17 éves a Gazlap...
Információk
Szia Anonymus!
Tagok: 1 / 18286
Összes látogató: 7
Utolsó tag: czaczi
Keresés
Web Gazlap
Részletes fórum kereső
Utolsó fórumtémákból
- Szakértői témák:

- Kertészeti témák:
Gyümölcsök (5)
Milyen növényt vettem/szereztem ma (20 )
Konyhakerti növények (14)
Hagymások, gumósok, rizómások (34)
Dézsások (20)
Vendégeink a kertben (18)
Hawaii rózsa - frangipani
Virágaink, növényeink teleltetése (4)
Kertünk meglepetései (2)
Segítség csak kertészeti témákban(17)
Milyen növény ez?? (37)
Dézsások (19)
KAKTUSZOK ÉS POZSGÁSOK (48)
Hibiszkuszok (32)
Árnyékliliom (Hosta) 2

- Tábortűz témák:
Wanted! Őt keresem.....(8)
IDŐJÁRÁS (68)
Versek, költemények (4)
GAZLAP szakácskönyv (78)
Vicces történetek, képek....(20)
Írj bármilyen témáról (17)
JÓ TUDNI....érdekességek...ismeretterjesztő írások (7)
A Tudat keresése (4)
Kedven filmem, színészem (2)
Ki milyen zenét hallgat Gazlapozás közben (11)
Miért mérgelődök?.....Mi bosszant? (25)
Nagyik és Ők....(4)

A Gazlap Fórumai
Tábortűz
Kertészet
Szakértők
Műhely
Archívum
Virágrend
Hirdetés
Üzenőfal
5:29:am kutyus :
Jó reggelt, kellemes hétvégét
5:39:am kutyus :
Jó reggelt!
6:22:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek!
5:54:am kutyus :
Jó reggelt!
5:35:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek!
5:44:am kutyus :
Jó reggelt, szép vasárnapot!....bár esősnek ígérkezik
6:19:am kutyus :
Jó reggelt, kellemes hétvégét
5:39:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek
5:45:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek!
1:44:pm kutyus :
Szp napot mindenkinek!
8:38:am Emmylie :
Jo reggelt szép napot. BAU-rol még mindig nincs semmi hir?????
5:15:am kutyus :
Jó reggelt, kellemes hétvégét
6:17:am aszokfa :
Jaóó reggel!
5:51:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek!
5:52:am kutyus :
Jó reggelt!
Korábbi üzenetek

Csak regisztrált felhasználóknak
Regisztráció/Belépés
Google Hirdetések
Mellékletek
Hirdetés
Recipes
Összes|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|0|1|2|3|4|5|6|7|8|9
Keresendő névrészlet
Gyorskeresési kategóriák
Desszert
Desszert
(236)
Diabetikus
Diabetikus
(16)
Disznó
Disznó
(42)
Egyéb
Egyéb
(79)
Előétel
Előétel
(22)
Főétel
Főétel
(144)
Gyümölcs
Gyümölcs
(16)
Halétel
Halétel
(14)
Kelttészta
Kelttészta
(72)
Koktél
Koktél
(25)
Köret
Köret
(27)
Leves
Leves
(55)
Marha
Marha
(9)
Mártás
Mártás
(7)
Ötletek, fortélyok
Ötletek, fortélyok
(29)
Paleo
Paleo
(31)
Sajtétel
Sajtétel
(8)
Saláta
Saláta
(31)
Savanyúság
Savanyúság
(18)
Sörétel
Sörétel
(8)
Sütemény
Sütemény
(317)
Szárnyas
Szárnyas
(50)
Szendvics
Szendvics
(10)
Tészta
Tészta
(34)
Turmix
Turmix
(5)
Vadétel
Vadétel
(37)
Vega
Vega
(22)
Zöldség
Zöldség
(37)
Recept beküldése | Recept kérése
Receptek Kezdőlap | Keresés | Legtöbbet olvasott | Legmagasabbra értékelt | Kérések

Mértékegység átváltás

Kategória szerkesztése
Recept kérés
KérésKategória Állapot Akció
almás lepény vagy piteSütemény Kért A recept beküldése
zCvgpHteVWwIsmeretlen Kért A recept beküldése
hNqxKqzaEVIsmeretlen Kért A recept beküldése
WZmVXEgksaIBAbNDIsmeretlen Kért A recept beküldése
vvCQuKGFYyfzAGIsmeretlen Kért A recept beküldése
CERHHHIpvefTZYbjzliIsmeretlen Kért A recept beküldése
HZldVjllxntIsmeretlen Kért A recept beküldése
jFssSUipAobIsmeretlen Kért A recept beküldése
haSUEMIJIkVIsmeretlen Kért A recept beküldése
kapros túróslepényKelttészta Elfogadva A recept beküldése
Előző receptVisszalépés az előző oldalraKövetkező recept
Nyomtatható változat Nyomtatható változat | Recept küldése Emailben Recept küldése Emailben | Recept szerkesztése Recept szerkesztése | Recept törlése Recept törlése

Gesztenyés-kelbimbós libacomb
Hány személyre: 4 fő
Előkészületi idő:
Elkészítési idő: 2 óra
Kategória: Szárnyas
Nehézségi fok: Közepes
Hozzávalók
4 db 25o g-os libacomb
só, bors, 2 nagy fej hagyma
8+2 gerezd fokhagyma
1+1 dl testes vörösbor
500 g gesztenye
500 g kelbimbó
1 ek. vaj/margarin
1 ek. étkezési keményitő
Rövid leírás
Főétel ld. alább
Elkészítés leírása
A libacombokat megmossuk, besózzuk, tepsibe tesszük. Melléjük dobjuk a meghámozott, vastag gerezdekre vágott hagymákat és 8 gerezd fokhagymát, aztán alájuk öntünk 1 dl bort, alufóliával letakarjuk, és 180 fokos sütőben puhára pároljuk /1 és fél óra/.
A gesztenyeszemeket megmossuk, gömbölyűbbfelükön bevagdossuk, és sós vízben/kockából készitett húslevesben, fedő alatt puhára főzzük (30 perc). Leszűrjük, még melegen meghámozzuk, meglocsoljuk 1-2 evőkanál pecsenyelével, és melegen tartjuk.
A kelbimbót enyhén sós vízben puhára pároljuk, leszűrjük, és a maradék 2 ek. áttört fokhagymával ízesített, forró vajba/ margarinba forgatjuk.
Eltávolitjuk az alufóliát, a pecsenyelét gondosan zsírtalanítjuk, aztán 200 fokra kapcsolunk , és 15-20 perc alatt pirosra sütjük a libacombokat. Közben a maradék 1 dl bort elkeverjük a keményitővel, ízlés szerint sóval, borssal, majd a gesztenyére öntjük, és éppen csak besűrítjük.
A combokat tálra fektetjük, melléjük rendezzük a kelbimbót és a gesztenyét a mártással együtt.
További köretként hasábburgonya, burgonyapüré, petrezselymes rizs illik hozzá.
Tápérték információ
1 adag 755 kcal/3156 kJ
Forrás: Lajos Mari?
Beküldte:: Bagolyka be Monday, November 01. 2004 at 02:00:24
További receptek tőle:  Bagolyka
A recept eddigi értékelése
Pontok száma: 0 ()
Szavazat:
Nagyon rosszRosszRegularJóNagyon jóKitűnő


Impresszum : Jogi nyilatkozat : Moderálás : Médiaajánlat

@Gazlap | Indult 2004-03-01 l Oldalkészítés: 0.048 másodperc