17 éves a Gazlap...
Információk
Szia Anonymus!
Tagok: 2 / 18286
Összes látogató: 8
Utolsó tag: czaczi
Keresés
Web Gazlap
Részletes fórum kereső
Utolsó fórumtémákból
- Szakértői témák:

- Kertészeti témák:
Fokföldi ibolya / Saintpaulia (52)
Karácsonyi-, húsvéti- és levélkaktuszok (11)
Szobanövények (22)
Gyümölcsök (5)
Milyen növényt vettem/szereztem ma (20 )
Konyhakerti növények (14)
Hagymások, gumósok, rizómások (34)
Dézsások (20)
Vendégeink a kertben (18)
Hawaii rózsa - frangipani
Virágaink, növényeink teleltetése (4)
Kertünk meglepetései (2)
Segítség csak kertészeti témákban(17)
Milyen növény ez?? (37)
Dézsások (19)

- Tábortűz témák:
Kedven filmem, színészem (2)
IDŐJÁRÁS (68)
Vicces történetek, képek....(20)
GAZLAP szakácskönyv (78)
Miért mérgelődök?.....Mi bosszant? (25)
Szomorú vagyok (11)
Kávéház (41)
A Tudat keresése (4)
Nagyik és Ők....(4)
Írj bármilyen témáról (17)
Jópofa, "beszélő" elírásaink (6)
JÓKÍVÁNSÁGOK (20)

A Gazlap Fórumai
Tábortűz
Kertészet
Szakértők
Műhely
Archívum
Virágrend
Hirdetés
Üzenőfal
5:18:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek!
5:21:am kutyus :
Jó reggelt!Élvezzétek még a jó időt!
6:29:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek!
6:00:am Emmylie :
Jo reggelt szép napot mindenkinek.
5:41:am kutyus :
Jó reggelt, szép vasárnapot!
5:05:am kutyus :
Jó reggelt, kellemes hétvégét
5:29:am kutyus :
Jó reggelt!
5:10:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek!
5:34:am kutyus :
Jó reggelt, szép vasárnapot!
5:29:am kutyus :
Jó reggelt, kellemes hétvégét
5:39:am kutyus :
Jó reggelt!
6:22:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek!
5:54:am kutyus :
Jó reggelt!
5:35:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek!
5:44:am kutyus :
Jó reggelt, szép vasárnapot!....bár esősnek ígérkezik
Korábbi üzenetek

Csak regisztrált felhasználóknak
Regisztráció/Belépés
Google Hirdetések
Mellékletek
Hirdetés
Recipes
Összes|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|0|1|2|3|4|5|6|7|8|9
Keresendő névrészlet
Gyorskeresési kategóriák
Desszert
Desszert
(236)
Diabetikus
Diabetikus
(16)
Disznó
Disznó
(42)
Egyéb
Egyéb
(79)
Előétel
Előétel
(22)
Főétel
Főétel
(144)
Gyümölcs
Gyümölcs
(16)
Halétel
Halétel
(14)
Kelttészta
Kelttészta
(72)
Koktél
Koktél
(25)
Köret
Köret
(27)
Leves
Leves
(55)
Marha
Marha
(9)
Mártás
Mártás
(7)
Ötletek, fortélyok
Ötletek, fortélyok
(29)
Paleo
Paleo
(31)
Sajtétel
Sajtétel
(8)
Saláta
Saláta
(31)
Savanyúság
Savanyúság
(18)
Sörétel
Sörétel
(8)
Sütemény
Sütemény
(317)
Szárnyas
Szárnyas
(50)
Szendvics
Szendvics
(10)
Tészta
Tészta
(34)
Turmix
Turmix
(5)
Vadétel
Vadétel
(37)
Vega
Vega
(22)
Zöldség
Zöldség
(37)
Recept beküldése | Recept kérése
Receptek Kezdőlap | Keresés | Legtöbbet olvasott | Legmagasabbra értékelt | Kérések

Mértékegység átváltás

Kategória szerkesztése
Recept kérés
KérésKategória Állapot Akció
almás lepény vagy piteSütemény Kért A recept beküldése
zCvgpHteVWwIsmeretlen Kért A recept beküldése
hNqxKqzaEVIsmeretlen Kért A recept beküldése
WZmVXEgksaIBAbNDIsmeretlen Kért A recept beküldése
vvCQuKGFYyfzAGIsmeretlen Kért A recept beküldése
CERHHHIpvefTZYbjzliIsmeretlen Kért A recept beküldése
HZldVjllxntIsmeretlen Kért A recept beküldése
jFssSUipAobIsmeretlen Kért A recept beküldése
haSUEMIJIkVIsmeretlen Kért A recept beküldése
kapros túróslepényKelttészta Elfogadva A recept beküldése
Visszalépés az előző oldalra
Nyomtatható változat Nyomtatható változat | Recept küldése Emailben Recept küldése Emailben | Recept szerkesztése Recept szerkesztése | Recept törlése Recept törlése

Yakisoba
Hány személyre:
Előkészületi idő:
Elkészítési idő:
Kategória: Tészta
Nehézségi fok: Könnyű
Hozzávalók
1 csomag tojásos kínai tészta,
20 dkg nagyobb kockára vágott káposzta,
10 dkg csíkokra vágott sárgarépa,
10 dkg vékony kis lapokra vágott sertéscomb (vagy más hús, esetleg sonka),
1dl húslé,
2ek szójaszósz,
2 ek osztriga szósz,
2 kk Worcestershire szósz,
1 kk cukor,
bors
Rövid leírás
Ez tulajdonképpen japán káposztás tészta.
Elkészítés leírása
A tésztát megfőzzük. A húst, a répát és a káposztát kevés olajon egy nagyobb serpenyőben félig puhára sütjük. (A japán fesztiválon nagy vaslapon csinálják.) Hozzátesszük a leszűrt tésztát és még kb. 10 percig sütjük folyton forgatva, közben hozzátesszük a szósz alapanyagait, de a csirkelét csak apránként adagoljuk, ha már az előző adag elfőtt. Lé nem állhat az alján.
Forrás:
Beküldte:: s_kata be Thursday, January 18. 2007 at 11:53:37
További receptek tőle:  s_kata
A recept eddigi értékelése
Pontok száma: 0 ()
Szavazat:
Nagyon rosszRosszRegularJóNagyon jóKitűnő


Impresszum : Jogi nyilatkozat : Moderálás : Médiaajánlat

@Gazlap | Indult 2004-03-01 l Oldalkészítés: 0.043 másodperc