14 éves a Gazlap!!!
Információk
Szia Anonymus!
Tagok: 4 / 18286
Összes látogató: 10
Utolsó tag: czaczi
Keresés
Web Gazlap
Részletes fórum kereső
Utolsó fórumtémákból
- Szakértői témák:

- Kertészeti témák:
Karácsonyi-, húsvéti- és levélkaktuszok (11)
CSERE-BERE növények, magok....(50)
KAKTUSZOK ÉS POZSGÁSOK (48)
Milyen növényt vettem/szereztem ma (20 )
Vendégeink a kertben(17)
Segítség csak kertészeti témákban(17)
Kertek és kalandok (5)
Orchideák otthonunkban (111)
Hagymások, gumósok, rizómások (34)
Kertünk meglepetései (2)
Fuksziák /Fuchsia (7)
Konyhakerti növények (14)

- Tábortűz témák:
Találd ki.....(27)
Gazlap szakácskönyv(66)
IDŐJÁRÁS (57)
Eladnám......Vennék (10)
Jópofa, "beszélő" elírásaink (6)
Ki milyen zenét hallgat Gazlapozás közben (9)
TAVASZ - 2014.....2015....2016....2017.....2018
A Tudat keresése (2)
Vicces képek, történekek (15)
JÓ TUDNI...érdekességek...ismeretterjesztő írások (5)
Kutyák, cicák és egyéb házi kedvenceink (50)
Írj bármilyen témáról (14)

A Gazlap Fórumai
Tábortűz
Kertészet
Szakértők
Műhely
Archívum
Virágrend
Hirdetés
Üzenőfal
5:26:am kutyus :
Jó reggelt!
4:54:am kutyus :
Jó reggelt, szép napot
5:14:pm Emmylie :
Szép délutánt.
4:52:am kutyus :
Jó reggelt
5:27:am kutyus :
Jó reggelt, szép hetet!
4:36:am Vackor :
Jóreggelt!
5:43:am kutyus :
Jó reggelt
5:51:am kutyus :
Jó reggelt, kellemes hétvégét!
6:55:am Emmylie :
Jo reggelt szep napot. Meleg lesz ma is
5:22:am kutyus :
Jó reggelt
4:50:am kutyus :
Jó reggetl mindenkinek
3:17:am Emmylie :
Jo reggelt szep napot
4:38:am Vackor :
Jóreggelt!
10:39:am Emmylie :
Szép napot mindenkinek. Utazo napom van -rohanok
5:26:am kutyus :
Jó reggelt, indul a hét!!!
Korábbi üzenetek

Csak regisztrált felhasználóknak
Regisztráció/Belépés
Google Hirdetések
Mellékletek
Hirdetés

Recipes
Összes|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|0|1|2|3|4|5|6|7|8|9
Keresendő névrészlet
Gyorskeresési kategóriák
Desszert
Desszert
(236)
Diabetikus
Diabetikus
(16)
Disznó
Disznó
(42)
Egyéb
Egyéb
(78)
Előétel
Előétel
(22)
Főétel
Főétel
(144)
Gyümölcs
Gyümölcs
(16)
Halétel
Halétel
(14)
Kelttészta
Kelttészta
(72)
Koktél
Koktél
(25)
Köret
Köret
(27)
Leves
Leves
(55)
Marha
Marha
(9)
Mártás
Mártás
(7)
Ötletek, fortélyok
Ötletek, fortélyok
(29)
Paleo
Paleo
(31)
Sajtétel
Sajtétel
(8)
Saláta
Saláta
(31)
Savanyúság
Savanyúság
(18)
Sörétel
Sörétel
(8)
Sütemény
Sütemény
(317)
Szárnyas
Szárnyas
(50)
Szendvics
Szendvics
(10)
Tészta
Tészta
(34)
Turmix
Turmix
(5)
Vadétel
Vadétel
(37)
Vega
Vega
(22)
Zöldség
Zöldség
(37)
Recept beküldése | Recept kérése
Receptek Kezdőlap | Keresés | Legtöbbet olvasott | Legmagasabbra értékelt | Kérések

Mértékegység átváltás

Kategória szerkesztése
Recept kérés
KérésKategória Állapot Akció
almás lepény vagy piteSütemény Kért A recept beküldése
kapros túróslepényKelttészta Elfogadva A recept beküldése
3Bit szeletDesszert Elfogadva A recept beküldése
Savanyúság Elfogadva A recept beküldése
epres, rizses tortaSütemény Elfogadva A recept beküldése
felhőszeletIsmeretlen Elfogadva A recept beküldése
Szarvas pörköltVadétel Elfogadva A recept beküldése
Juhtúrós sztapacskaIsmeretlen Elfogadva A recept beküldése
PuncstortaSütemény Elfogadva A recept beküldése
savanyított fokhagymaSavanyúság Elfogadva A recept beküldése
Előző receptVisszalépés az előző oldalra
Nyomtatható változat Nyomtatható változat | Recept küldése Emailben Recept küldése Emailben | Recept szerkesztése Recept szerkesztése | Recept törlése Recept törlése

Rózsalikőr
Hány személyre:
Előkészületi idő:
Elkészítési idő:
Kategória: Koktél
Nehézségi fok: Könnyű
Hozzávalók
Hozzávalók:
20 dkg egészséges vörös rózsaszirom
7 dl 90 fokos alkohol
80 dkg cukor
6 dl víz
Rövid leírás
A rózsaszirmokat megmossuk, leszárogatjuk, jól zárható üvegbe szórjuk, az alkohollal felöntjük. Az üveget szorosan lezárjuk, és 10 napig állni hagyjuk.
A cukorból a vízzel szirupot főzünk, kihűlésig kevergetjük, nehogy összeálljon. Ha már hideg, alaposan összekeverjük a rózsás alkohollal, és lefedjük, de nem zárjuk le szorosan.
Száraz hűvös helyen egy hónapig pihentetjük, közben naponta egyszer átkeverjük. Tiszta gézen átszűrjük, és zárható, lehetőleg fehér likőrös palackokba töltjük.
Elkészítés leírása
Forrás: H KATI
Beküldte:: bau be Sunday, September 03. 2006 at 23:01:23
További receptek tőle:  bau
A recept eddigi értékelése
Pontok száma: 0 ()
Szavazat:
Nagyon rosszRosszRegularJóNagyon jóKitűnő


Impresszum : Jogi nyilatkozat : Moderálás : Médiaajánlat

@Gazlap | Indult 2004-03-01 l Oldalkészítés: 0.045 másodperc