15 éves a Gazlap!!!
Információk
Szia Anonymus!
*bau
Tagok: 1 / 18286
Összes látogató: 7
Utolsó tag: czaczi
Keresés
Web Gazlap
Részletes fórum kereső
Utolsó fórumtémákból
- Szakértői témák:

- Kertészeti témák:
Segítség csak kertészeti témákban(17)
NÖDIK magminták - Mit tudunk a tájfajtákról?
Vendégeink a kertben(17)
Milyen növény ez?? (37)
CSERE-BERE növények, magok....(50)
Milyen növényt vettem/szereztem ma (20 )
Fokföldi ibolya / Saintpaulia (52)
KAKTUSZOK ÉS POZSGÁSOK (48)
Hagymások, gumósok, rizómások (34)
Virágaink, növényeink teleltetése (4)

- Tábortűz témák:
IDŐJÁRÁS (62)
GAZLAP szakácskönyv (72)
JÓ TUDNI....érdekességek...ismeretterjesztő írások (6)
Írj bármilyen témáról (15)
Események........kiállítások....programok (4)
Találd ki (29)
Vicces történetek,...képek(17)
Nagyik és ŐK..........(3)
Kedvenc filmem, színészem
A Tudat keresése (3)
Milyen öröm ért ma? (37)
JÓKÍVÁNSÁGOK (20)

A Gazlap Fórumai
Tábortűz
Kertészet
Szakértők
Műhely
Archívum
Virágrend
Hirdetés
Üzenőfal
5:34:am kutyus :
Jó reggelt!
5:30:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek
2:38:pm Bojtárgazdi :
Szép napot, Emmylie Kedves!
9:43:am Emmylie :
Szép napot kivánok mindenkinek.
5:04:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek
5:46:am kutyus :
Jó reggelt, szép vasárnapot!
5:58:am kutyus :
Jó reggelt, kellemes hétvégét
8:00:am Etimami :
Szép napot mindenkinek.
5:16:am kutyus :
Jó reggelt
5:29:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek
5:37:am kutyus :
Jó reggelt!
5:45:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek!
7:26:am kutyus :
Jó reggelt, szép vasárnapot!...az eső itt is szakad
7:20:am Etimami :
Jó reggelt. Esik az eső.
5:35:am kutyus :
Jó reggelt, kellemes hétvégét
Korábbi üzenetek

Csak regisztrált felhasználóknak
Regisztráció/Belépés
Google Hirdetések
Mellékletek
Hirdetés

Recipes
Összes|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|0|1|2|3|4|5|6|7|8|9
Keresendő névrészlet
Gyorskeresési kategóriák
Desszert
Desszert
(236)
Diabetikus
Diabetikus
(16)
Disznó
Disznó
(42)
Egyéb
Egyéb
(79)
Előétel
Előétel
(22)
Főétel
Főétel
(144)
Gyümölcs
Gyümölcs
(16)
Halétel
Halétel
(14)
Kelttészta
Kelttészta
(72)
Koktél
Koktél
(25)
Köret
Köret
(27)
Leves
Leves
(55)
Marha
Marha
(9)
Mártás
Mártás
(7)
Ötletek, fortélyok
Ötletek, fortélyok
(29)
Paleo
Paleo
(31)
Sajtétel
Sajtétel
(8)
Saláta
Saláta
(31)
Savanyúság
Savanyúság
(18)
Sörétel
Sörétel
(8)
Sütemény
Sütemény
(317)
Szárnyas
Szárnyas
(50)
Szendvics
Szendvics
(10)
Tészta
Tészta
(34)
Turmix
Turmix
(5)
Vadétel
Vadétel
(37)
Vega
Vega
(22)
Zöldség
Zöldség
(37)
Recept beküldése | Recept kérése
Receptek Kezdőlap | Keresés | Legtöbbet olvasott | Legmagasabbra értékelt | Kérések

Mértékegység átváltás

Kategória szerkesztése
Recept kérés
KérésKategória Állapot Akció
almás lepény vagy piteSütemény Kért A recept beküldése
kapros túróslepényKelttészta Elfogadva A recept beküldése
3Bit szeletDesszert Elfogadva A recept beküldése
epres, rizses tortaSütemény Elfogadva A recept beküldése
felhőszeletIsmeretlen Elfogadva A recept beküldése
Savanyúság Elfogadva A recept beküldése
Szarvas pörköltVadétel Elfogadva A recept beküldése
Juhtúrós sztapacskaIsmeretlen Elfogadva A recept beküldése
PuncstortaSütemény Elfogadva A recept beküldése
savanyított fokhagymaSavanyúság Elfogadva A recept beküldése
Előző receptVisszalépés az előző oldalra
Nyomtatható változat Nyomtatható változat | Recept küldése Emailben Recept küldése Emailben | Recept szerkesztése Recept szerkesztése | Recept törlése Recept törlése

Gombás kelvagdalt
Hány személyre:
Előkészületi idő:
Elkészítési idő:
Kategória: Zöldség
Nehézségi fok: Könnyű
Hozzávalók
Hozzávalók:
1 fej kelkáposzta
kb: 20-30 dkg gomba megpárolva vagy 1 gombakonzerv
kb: 5 dkg füsttölt sajt
2 db tojás
liszt vagy zsemlemorzsa
Fokhagyma, só, bors esetleg pirospaprika, illetve teccőleges fűszerek
Rövid leírás
A kelkáposztát puhára főzöm majd lecsepegtetem. A gombát és a káposztát apróra vágom, vagy aprítom gépben, hozzáteszem a reszelt sajtot, a tojásokat a lisztet v. morzsát és a többi hozzávalót. Jó összegyúrom és hagyom egy kicsit állni. Sütés előtt ki pogácsákat vagy gombócokat készítünk. Az állaga puhább mint a húsból készült vagdaltaké. Kb: fél óra múlva lehet forró olajban kisütni a pogácsákat.
Én főttburgonyát vagy burgonya pürét szoktam készíteni hozzá
Elkészítés leírása
Forrás: RÓZSI
Beküldte:: bau be Thursday, September 28. 2006 at 20:48:05
További receptek tőle:  bau
A recept eddigi értékelése
Pontok száma: 0 ()
Szavazat:
Nagyon rosszRosszRegularJóNagyon jóKitűnő


Impresszum : Jogi nyilatkozat : Moderálás : Médiaajánlat

@Gazlap | Indult 2004-03-01 l Oldalkészítés: 0.043 másodperc