Hány személyre: 4
Előkészületi idő: 30p
Elkészítési idő: 1 óra
Kategória: Leves
Nehézségi fok: Könnyű
Hozzávalók
60 dekányi szép sovány és gusztusosan apró kockákra vágott sertéscombot veszünk, egy fejnyi vöröshagymát egészben, egy-két babérlevelet,és savanyú káposztát, kis kockára vágott burgonyát, egy sárgarépát és egy közepes méretű tormát,zsiradék a rántáshoz és liszt,ha kell akkor sózzuk
Rövid leírás
A savanyú káposztát feltesszük főni a hússal,majd a többi zöldséggel,és berántjuk
Elkészítés leírása
Két liter léhez 60 dekányi szép sovány és gusztusosan apró kockákra vágott sertéscombot veszünk, egy fejnyi vöröshagymát egészben, egy-két babérlevelet. Feltesszük főni, kevés sóval, őrölt borssal ízesítjük. Ha szükséges, forrás után lehabozzuk.Belefőzünk egy kis kockára vágott burgonyát, egy sárgarépát és egy közepes méretű tormát belereszelünk. Vékony, piros rántással berántjuk a levest
Forrás: Galagonya
Beküldte:: bau be Saturday, August 26. 2006 at 22:15:01