16 éves a Gazlap!!!
Információk
Szia Anonymus!
Összes látogató: 6
Utolsó tag: czaczi
Keresés
Web Gazlap
Részletes fórum kereső
Utolsó fórumtémákból
- Szakértői témák:

- Kertészeti témák:
KAKTUSZOK ÉS POZSGÁSOK (48)
Bougainvillea
Vendégeink a kertben (18)
Hortenziák (3)
Segítség csak kertészeti témákban(17)
Kertünk meglepetései (2)
Rózsák (19)
Golgoták (17)
Fokföldi ibolya / Saintpaulia (52)
Milyen növényt vettem/szereztem ma (20 )
Mocsári hibiszkus /H.Moscheuttos/....(8)
Konyhakerti növények (14)
Karácsonyi-, húsvéti- és levélkaktuszok (11)
Erkély és ablakpárkány kertész (5)

- Tábortűz témák:
JÓ TUDNI....érdekességek...ismeretterjesztő írások (6)
IDŐJÁRÁS(64)
Miért mérgelődök?.....mi bosszant? (24)
Vicces történetek....képek(18)
Ki milyen zenét hallgat Gazlapozás közben(10)
Találd ki (30)
Milyen öröm ért ma?..(38)
Gazlap SZAKÁCSKÖNYV (74)
A Tudat keresése (3)
Valaki segítsen (22)
KORONA vírus 2020.
Kutyák, cicák és egyéb házi kedvenceink (50)

A Gazlap Fórumai
Tábortűz
Kertészet
Szakértők
Műhely
Archívum
Virágrend
Hirdetés
Üzenőfal
4:57:am kutyus :
Jó reggelt, kellemes hétvégét
3:54:am Bojtárgazdi :
Jó reggelt, jó hétvégét kívánok!
5:16:am Bojtárgazdi :
Kicsit igen, de nem aludtam el. Majd nemsokára.
5:07:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek!...Bojti, le se feküdtél????
2:56:am Bojtárgazdi :
Ma már péntek van, jó reggelt! Mindjárt itt a hét vége!
5:39:am Bojtárgazdi :
Jó reggelt kívánok!
5:32:am kutyus :
Jó reggelt!
6:08:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek!
7:23:am Bojtárgazdi :
Jó reggelt kívánok!
5:36:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek
6:22:am kutyus :
Jó reggelt! kellemes hetet kívánok!
5:30:am Bojtárgazdi :
Jó reggelt kívánok!
5:27:am kutyus :
Jó reggelt, szép vasárnapot!
6:03:am kutyus :
Jó reggelt!
5:30:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek!
Korábbi üzenetek

Csak regisztrált felhasználóknak
Regisztráció/Belépés
Google Hirdetések
Mellékletek
Hirdetés
Recipes
Összes|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|0|1|2|3|4|5|6|7|8|9
Keresendő névrészlet
Gyorskeresési kategóriák
Desszert
Desszert
(236)
Diabetikus
Diabetikus
(16)
Disznó
Disznó
(42)
Egyéb
Egyéb
(79)
Előétel
Előétel
(22)
Főétel
Főétel
(144)
Gyümölcs
Gyümölcs
(16)
Halétel
Halétel
(14)
Kelttészta
Kelttészta
(72)
Koktél
Koktél
(25)
Köret
Köret
(27)
Leves
Leves
(55)
Marha
Marha
(9)
Mártás
Mártás
(7)
Ötletek, fortélyok
Ötletek, fortélyok
(29)
Paleo
Paleo
(31)
Sajtétel
Sajtétel
(8)
Saláta
Saláta
(31)
Savanyúság
Savanyúság
(18)
Sörétel
Sörétel
(8)
Sütemény
Sütemény
(317)
Szárnyas
Szárnyas
(50)
Szendvics
Szendvics
(10)
Tészta
Tészta
(34)
Turmix
Turmix
(5)
Vadétel
Vadétel
(37)
Vega
Vega
(22)
Zöldség
Zöldség
(37)
Recept beküldése | Recept kérése
Receptek Kezdőlap | Keresés | Legtöbbet olvasott | Legmagasabbra értékelt | Kérések

Mértékegység átváltás

Kategória szerkesztése
Recept kérés
KérésKategória Állapot Akció
almás lepény vagy piteSütemény Kért A recept beküldése
kapros túróslepényKelttészta Elfogadva A recept beküldése
3Bit szeletDesszert Elfogadva A recept beküldése
epres, rizses tortaSütemény Elfogadva A recept beküldése
felhőszeletIsmeretlen Elfogadva A recept beküldése
Savanyúság Elfogadva A recept beküldése
Szarvas pörköltVadétel Elfogadva A recept beküldése
Juhtúrós sztapacskaIsmeretlen Elfogadva A recept beküldése
PuncstortaSütemény Elfogadva A recept beküldése
savanyított fokhagymaSavanyúság Elfogadva A recept beküldése
Előző receptVisszalépés az előző oldalra
Nyomtatható változat Nyomtatható változat | Recept küldése Emailben Recept küldése Emailben | Recept szerkesztése Recept szerkesztése | Recept törlése Recept törlése

Madártej
Hány személyre: 4
Előkészületi idő: 30 p
Elkészítési idő: 30+ hűtés
Kategória: Desszert
Nehézségi fok: Könnyű
Hozzávalók
Másfél liter tej,15 dkg cukor,1 vaníliás cukor,(ha van,akkor egy vanília rúd+a belselye kikaparva)5 tojás,1 puding por,csipet só,mazsol
Rövid leírás
A felforralt tejben megfőzzük a felvert habot,és besűrítjük
Elkészítés leírása
Tegyük fel forralni a tejet egy edénybe,melyet előtte hideg vízzel öblítsünk ki.Egy csipet sót is tegyünk bele és a vaníliás cukrot,meg a vaníliát.
Közben válasszuk ketté a tojásokat.
A fehérjét kezdjük el felverni,majd szórjuk bele a kristálycukrot,és verjük kemény habbá.
A pudingport keverjük ki 2 dl hideg tejjel,és tegyük félre.
Ha felforrt a tej,kanállal szaggassunk bele a habból galuskákat.
2 perc után fordítsuk meg és főzzük azt is 2 percig,majd szűrőkanállal szedjük egy tálba,a visszamaradt tejbe öntsük az elkészített pudingport,és forraljuk fel.
A sűrű krémszerű masszába tegyük vissza a habot,és hűtsük néhány óráig.mazsolával díszíthetjük
Forrás: Bau
Beküldte:: bau be Sunday, September 03. 2006 at 17:13:03
További receptek tőle:  bau
A recept eddigi értékelése
Pontok száma: 0 ()
Szavazat:
Nagyon rosszRosszRegularJóNagyon jóKitűnő


Impresszum : Jogi nyilatkozat : Moderálás : Médiaajánlat

@Gazlap | Indult 2004-03-01 l Oldalkészítés: 0.049 másodperc