JÓ TUDNI...érdekességek...ismeretterjesztő írások (5)
JÓKÍVÁNSÁGOK (20)
IDŐJÁRÁS (60)
Milyen öröm ért ma? (37)
Találd ki (28)
A Tudat keresése (2)
Ki milyen zenét hallgat Gazlapozás közben (9)
Ezzel kúráljuk magunkat (2)
ÜNNEPI KÉSZÜLŐDÉS (5)

A Gazlap Fórumai
Tábortűz
Kertészet
Szakértők
Műhely
Archívum
Virágrend
Hirdetés
Üzenőfal
5:01:am kutyus :
Jó reggelt!
5:59:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek
5:28:am kutyus :
Jó reggelt! Itt van a NAGYHÉT!....nyakunkon a Húsvét
7:41:am etimami :
Szép vasárnapot mindenkinek.
8:19:am kutyus :
Jó reggelt
5:32:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek!
9:41:am Emmylie :
Szép napot
5:43:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek
5:56:am kutyus :
Jó reggelt
5:25:am kutyus :
Jó reggelt!
4:51:am kutyus :
Jó reggelt kellemes, munkás hetet!
1:40:pm aszokfa :
Nagyon meleg van! Megégek a napon. Kéretik vissza a szép hűvös!
5:25:am kutyus :
Jó reggelt, szép vasárnapot!
5:15:pm Bojtárgazdi :
én is örülök!!! Itt nem esik, csak hűvös van.
2:29:pm bau :
Szia Zsu! örülök Neked!
Korábbi üzenetek

Csak regisztrált felhasználóknak
Regisztráció/Belépés
Google Hirdetések
Mellékletek
Hirdetés

Recipes
Összes|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|0|1|2|3|4|5|6|7|8|9
Keresendő névrészlet
Gyorskeresési kategóriák
Desszert
Desszert
(236)
Diabetikus
Diabetikus
(16)
Disznó
Disznó
(42)
Egyéb
Egyéb
(79)
Előétel
Előétel
(22)
Főétel
Főétel
(144)
Gyümölcs
Gyümölcs
(16)
Halétel
Halétel
(14)
Kelttészta
Kelttészta
(72)
Koktél
Koktél
(25)
Köret
Köret
(27)
Leves
Leves
(55)
Marha
Marha
(9)
Mártás
Mártás
(7)
Ötletek, fortélyok
Ötletek, fortélyok
(29)
Paleo
Paleo
(31)
Sajtétel
Sajtétel
(8)
Saláta
Saláta
(31)
Savanyúság
Savanyúság
(18)
Sörétel
Sörétel
(8)
Sütemény
Sütemény
(317)
Szárnyas
Szárnyas
(50)
Szendvics
Szendvics
(10)
Tészta
Tészta
(34)
Turmix
Turmix
(5)
Vadétel
Vadétel
(37)
Vega
Vega
(22)
Zöldség
Zöldség
(37)
Recept beküldése | Recept kérése
Receptek Kezdőlap | Keresés | Legtöbbet olvasott | Legmagasabbra értékelt | Kérések

Mértékegység átváltás

Kategória szerkesztése
Recept kérés
KérésKategória Állapot Akció
almás lepény vagy piteSütemény Kért A recept beküldése
kapros túróslepényKelttészta Elfogadva A recept beküldése
3Bit szeletDesszert Elfogadva A recept beküldése
epres, rizses tortaSütemény Elfogadva A recept beküldése
felhőszeletIsmeretlen Elfogadva A recept beküldése
Savanyúság Elfogadva A recept beküldése
Szarvas pörköltVadétel Elfogadva A recept beküldése
Juhtúrós sztapacskaIsmeretlen Elfogadva A recept beküldése
PuncstortaSütemény Elfogadva A recept beküldése
savanyított fokhagymaSavanyúság Elfogadva A recept beküldése
Előző receptVisszalépés az előző oldalraKövetkező recept
Nyomtatható változat Nyomtatható változat | Recept küldése Emailben Recept küldése Emailben | Recept szerkesztése Recept szerkesztése | Recept törlése Recept törlése

Almás csirkeleves
Hány személyre:
Előkészületi idő:
Elkészítési idő: 35 perc
Kategória: Leves
Nehézségi fok: Könnyű
Hozzávalók
1 csirkeaprólék májjal együtt (kb. 50 dkg),
2 db közepes nagyságú borízű alma,
fél tubus zöldségkrém,
1 dl tejföl,
1 csapott evőkanál rizsliszt,
késhegynyi őrölt fahéj,
ízlés szerint só,
törött fehér bors,
csipetnyi cukor.
Rövid leírás
..............
Elkészítés leírása
A csirkeaprólékot megmosom és feldarabolom, majd a zöldségkrémmel együtt kuktába teszem. Ráöntök egy liter vizet, és a kukta jelzésétől számított 20 percig főzöm. Közben az almát megmosom, meghámozom, kicsumázom és szeletekre vagdalom, majd 3 deci vízben kevés cukorral és csöpp sóval 5 percig forralom, végül a rizsliszttel simára kevert tejföllel behabarom. Jól kiforralom, és fahéjjal ízesítem, majd a csirkeleveshez öntöm. Az egészet összeforralom.
Forrás: Éléstár
Beküldte:: szilvi be Friday, November 12. 2004 at 22:20:26
További receptek tőle:  szilvi
A recept eddigi értékelése
Pontok száma: 0 ()
Szavazat:
Nagyon rosszRosszRegularJóNagyon jóKitűnő


Impresszum : Jogi nyilatkozat : Moderálás : Médiaajánlat

@Gazlap | Indult 2004-03-01 l Oldalkészítés: 0.056 másodperc