15 éves a Gazlap!!!
Információk
Szia Anonymus!
Tagok: 1 / 18286
Összes látogató: 7
Utolsó tag: czaczi
Keresés
Web Gazlap
Részletes fórum kereső
Utolsó fórumtémákból
- Szakértői témák:

- Kertészeti témák:
Virágaink, növényeink teleltetése (4)
Segítség csak kertészeti témákban(17)
Paprikák, chilik, Paradicsomok(5)
Muskátlik (7)
Hagymások, gumósok, rizómások (34)
Egzotikus és különleges növények (15)
Milyen növényt vettem/szereztem ma (20 )
Erkély és ablakpárkány kertész (5)
Fokföldi ibolya / Saintpaulia (52)
CSERE-BERE növények, magok....(50)
Liliom (9)
Adeniumok (6)
KAKTUSZOK ÉS POZSGÁSOK (48)

- Tábortűz témák:
Miért mérgelődök?.....mi bosszant? (24)
IDŐJÁRÁS (62)
Találd ki (29)
GAZLAP szakácskönyv (71)
A Tudat keresése (3)
Nagyik és ŐK..........(3)
Milyen öröm ért ma? (37)
Kutyák, cicák és egyéb házi kedvenceink (50)
Valaki segítsen (22)
Írj bármilyen témáról (15)
Vicces történetek,...képek(17)
JÓ TUDNI....érdekességek...ismeretterjesztő írások (6)

A Gazlap Fórumai
Tábortűz
Kertészet
Szakértők
Műhely
Archívum
Virágrend
Hirdetés
Üzenőfal
5:25:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek!
9:37:pm Bojtárgazdi :
Szóval:
9:37:pm Bojtárgazdi :
Jóéjszakát! :sleep
11:13:am Emmylie :
Szép napot mindenkinek.
10:34:am Bojtárgazdi :
Szép napot, kellemes hetet kívánok!
5:53:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek
5:22:am kutyus :
Jó reggelt, szép vasárnapot!
5:14:am kutyus :
Jó reggelt, kellemes hétvégét
4:48:am kutyus :
Jó reggelt!
5:49:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek
3:06:pm kisfecske :
Szép napot Gazország!
8:01:am etimami :
Szép napot mindenkinek. Nekem nincsenek utazó napjaim.
4:50:am kutyus :
Jó reggelt! Merre utaztál Etikém?
12:57:pm Emmylie :
Szép délutánt kivánok nektek. Kettökor megy a vonatom
5:41:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek!
Korábbi üzenetek

Csak regisztrált felhasználóknak
Regisztráció/Belépés
Google Hirdetések
Mellékletek
Hirdetés

Recipes
Összes|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|0|1|2|3|4|5|6|7|8|9
Keresendő névrészlet
Gyorskeresési kategóriák
Desszert
Desszert
(236)
Diabetikus
Diabetikus
(16)
Disznó
Disznó
(42)
Egyéb
Egyéb
(79)
Előétel
Előétel
(22)
Főétel
Főétel
(144)
Gyümölcs
Gyümölcs
(16)
Halétel
Halétel
(14)
Kelttészta
Kelttészta
(72)
Koktél
Koktél
(25)
Köret
Köret
(27)
Leves
Leves
(55)
Marha
Marha
(9)
Mártás
Mártás
(7)
Ötletek, fortélyok
Ötletek, fortélyok
(29)
Paleo
Paleo
(31)
Sajtétel
Sajtétel
(8)
Saláta
Saláta
(31)
Savanyúság
Savanyúság
(18)
Sörétel
Sörétel
(8)
Sütemény
Sütemény
(317)
Szárnyas
Szárnyas
(50)
Szendvics
Szendvics
(10)
Tészta
Tészta
(34)
Turmix
Turmix
(5)
Vadétel
Vadétel
(37)
Vega
Vega
(22)
Zöldség
Zöldség
(37)
Recept beküldése | Recept kérése
Receptek Kezdőlap | Keresés | Legtöbbet olvasott | Legmagasabbra értékelt | Kérések

Mértékegység átváltás

Kategória szerkesztése
Recept kérés
KérésKategória Állapot Akció
almás lepény vagy piteSütemény Kért A recept beküldése
kapros túróslepényKelttészta Elfogadva A recept beküldése
3Bit szeletDesszert Elfogadva A recept beküldése
epres, rizses tortaSütemény Elfogadva A recept beküldése
felhőszeletIsmeretlen Elfogadva A recept beküldése
Savanyúság Elfogadva A recept beküldése
Szarvas pörköltVadétel Elfogadva A recept beküldése
Juhtúrós sztapacskaIsmeretlen Elfogadva A recept beküldése
PuncstortaSütemény Elfogadva A recept beküldése
savanyított fokhagymaSavanyúság Elfogadva A recept beküldése
Előző receptVisszalépés az előző oldalra
Nyomtatható változat Nyomtatható változat | Recept küldése Emailben Recept küldése Emailben | Recept szerkesztése Recept szerkesztése | Recept törlése Recept törlése

Angol puncs
Hány személyre: 6
Előkészületi idő: 5 perc
Elkészítési idő: 45 perc
Kategória: Koktél
Nehézségi fok: Közepes
Hozzávalók
4 db citrom,
4 db narancs,
112 dkg cukor,
1.1 l víz,
7 dl vörösbor (pl. Cabernet vagy Pinot Noir),
7 dl rum
Rövid leírás
-
Elkészítés leírása
Az egy kiló tizenkét deka cukrot egy liter egy deci vízzel, a két citrom és két narancs vékonyan levágott héjával sziruppá főzzük. Ha kész, hozzákeverünk egy üveg rumot és ugyanennyi testes vörösbort. Hozzáadjuk a négy narancs és a négy citrom levét, majd legalább fél órát forraljuk nagyon lassú tűzön. Leszűrjük és forrón tálaljuk.
Forrás:
Beküldte:: baki be Tuesday, September 28. 2004 at 09:00:27
További receptek tőle:  baki
A recept eddigi értékelése
Pontok száma: 0 ()
Szavazat:
Nagyon rosszRosszRegularJóNagyon jóKitűnő


Impresszum : Jogi nyilatkozat : Moderálás : Médiaajánlat

@Gazlap | Indult 2004-03-01 l Oldalkészítés: 0.045 másodperc