13 éves a Gazlap!!!
Információk
Szia Anonymus!
Összes látogató: 6
Utolsó tag: janos001
Keresés
Web Gazlap
Részletes fórum kereső
Utolsó fórumtémákból
- Szakértői témák:

- Kertészeti témák:
Fokföldi ibolya / Saintpaulia (52)
CSERE-BERE növények, magok....(50)
Paprikák, chilik (5)
Segítség csak kertészeti témákban(17)
Virágaink,növényeink teleltetése (3)
Konyhakerti növények (14)
KAKTUSZOK ÉS POZSGÁSOK (48)
Páfrányok (3)
Fenyők,tuják, örökzöldek (2)
Vendégeink a kertben (16)

- Tábortűz témák:
Wanted!!! Őt keresem!!! (7)
Szép az, ami érdek nélkül tetszik.
Viccek...vicces történeket,képek(14)
Milyen öröm ért ma?? (36)
JÓ TUDNI...érdekességek...ismeretterjesztő írások (5)
Kávéház (39)
Gazlap szakácskönyv(64)
IDŐJÁRÁS (55)
Kutyák, cicák és egyéb házi kedvenceink (50)
A Tudat keresése
Kreatív ötletek....barkácsolás (10)
Eladnám......Vennék (10)

A Gazlap Fórumai
Tábortűz
Kertészet
Szakértők
Műhely
Archívum
Virágrend
Hirdetés
Üzenőfal
9:56:am erdőmenti :
Szép napot Gazocskák!
5:45:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek
6:44:am kutyus :
Jó reggelt, indul az új hét
5:57:am kutyus :
Szép jó reggelt minden Gazosnak, kellemes vasárnapot
3:43:pm Bojtárgazdi :
A receptek közé beslisszolt pár Buy online oldal. Egy moderátor ki tudná gyomlálni?
1:33:pm Emmylie :
Szép délutánt.
12:28:pm Bojtárgazdi :
Szép napot kívánok!
9:07:am arozsa :
Szép jó reggelt! Senki nem ébred..?
6:09:am kutyus :
Jó reggelt
6:16:am kutyus :
Jó reggelt!
5:39:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek
3:22:pm Emmylie :
Szép délutánt.
6:43:am kutyus :
Jó reggelt, kellemes napot
6:15:am erdőmenti :
Szép jó reggelt Mindenkinek!
5:03:pm Emmylie :
Szép délutánt.
Korábbi üzenetek

Csak regisztrált felhasználóknak
Regisztráció/Belépés
Google Hirdetések
Mellékletek
Hirdetés

Recipes
Összes|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|0|1|2|3|4|5|6|7|8|9
Keresendő névrészlet
Gyorskeresési kategóriák
Desszert
Desszert
(236)
Diabetikus
Diabetikus
(16)
Disznó
Disznó
(42)
Egyéb
Egyéb
(78)
Előétel
Előétel
(22)
Főétel
Főétel
(144)
Gyümölcs
Gyümölcs
(16)
Halétel
Halétel
(14)
Kelttészta
Kelttészta
(72)
Koktél
Koktél
(25)
Köret
Köret
(27)
Leves
Leves
(55)
Marha
Marha
(9)
Mártás
Mártás
(7)
Ötletek, fortélyok
Ötletek, fortélyok
(29)
Paleo
Paleo
(31)
Sajtétel
Sajtétel
(8)
Saláta
Saláta
(31)
Savanyúság
Savanyúság
(18)
Sörétel
Sörétel
(8)
Sütemény
Sütemény
(317)
Szárnyas
Szárnyas
(50)
Szendvics
Szendvics
(10)
Tészta
Tészta
(34)
Turmix
Turmix
(5)
Vadétel
Vadétel
(37)
Vega
Vega
(22)
Zöldség
Zöldség
(37)
Recept beküldése | Recept kérése
Receptek Kezdőlap | Keresés | Legtöbbet olvasott | Legmagasabbra értékelt | Kérések

Mértékegység átváltás

Kategória szerkesztése
Recept kérés
KérésKategória Állapot Akció
YCyvyMgIKPevVvIjYHIsmeretlen Kért A recept beküldése
bMgVFTqrbVIIFciCCIsmeretlen Kért A recept beküldése
BkgTMEUakGIsmeretlen Kért A recept beküldése
almás lepény vagy piteSütemény Kért A recept beküldése
buy online pharmacy StIsmeretlen Kért A recept beküldése
where to Buy pharmacy onlineIsmeretlen Kért A recept beküldése
kapros túróslepényKelttészta Elfogadva A recept beküldése
egész fej fokhagyma savanyításSavanyúság Elfogadva A recept beküldése
3Bit szeletDesszert Elfogadva A recept beküldése
epres, rizses tortaSütemény Elfogadva A recept beküldése
Visszalépés az előző oldalra
Nyomtatható változat Nyomtatható változat | Recept küldése Emailben Recept küldése Emailben | Recept szerkesztése Recept szerkesztése | Recept törlése Recept törlése

Chili Kékhegy módra
Hány személyre: 4-5
Előkészületi idő:
Elkészítési idő:
Kategória: Főétel, Disznó
Nehézségi fok: Könnyű
Hozzávalók
50-60 dkg daralt marhahus
20 dkg daralt disznohus
40 -45 dkg hagyma!
1 gered fokhagyma
1 piros, 1 zold paprika
2 zellerszar
keves oliva olaj
4-5 friss paradicsom ( hejat lehuzva )
1 kis doboz paradicsom pure
250 ml marhahus leves
1 1/2 teaskanal daralt komeny
so,bors izles szerint
1/4 teaskanal cayenne paprika
1 evokanal chili paprika (edes )
2nagy konzerv doboz tarkabab
Rövid leírás
Az oliva olajon uvegesre paroljuk az aprora vagott hagymat, zellerszarat, paprikakakat es az attort fokhagymat
Ekkor belekeverjuk a daralt husokat es gyakori kevergetes mellett sutjuk amig a hus meg nem barnul .Bele keverjuk az aprora vagott paradicsomokat, a puret es a tobbi fuszert.A marhahus levest csak felet onteni hozza, ha elfotte potolni.
Alacsony homersekleten fozzuk, gyakori kevergetessel, izles szerint adhatunk meg hozza fuszert.Amikor majdnem kesz, adjuk hozza a levetol leszurt konzerv babot es meg igy egyutt nehany percig lassan fozzuk.

( A hagyma talan soknak tunik, de nem kell felni tole, nem erzik ki rajta es nagyon jo izt ad az etelnek! A komenymag szinten kellemes fuszere, de ezzel mar ovatosan kell banni, ez kierzodhet ha tul adagoljuk es akkor elveszti az iz egyensulyt.)
Elkészítés leírása
Forrás: Kékhegy
Beküldte:: bau be Sunday, August 27. 2006 at 22:11:52
További receptek tőle:  bau
A recept eddigi értékelése
Pontok száma: 0 ()
Szavazat:
Nagyon rosszRosszRegularJóNagyon jóKitűnő
Facebook oldal


Impresszum : Jogi nyilatkozat : Moderálás : Médiaajánlat

@Gazlap | Indult 2004-03-01 l Oldalkészítés: 0.044 másodperc