1 fej zöldsaláta, 10 db spenótlevél, 5 db sóskalevél, 4 db paradicsom, 4 db paprika, 1 fej lilahagyma, 1 db uborka, oregano, olívaolaj, fokhagymaecet, 25 dkg feta sajt olívabogyó
Rövid leírás
A züldságeket megtisztítom,felaprítom.
Elkészítés leírása
Hozzávalók (három személyre): .
A zöld leveleket lemosom, lecsepegtetem. A többi zöldséget megmosom és apró kockákra vágom. Az eltépkedett leveleket a tál aljára rakom, ráteszem a felkockázott zöldségeket, rászórom az oreganót, meglocsolom fokhagymaecettel, olívaolajjal, és a tetejére helyezem az apró kockákra vágott feta sajtot. A saláta gazdagítható lencse- vagy búzacsírával is. Feketekenyérrel nagyon finom.
Tippem: ha salátát készítünk, sose hűtött paradicsomot használjunk, hanem szobahőmérsékletűt, mert annak finomabb az íze – olyan igazi paradicsomos
Forrás: erika65
Beküldte:: bau be Thursday, August 24. 2006 at 22:28:22