 |
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Jó reggelt, szép vasárnapot! Jó reggelt, kellemes hétvégét Nahááát! Zotank, üdvözöllek! Jó reggelt mindenkinek! Jó reggelt kívánok! Jó reggelt! Jó reggelt mindenkinek Jó reggelt! Jó reggelt!..ismét indul egy új hét, a február utolsó hete Jó reggelt, szép vasárnapot! Jó reggelt, kellemes hétvégét Jó reggelt! Szép napot mindenkinek. Jó reggelt! Jó reggelt mindenkinek! |
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
|
|  |
 |
|
 |
 |
|
 |
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
|
|
|
Nyomtatható változat | Recept küldése Emailben
| Recept szerkesztése |
Recept törlése
Húsleves |
Hány személyre: 4-6
Előkészületi idő: 40 perc
Elkészítési idő: 3-4 óra,amíg fől
Kategória: Leves
Nehézségi fok: Könnyű
|  | Hozzávalók | 0.5 kg marhahús,(puhahátszín,vagy nyak),2-3 db.velős csont,0.5kg karaj csont
0.5 kg répa,ugyan ennyi zöldség,zeller,karalábé darabka,2-3 levél kelkáposzta,1 paprika,petrezselyem zöld,2 babérlevél,10-12 szem fekete bors egészben,egy kis darab gyömbér.1 hagyma ,1 fokhagyma,só,vegeta | Rövid leírás | Tegyük fel a húst,és a csontokat főni,4 liter hideg vízbe.
Mikor a tetején megjelenik a szürke hab,szedjük le azt róla,és csendesítsük a lángot.Sózzuk meg a vizet,és a tisztított darabolt zöldségeket,és fűszereket tegyük bele.
Nagyon lassú tűzön 3-4 órát főzzük.
A végén szedjük ki a felesleges ízesítőket,csak a zöldségek maradjanak benne.
Szűrjük át a levest,és vágjuk apróbbra a húst.
Cérnametéltel tűz forrón tálaljuk | Elkészítés leírása | | Forrás: Bau | Beküldte:: bau be Sunday, September 03. 2006 at 16:51:31 | További receptek tőle: bau |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
|
|
|
A recept eddigi értékelése | Pontok száma: 0 () Szavazat: |  |  |  |  |  |  | |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
 |