17 éves a Gazlap...
Információk
Szia Anonymus!
Tagok: 1 / 18286
Összes látogató: 7
Utolsó tag: czaczi
Keresés
Web Gazlap
Részletes fórum kereső
Utolsó fórumtémákból
- Szakértői témák:

- Kertészeti témák:
Milyen növényt vettem/szereztem ma (20 )
Vendégeink a kertben (18)
Kertünk meglepetései (2)
Hagymások, gumósok, rizómások (34)
Segítség csak kertészeti témákban(17)
Milyen növény ez?? (37)
Dézsások (20)
Dézsások (19)
KAKTUSZOK ÉS POZSGÁSOK (48)
Konyhakerti növények (14)
Hibiszkuszok (32)
Árnyékliliom (Hosta) 2
Bonsai-bonszáj (2)
Mocsári hibiszkus /H.Moscheuttos/....(8)
Golgoták (17)

- Tábortűz témák:
GAZLAP szakácskönyv (78)
Vicces történetek, képek....(20)
A Tudat keresése (4)
IDŐJÁRÁS (68)
Milyen öröm ért ma? (39)
Wanted! Őt keresem.....(8)
Szomorú vagyok (11)
JÓ TUDNI....érdekességek...ismeretterjesztő írások (7)
Ki milyen zenét hallgat Gazlapozás közben (11)
Miért mérgelődök?.....Mi bosszant? (25)
Találd ki (31)
Kedven filmem, színészem (2)

A Gazlap Fórumai
Tábortűz
Kertészet
Szakértők
Műhely
Archívum
Virágrend
Hirdetés
Üzenőfal
5:45:am kutyus :
Jó reggelt, kellemes hétvégét
5:18:am kutyus :
Jó reggelt!Bau nem került még elő????
5:31:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek!
4:54:am kutyus :
Jó reggelt! Bau merre vagy????
6:51:am kutyus :
Jó reggelt!
5:05:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek!Megint egy héttel közelebb vagyunk az év végéhez
5:44:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek!
12:55:pm Bojtárgazdi :
Én csak 10-kor ébredtem, akkor is ébresztővel. Szép napot kívánok mindenkinek!
5:38:am kutyus :
Jó reggelt!hűs van, de nem túlzottam :_)
10:33:pm Bojtárgazdi :
Itt az este legalább enyhe, Jó éjt az aludni készülőknek!
5:32:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek,hűűűűs a reggel!
5:54:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek!
5:32:am kutyus :
Jó reggelt, szép vasárnapot!
5:15:am kutyus :
Jó reggelt, kellemes hétvégét
5:47:am kutyus :
Jó reggelt!
Korábbi üzenetek

Csak regisztrált felhasználóknak
Regisztráció/Belépés
Google Hirdetések
Mellékletek
Hirdetés
Recipes
Összes|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|0|1|2|3|4|5|6|7|8|9
Keresendő névrészlet
Gyorskeresési kategóriák
Desszert
Desszert
(236)
Diabetikus
Diabetikus
(16)
Disznó
Disznó
(42)
Egyéb
Egyéb
(79)
Előétel
Előétel
(22)
Főétel
Főétel
(144)
Gyümölcs
Gyümölcs
(16)
Halétel
Halétel
(14)
Kelttészta
Kelttészta
(72)
Koktél
Koktél
(25)
Köret
Köret
(27)
Leves
Leves
(55)
Marha
Marha
(9)
Mártás
Mártás
(7)
Ötletek, fortélyok
Ötletek, fortélyok
(29)
Paleo
Paleo
(31)
Sajtétel
Sajtétel
(8)
Saláta
Saláta
(31)
Savanyúság
Savanyúság
(18)
Sörétel
Sörétel
(8)
Sütemény
Sütemény
(317)
Szárnyas
Szárnyas
(50)
Szendvics
Szendvics
(10)
Tészta
Tészta
(34)
Turmix
Turmix
(5)
Vadétel
Vadétel
(37)
Vega
Vega
(22)
Zöldség
Zöldség
(37)
Recept beküldése | Recept kérése
Receptek Kezdőlap | Keresés | Legtöbbet olvasott | Legmagasabbra értékelt | Kérések

Mértékegység átváltás

Kategória szerkesztése
Recept kérés
KérésKategória Állapot Akció
almás lepény vagy piteSütemény Kért A recept beküldése
zCvgpHteVWwIsmeretlen Kért A recept beküldése
hNqxKqzaEVIsmeretlen Kért A recept beküldése
WZmVXEgksaIBAbNDIsmeretlen Kért A recept beküldése
vvCQuKGFYyfzAGIsmeretlen Kért A recept beküldése
CERHHHIpvefTZYbjzliIsmeretlen Kért A recept beküldése
jFssSUipAobIsmeretlen Kért A recept beküldése
haSUEMIJIkVIsmeretlen Kért A recept beküldése
kapros túróslepényKelttészta Elfogadva A recept beküldése
3Bit szeletDesszert Elfogadva A recept beküldése
Előző receptVisszalépés az előző oldalra
Nyomtatható változat Nyomtatható változat | Recept küldése Emailben Recept küldése Emailben | Recept szerkesztése Recept szerkesztése | Recept törlése Recept törlése

Madártej
Hány személyre: 4
Előkészületi idő: 30 p
Elkészítési idő: 30+ hűtés
Kategória: Desszert
Nehézségi fok: Könnyű
Hozzávalók
Másfél liter tej,15 dkg cukor,1 vaníliás cukor,(ha van,akkor egy vanília rúd+a belselye kikaparva)5 tojás,1 puding por,csipet só,mazsol
Rövid leírás
A felforralt tejben megfőzzük a felvert habot,és besűrítjük
Elkészítés leírása
Tegyük fel forralni a tejet egy edénybe,melyet előtte hideg vízzel öblítsünk ki.Egy csipet sót is tegyünk bele és a vaníliás cukrot,meg a vaníliát.
Közben válasszuk ketté a tojásokat.
A fehérjét kezdjük el felverni,majd szórjuk bele a kristálycukrot,és verjük kemény habbá.
A pudingport keverjük ki 2 dl hideg tejjel,és tegyük félre.
Ha felforrt a tej,kanállal szaggassunk bele a habból galuskákat.
2 perc után fordítsuk meg és főzzük azt is 2 percig,majd szűrőkanállal szedjük egy tálba,a visszamaradt tejbe öntsük az elkészített pudingport,és forraljuk fel.
A sűrű krémszerű masszába tegyük vissza a habot,és hűtsük néhány óráig.mazsolával díszíthetjük
Forrás: Bau
Beküldte:: bau be Sunday, September 03. 2006 at 17:13:03
További receptek tőle:  bau
A recept eddigi értékelése
Pontok száma: 0 ()
Szavazat:
Nagyon rosszRosszRegularJóNagyon jóKitűnő


Impresszum : Jogi nyilatkozat : Moderálás : Médiaajánlat

@Gazlap | Indult 2004-03-01 l Oldalkészítés: 0.042 másodperc