15 éves a Gazlap!!!
Információk
Szia Anonymus!
*bau
Tagok: 1 / 18286
Összes látogató: 7
Utolsó tag: czaczi
Keresés
Web Gazlap
Részletes fórum kereső
Utolsó fórumtémákból
- Szakértői témák:

- Kertészeti témák:
Segítség csak kertészeti témákban(17)
NÖDIK magminták - Mit tudunk a tájfajtákról?
Vendégeink a kertben(17)
Milyen növény ez?? (37)
CSERE-BERE növények, magok....(50)
Milyen növényt vettem/szereztem ma (20 )
Fokföldi ibolya / Saintpaulia (52)
KAKTUSZOK ÉS POZSGÁSOK (48)
Hagymások, gumósok, rizómások (34)
Virágaink, növényeink teleltetése (4)

- Tábortűz témák:
IDŐJÁRÁS (62)
GAZLAP szakácskönyv (72)
JÓ TUDNI....érdekességek...ismeretterjesztő írások (6)
Írj bármilyen témáról (15)
Események........kiállítások....programok (4)
Találd ki (29)
Vicces történetek,...képek(17)
Nagyik és ŐK..........(3)
Kedvenc filmem, színészem
A Tudat keresése (3)
Milyen öröm ért ma? (37)
JÓKÍVÁNSÁGOK (20)

A Gazlap Fórumai
Tábortűz
Kertészet
Szakértők
Műhely
Archívum
Virágrend
Hirdetés
Üzenőfal
5:34:am kutyus :
Jó reggelt!
5:30:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek
2:38:pm Bojtárgazdi :
Szép napot, Emmylie Kedves!
9:43:am Emmylie :
Szép napot kivánok mindenkinek.
5:04:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek
5:46:am kutyus :
Jó reggelt, szép vasárnapot!
5:58:am kutyus :
Jó reggelt, kellemes hétvégét
8:00:am Etimami :
Szép napot mindenkinek.
5:16:am kutyus :
Jó reggelt
5:29:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek
5:37:am kutyus :
Jó reggelt!
5:45:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek!
7:26:am kutyus :
Jó reggelt, szép vasárnapot!...az eső itt is szakad
7:20:am Etimami :
Jó reggelt. Esik az eső.
5:35:am kutyus :
Jó reggelt, kellemes hétvégét
Korábbi üzenetek

Csak regisztrált felhasználóknak
Regisztráció/Belépés
Google Hirdetések
Mellékletek
Hirdetés

Recipes
Összes|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|0|1|2|3|4|5|6|7|8|9
Keresendő névrészlet
Gyorskeresési kategóriák
Desszert
Desszert
(236)
Diabetikus
Diabetikus
(16)
Disznó
Disznó
(42)
Egyéb
Egyéb
(79)
Előétel
Előétel
(22)
Főétel
Főétel
(144)
Gyümölcs
Gyümölcs
(16)
Halétel
Halétel
(14)
Kelttészta
Kelttészta
(72)
Koktél
Koktél
(25)
Köret
Köret
(27)
Leves
Leves
(55)
Marha
Marha
(9)
Mártás
Mártás
(7)
Ötletek, fortélyok
Ötletek, fortélyok
(29)
Paleo
Paleo
(31)
Sajtétel
Sajtétel
(8)
Saláta
Saláta
(31)
Savanyúság
Savanyúság
(18)
Sörétel
Sörétel
(8)
Sütemény
Sütemény
(317)
Szárnyas
Szárnyas
(50)
Szendvics
Szendvics
(10)
Tészta
Tészta
(34)
Turmix
Turmix
(5)
Vadétel
Vadétel
(37)
Vega
Vega
(22)
Zöldség
Zöldség
(37)
Recept beküldése | Recept kérése
Receptek Kezdőlap | Keresés | Legtöbbet olvasott | Legmagasabbra értékelt | Kérések

Mértékegység átváltás

Kategória szerkesztése
Recept kérés
KérésKategória Állapot Akció
almás lepény vagy piteSütemény Kért A recept beküldése
kapros túróslepényKelttészta Elfogadva A recept beküldése
3Bit szeletDesszert Elfogadva A recept beküldése
epres, rizses tortaSütemény Elfogadva A recept beküldése
felhőszeletIsmeretlen Elfogadva A recept beküldése
Savanyúság Elfogadva A recept beküldése
Szarvas pörköltVadétel Elfogadva A recept beküldése
Juhtúrós sztapacskaIsmeretlen Elfogadva A recept beküldése
PuncstortaSütemény Elfogadva A recept beküldése
savanyított fokhagymaSavanyúság Elfogadva A recept beküldése
Előző receptVisszalépés az előző oldalra
Nyomtatható változat Nyomtatható változat | Recept küldése Emailben Recept küldése Emailben | Recept szerkesztése Recept szerkesztése | Recept törlése Recept törlése

Zöldbab saláta vagy előétel
Hány személyre: 2-3
Előkészületi idő: 20p
Elkészítési idő: 20p
Kategória: Előétel, Saláta
Nehézségi fok: Könnyű
Hozzávalók
Hozzávalók:
1/2 kg zöldbab
1/2 kg aprószemű krumpli
15 dkg húsos füstölt szalonna (nem szeletelt bacon!)
vegeta, só és finom ecet (én vagy balzsamecetet, vagy gyenge
borecetet használok)
Rövid leírás
A felszecskázott zöldbabot vegetás vízben megfőzöm, de maradjon egy kicsit ress!
A krumplit sós vízben ugyanígy.
A húsos szalonnán gusztusos, egyforma pici kockákra vágom és kisütöm
Elkészítés leírása
Mikor már csaknem kész, lespriccelem hideg vízzel és fedő alatt egy-két percet hagyom állni. Ezután a pörcöt a zsírjából kiszedem, a zsírt pedig összeforralom ugyanannyi mennyiségű ecettel (ha az ecet erős, vízzel kicsit meggyengítem)
Melegen tartott tálon összekeverem a főtt krumplit és a babot, a tetejét megszórom a pörccel és meglocsolom a pecsenyelével.
Forrás: Galagonya
Beküldte:: bau be Saturday, August 26. 2006 at 21:52:00
További receptek tőle:  bau
A recept eddigi értékelése
Pontok száma: 0 ()
Szavazat:
Nagyon rosszRosszRegularJóNagyon jóKitűnő


Impresszum : Jogi nyilatkozat : Moderálás : Médiaajánlat

@Gazlap | Indult 2004-03-01 l Oldalkészítés: 0.045 másodperc