15 éves a Gazlap!!!
Információk
Szia Anonymus!
Összes látogató: 6
Utolsó tag: czaczi
Keresés
Web Gazlap
Részletes fórum kereső
Utolsó fórumtémákból
- Szakértői témák:

- Kertészeti témák:
Minden, amit a gyógynövényekről tudni érdemes - 2.
Fűápolás (2)
Aktuális tennivalók a kertben (3)
Vendégeink a kertben(17)
KAKTUSZOK ÉS POZSGÁSOK (48)
Gyümölcsök (5)
Primulák (2.)
Pletykák
Öreg fák - különleges szép fák
CSERE-BERE növények, magok....(50)
Orchideák otthonunkban (111)
Segítség csak kertészeti témákban(17)
Fokföldi ibolya / Saintpaulia (52)
Erkély és ablakpárkány kertész (5)

- Tábortűz témák:
2019-es nyári abádszalóki tali
Események........kiállítások....programok (4)
Gazlap SZAKÁCSKÖNYV (70)
Írj bármilyen témáról (15)
Találd ki (28)
IDŐJÁRÁS (60)
A Tudat keresése (2)
JÓKÍVÁNSÁGOK (20)
Milyen öröm ért ma? (37)
GAZOK A TERMÉSZETBEN,-kirándulások,túrázások (2)
TAVASZ - 2014.....2015....2016....2017.....2018....2019.
JÓ TUDNI...érdekességek...ismeretterjesztő írások (5)

A Gazlap Fórumai
Tábortűz
Kertészet
Szakértők
Műhely
Archívum
Virágrend
Hirdetés
Üzenőfal
4:52:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek!
6:28:am kutyus :
Jó reggelt, szép vasárnapot!
7:46:pm aszokfa :
Sok dolgom van még! Maradnom kell! Köszi!
11:54:am bau :
Örülönk,hogy éppségben látunk ÁSZOK APÓ
6:45:am aszokfa :
Jó reggelt!
5:12:am kutyus :
Jó reggelt, kellemes hétvégét
5:34:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek!
5:28:am Bojtárgazdi :
Jó reggelt kívánok!
5:07:am kutyus :
Jó reggelt!
5:19:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek
6:03:am kutyus :
Jó reggelt!
5:40:am kutyus :
Jó reggelt........indul a hét!
5:35:am kutyus :
Jó reggelt, szép vasárnapot!
12:54:am Emmylie :
Jo éjszakát
7:40:am aszokfa :
Jó reggelt!
Korábbi üzenetek

Csak regisztrált felhasználóknak
Regisztráció/Belépés
Google Hirdetések
Mellékletek
Hirdetés

Recipes
Összes|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|0|1|2|3|4|5|6|7|8|9
Keresendő névrészlet
Gyorskeresési kategóriák
Desszert
Desszert
(236)
Diabetikus
Diabetikus
(16)
Disznó
Disznó
(42)
Egyéb
Egyéb
(78)
Előétel
Előétel
(22)
Főétel
Főétel
(144)
Gyümölcs
Gyümölcs
(16)
Halétel
Halétel
(14)
Kelttészta
Kelttészta
(72)
Koktél
Koktél
(25)
Köret
Köret
(27)
Leves
Leves
(55)
Marha
Marha
(9)
Mártás
Mártás
(7)
Ötletek, fortélyok
Ötletek, fortélyok
(29)
Paleo
Paleo
(31)
Sajtétel
Sajtétel
(8)
Saláta
Saláta
(31)
Savanyúság
Savanyúság
(18)
Sörétel
Sörétel
(8)
Sütemény
Sütemény
(317)
Szárnyas
Szárnyas
(50)
Szendvics
Szendvics
(10)
Tészta
Tészta
(34)
Turmix
Turmix
(5)
Vadétel
Vadétel
(37)
Vega
Vega
(22)
Zöldség
Zöldség
(37)
Recept beküldése | Recept kérése
Receptek Kezdőlap | Keresés | Legtöbbet olvasott | Legmagasabbra értékelt | Kérések

Mértékegység átváltás

Kategória szerkesztése
Recept kérés
KérésKategória Állapot Akció
almás lepény vagy piteSütemény Kért A recept beküldése
kapros túróslepényKelttészta Elfogadva A recept beküldése
Savanyúság Elfogadva A recept beküldése
3Bit szeletDesszert Elfogadva A recept beküldése
epres, rizses tortaSütemény Elfogadva A recept beküldése
felhőszeletIsmeretlen Elfogadva A recept beküldése
Szarvas pörköltVadétel Elfogadva A recept beküldése
Juhtúrós sztapacskaIsmeretlen Elfogadva A recept beküldése
PuncstortaSütemény Elfogadva A recept beküldése
savanyított fokhagymaSavanyúság Elfogadva A recept beküldése
Előző receptVisszalépés az előző oldalra
Nyomtatható változat Nyomtatható változat | Recept küldése Emailben Recept küldése Emailben | Recept szerkesztése Recept szerkesztése | Recept törlése Recept törlése

Őszibarack süti
Hány személyre: 8
Előkészületi idő:
Elkészítési idő:
Kategória: Sütemény
Nehézségi fok: Közepes
Hozzávalók
Tésztához:
20 dkg zsír (vaj)
2 tojás sárgája
30 dkg cukor,
2 dl tej
3 kanál liszt
1 kávéskanál szódabikarbóna

Töltelékhez:
25 dkg barack lekvár
25 dkg porcukor
1 rum aroma
3 dkg kakaópor
a tészta kikapart része
1 dl tej hozzáadásával gyenge pépet keverünk
Rövid leírás
Mutatós, ünnepi süti.
Elkészítés leírása
A tésztához valókat jól összedolgozni, 2 órán át pihentetni , majd 75 dkg liszttel összegyúrni, és diónyi gombócokat formálni belőle.
Előmelegített sütőben 200 fokon 18-20 perc alatt világosra sütjük.
Utána még melegen kikaparjuk a közepét alul, és megtöltjük a töltelékkel a kikapart gombócokat, és 2-2-t összeragasztunk. Tojásfehérjével megkenjük, kristálycukorba megforgatjuk és tálra rakjuk.
Ha mutatósra akarjuk, akkor mandulaaromával, illetve cherry aromával kevert kristálycukorba forgatjuk. Marcipánnal, vagy mentalevéllel díszíthetjük.
Forrás: margit2
Beküldte:: margit2 be Wednesday, January 31. 2007 at 16:44:04
További receptek tőle:  margit2
A recept eddigi értékelése
Pontok száma: 0 ()
Szavazat:
Nagyon rosszRosszRegularJóNagyon jóKitűnő


Impresszum : Jogi nyilatkozat : Moderálás : Médiaajánlat

@Gazlap | Indult 2004-03-01 l Oldalkészítés: 0.044 másodperc