13 éves a Gazlap!!!
Információk
Szia Anonymus!
Összes látogató: 6
Utolsó tag: janos001
Keresés
Web Gazlap
Részletes fórum kereső
Utolsó fórumtémákból
- Szakértői témák:

- Kertészeti témák:
Segítség csak kertészeti témákban(17)
Fokföldi ibolya / Saintpaulia (52)
CSERE-BERE növények, magok....(50)
Paprikák, chilik (5)
Virágaink,növényeink teleltetése (3)
Konyhakerti növények (14)
KAKTUSZOK ÉS POZSGÁSOK (48)
Páfrányok (3)
Fenyők,tuják, örökzöldek (2)
Vendégeink a kertben (16)

- Tábortűz témák:
Gazlap szakácskönyv(64)
IDŐJÁRÁS (55)
Találd ki.....(26)
Milyen öröm ért ma?? (36)
Viccek...vicces történeket,képek(14)
Kávéház (39)
JÓ TUDNI...érdekességek...ismeretterjesztő írások (5)
Szép az, ami érdek nélkül tetszik.
Wanted!!! Őt keresem!!! (7)
Kutyák, cicák és egyéb házi kedvenceink (50)
A Tudat keresése
Kreatív ötletek....barkácsolás (10)

A Gazlap Fórumai
Tábortűz
Kertészet
Szakértők
Műhely
Archívum
Virágrend
Hirdetés
Üzenőfal
9:17:am Emmylie :
Jo reggelt szép napot.
6:13:am kutyus :
Jó reggelt.....úgy látszik véletlen bent maradtam............
1:53:pm Emmylie :
Szép délutánt.
6:28:am kutyus :
Szép, jó reggelt ebben a kellemes MI-nyarunkban
9:56:am erdőmenti :
Szép napot Gazocskák!
5:45:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek
6:44:am kutyus :
Jó reggelt, indul az új hét
5:57:am kutyus :
Szép jó reggelt minden Gazosnak, kellemes vasárnapot
3:43:pm Bojtárgazdi :
A receptek közé beslisszolt pár Buy online oldal. Egy moderátor ki tudná gyomlálni?
1:33:pm Emmylie :
Szép délutánt.
12:28:pm Bojtárgazdi :
Szép napot kívánok!
9:07:am arozsa :
Szép jó reggelt! Senki nem ébred..?
6:09:am kutyus :
Jó reggelt
6:16:am kutyus :
Jó reggelt!
5:39:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek
Korábbi üzenetek

Csak regisztrált felhasználóknak
Regisztráció/Belépés
Google Hirdetések
Mellékletek
Hirdetés

Recipes
Összes|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|0|1|2|3|4|5|6|7|8|9
Keresendő névrészlet
Gyorskeresési kategóriák
Desszert
Desszert
(236)
Diabetikus
Diabetikus
(16)
Disznó
Disznó
(42)
Egyéb
Egyéb
(78)
Előétel
Előétel
(22)
Főétel
Főétel
(144)
Gyümölcs
Gyümölcs
(16)
Halétel
Halétel
(14)
Kelttészta
Kelttészta
(72)
Koktél
Koktél
(25)
Köret
Köret
(27)
Leves
Leves
(55)
Marha
Marha
(9)
Mártás
Mártás
(7)
Ötletek, fortélyok
Ötletek, fortélyok
(29)
Paleo
Paleo
(31)
Sajtétel
Sajtétel
(8)
Saláta
Saláta
(31)
Savanyúság
Savanyúság
(18)
Sörétel
Sörétel
(8)
Sütemény
Sütemény
(317)
Szárnyas
Szárnyas
(50)
Szendvics
Szendvics
(10)
Tészta
Tészta
(34)
Turmix
Turmix
(5)
Vadétel
Vadétel
(37)
Vega
Vega
(22)
Zöldség
Zöldség
(37)
Recept beküldése | Recept kérése
Receptek Kezdőlap | Keresés | Legtöbbet olvasott | Legmagasabbra értékelt | Kérések

Mértékegység átváltás

Kategória szerkesztése
Recept kérés
KérésKategória Állapot Akció
almás lepény vagy piteSütemény Kért A recept beküldése
kapros túróslepényKelttészta Elfogadva A recept beküldése
egész fej fokhagyma savanyításSavanyúság Elfogadva A recept beküldése
3Bit szeletDesszert Elfogadva A recept beküldése
epres, rizses tortaSütemény Elfogadva A recept beküldése
felhőszeletIsmeretlen Elfogadva A recept beküldése
Szarvas pörköltVadétel Elfogadva A recept beküldése
Juhtúrós sztapacskaIsmeretlen Elfogadva A recept beküldése
PuncstortaSütemény Elfogadva A recept beküldése
savanyított fokhagymaSavanyúság Elfogadva A recept beküldése
Előző receptVisszalépés az előző oldalra
Nyomtatható változat Nyomtatható változat | Recept küldése Emailben Recept küldése Emailben | Recept szerkesztése Recept szerkesztése | Recept törlése Recept törlése

Kefires-poharas
Hány személyre: 4
Előkészületi idő:
Elkészítési idő:
Kategória: Sütemény
Nehézségi fok: Könnyű
Hozzávalók
1 pohár kefír, vagy joghurt, sima mezei. Ezt beleborítod egy tálba és a pohár lesz a mérce, Szóval 1 pohár kefír + 3 egész tojás + 2 pohár liszt + 1 pohár cukor, 1/2 pohár étolaj + van.cukor, + reszelt citromhéj + 1/2 cs. sütőpor,rebarbarát, jó sokat - kb. pucolva 50 dkg-ot
Rövid leírás
A rebarbarát, jó sokat - kb. pucolva 50 dkg-ot - megpucolod és kicsi darabokra felaprítod és fahéjjal, cukorral megszórod és állni hagyod
Elkészítés leírása
Ezt az egészet összekevered és egy kivajazott, kilisztezett tepsibe öntöd.

(Egyébként ez egy alaptészta is lehet a rebarbarán kívül mással is csinálhatod, savanykás alma ribizli, szilva, barack, sb. )

A rebarbarát leszűrüd és a tésztába szórod. Ez nem nagy adag, egy kissebb tepsire való.

E gy közepes kb. 175 fokos sütőben megsütöd.

Amikor már majdnem készen van akkor a következőt öntöd rá:
1/2 pohár tejföl + 2 tojás + van. cukor.

Ezt az egészet jól elkevered és a tetejére öntöd, Nem kell hogy ropogós legyen, csak olyan krémes., puding állagú. Kellemesen savanykás süti
Forrás: Pumukli
Beküldte:: bau be Saturday, August 26. 2006 at 22:00:49
További receptek tőle:  bau
A recept eddigi értékelése
Pontok száma: 0 ()
Szavazat:
Nagyon rosszRosszRegularJóNagyon jóKitűnő
Facebook oldal


Impresszum : Jogi nyilatkozat : Moderálás : Médiaajánlat

@Gazlap | Indult 2004-03-01 l Oldalkészítés: 0.038 másodperc