15 éves a Gazlap!!!
Információk
Szia Anonymus!
Összes látogató: 6
Utolsó tag: czaczi
Keresés
Web Gazlap
Részletes fórum kereső
Utolsó fórumtémákból
- Szakértői témák:

- Kertészeti témák:
CSERE-BERE növények, magok....(50)
Vendégeink a kertben(17)
Daturák, trombita virágok (2)
Segítség csak kertészeti témákban(17)
Virágaink, növényeink teleltetése (4)
KAKTUSZOK ÉS POZSGÁSOK (48)
Kékpillangó /clerodendron/...és egyéb Végzet-ek(5)
Paprikák, chilik, Paradicsomok(5)
Milyen növényt vettem/szereztem ma (20 )
Gyümölcsök (5)

- Tábortűz témák:
Milyen öröm ért ma? (37)
Találd ki (29)
Írj bármilyen témáról (15)
Ki milyen zenét hallgat Gazlapozás közben (9)
GAZLAP szakácskönyv (72)
IDŐJÁRÁS (62)
A Tudat keresése (3)
Versek, költemények (4)
Vicces történetek,...képek(17)
ŐSZ....2015....2016.....2017.....2018.....2019.
Események........kiállítások....programok (4)
Miért mérgelődök?.....mi bosszant? (24)

A Gazlap Fórumai
Tábortűz
Kertészet
Szakértők
Műhely
Archívum
Virágrend
Hirdetés
Üzenőfal
5:17:am kutyus :
Jó reggelt
5:40:am kutyus :
Jó reggelt, szép vasárnapot!
5:15:am Etimami :
Jó reggelt. Szép vasárnapot.
5:25:am kutyus :
Jó reggelt, kellemes hétvégét....jó kertezést
5:23:am Etimami :
Jó reggelt. Kellemes hétvégét.
4:49:am kutyus :
Jó reggelt
5:28:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek
5:51:am kutyus :
Jó reggelt!
5:35:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek
4:58:am kutyus :
Jó reggelt, szép vasárnapot! Használjátok kis a "nyarunkat" !
5:13:am kutyus :
Jó reggelt, kellemes hétvégét
4:50:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek!
5:38:am kutyus :
Jó reggelt!
9:08:pm Bojtárgazdi :
Most ie meleg van! Tegnap ilyenkor kicsit csípett a hideg.
5:35:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek, ma melegebb volt az éjjel
Korábbi üzenetek

Csak regisztrált felhasználóknak
Regisztráció/Belépés
Google Hirdetések
Mellékletek
Hirdetés

Recipes
Összes|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|0|1|2|3|4|5|6|7|8|9
Keresendő névrészlet
Gyorskeresési kategóriák
Desszert
Desszert
(236)
Diabetikus
Diabetikus
(16)
Disznó
Disznó
(42)
Egyéb
Egyéb
(79)
Előétel
Előétel
(22)
Főétel
Főétel
(144)
Gyümölcs
Gyümölcs
(16)
Halétel
Halétel
(14)
Kelttészta
Kelttészta
(72)
Koktél
Koktél
(25)
Köret
Köret
(27)
Leves
Leves
(55)
Marha
Marha
(9)
Mártás
Mártás
(7)
Ötletek, fortélyok
Ötletek, fortélyok
(29)
Paleo
Paleo
(31)
Sajtétel
Sajtétel
(8)
Saláta
Saláta
(31)
Savanyúság
Savanyúság
(18)
Sörétel
Sörétel
(8)
Sütemény
Sütemény
(317)
Szárnyas
Szárnyas
(50)
Szendvics
Szendvics
(10)
Tészta
Tészta
(34)
Turmix
Turmix
(5)
Vadétel
Vadétel
(37)
Vega
Vega
(22)
Zöldség
Zöldség
(37)
Recept beküldése | Recept kérése
Receptek Kezdőlap | Keresés | Legtöbbet olvasott | Legmagasabbra értékelt | Kérések

Mértékegység átváltás

Kategória szerkesztése
Recept kérés
KérésKategória Állapot Akció
almás lepény vagy piteSütemény Kért A recept beküldése
kapros túróslepényKelttészta Elfogadva A recept beküldése
3Bit szeletDesszert Elfogadva A recept beküldése
epres, rizses tortaSütemény Elfogadva A recept beküldése
felhőszeletIsmeretlen Elfogadva A recept beküldése
Savanyúság Elfogadva A recept beküldése
Szarvas pörköltVadétel Elfogadva A recept beküldése
Juhtúrós sztapacskaIsmeretlen Elfogadva A recept beküldése
PuncstortaSütemény Elfogadva A recept beküldése
savanyított fokhagymaSavanyúság Elfogadva A recept beküldése
Előző receptVisszalépés az előző oldalra
Nyomtatható változat Nyomtatható változat | Recept küldése Emailben Recept küldése Emailben | Recept szerkesztése Recept szerkesztése | Recept törlése Recept törlése

Rakott burgonya savanyúkáposztával
Hány személyre: négy
Előkészületi idő: 30 perc
Elkészítési idő: 60 perc
Kategória: Disznó
Nehézségi fok: Könnyű
Hozzávalók
Két kilogramm burgonya, 1 kilogramm savanyúkáposzta, 70 dekagramm sertéshús, delikát ,só tetszőleges egyéb fűszerek
Rövid leírás
A hagyományos rakottkrumplinak megfelelőn készülő étel melyben a tojás és kolbász helyett kiklopfolt hús-szeleteket és könnyedén kimosott savanyúkáposztát teszünk majd tetszés szerint ízesítünk.Megfelel főétkezéshez és sokféleképpen variálható./Olajbogyóval a tetején, egyéb különleges fűszerekkel. Ajánlom az elkészítést cseréptálban /pataki tál/, vagy lefedett jénaiban .
Elkészítés leírása
A megtisztítoot burgonyát betesszük az előre vízben áztatott cseréptálba kevés növényi olajra ,hogy ne égjen le. A burgonyákat karikára szeletelve helyezzük el szép sorban és a sorok közé a kiklopfolt sertés vagy egyéb hússzeleteket tesszük. A hús-szeletek és a krumliosorok közé még kerüljön bele a gyengén kimosott savanyúkáposzta majd ízlés szerint ízesítsük. A savanyúkáposzta mosásával szabályozhatjuk annak erősségét aromáját. Miután kész vagyunk 200-230 fokon megsütjük. A legegyszerűbb ,hogy semmit nem kell előfőzni és sütni mivel egyszerre sülnek és főnek meg a cseréptálban . Jó étvágyat kívánok mindenkinek!
Tápérték információ
A hústól függően szabályozható.
Forrás: saját recept
Beküldte:: npista be Sunday, November 05. 2006 at 13:10:13
További receptek tőle:  npista
A recept eddigi értékelése
Pontok száma: 0 ()
Szavazat:
Nagyon rosszRosszRegularJóNagyon jóKitűnő


Impresszum : Jogi nyilatkozat : Moderálás : Médiaajánlat

@Gazlap | Indult 2004-03-01 l Oldalkészítés: 0.046 másodperc