15 éves a Gazlap!!!
Információk
Szia Anonymus!
Összes látogató: 6
Utolsó tag: czaczi
Keresés
Web Gazlap
Részletes fórum kereső
Utolsó fórumtémákból
- Szakértői témák:

- Kertészeti témák:
Virágaink, növényeink teleltetése (4)
Segítség csak kertészeti témákban(17)
Paprikák, chilik, Paradicsomok(5)
Muskátlik (7)
Hagymások, gumósok, rizómások (34)
Egzotikus és különleges növények (15)
Milyen növényt vettem/szereztem ma (20 )
Erkély és ablakpárkány kertész (5)
Fokföldi ibolya / Saintpaulia (52)
CSERE-BERE növények, magok....(50)
Liliom (9)
Adeniumok (6)
KAKTUSZOK ÉS POZSGÁSOK (48)

- Tábortűz témák:
Miért mérgelődök?.....mi bosszant? (24)
IDŐJÁRÁS (62)
Találd ki (29)
GAZLAP szakácskönyv (71)
A Tudat keresése (3)
Nagyik és ŐK..........(3)
Milyen öröm ért ma? (37)
Kutyák, cicák és egyéb házi kedvenceink (50)
Valaki segítsen (22)
Írj bármilyen témáról (15)
Vicces történetek,...képek(17)
JÓ TUDNI....érdekességek...ismeretterjesztő írások (6)

A Gazlap Fórumai
Tábortűz
Kertészet
Szakértők
Műhely
Archívum
Virágrend
Hirdetés
Üzenőfal
5:25:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek!
9:37:pm Bojtárgazdi :
Szóval:
9:37:pm Bojtárgazdi :
Jóéjszakát! :sleep
11:13:am Emmylie :
Szép napot mindenkinek.
10:34:am Bojtárgazdi :
Szép napot, kellemes hetet kívánok!
5:53:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek
5:22:am kutyus :
Jó reggelt, szép vasárnapot!
5:14:am kutyus :
Jó reggelt, kellemes hétvégét
4:48:am kutyus :
Jó reggelt!
5:49:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek
3:06:pm kisfecske :
Szép napot Gazország!
8:01:am etimami :
Szép napot mindenkinek. Nekem nincsenek utazó napjaim.
4:50:am kutyus :
Jó reggelt! Merre utaztál Etikém?
12:57:pm Emmylie :
Szép délutánt kivánok nektek. Kettökor megy a vonatom
5:41:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek!
Korábbi üzenetek

Csak regisztrált felhasználóknak
Regisztráció/Belépés
Google Hirdetések
Mellékletek
Hirdetés

Recipes
Összes|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|0|1|2|3|4|5|6|7|8|9
Keresendő névrészlet
Gyorskeresési kategóriák
Desszert
Desszert
(236)
Diabetikus
Diabetikus
(16)
Disznó
Disznó
(42)
Egyéb
Egyéb
(79)
Előétel
Előétel
(22)
Főétel
Főétel
(144)
Gyümölcs
Gyümölcs
(16)
Halétel
Halétel
(14)
Kelttészta
Kelttészta
(72)
Koktél
Koktél
(25)
Köret
Köret
(27)
Leves
Leves
(55)
Marha
Marha
(9)
Mártás
Mártás
(7)
Ötletek, fortélyok
Ötletek, fortélyok
(29)
Paleo
Paleo
(31)
Sajtétel
Sajtétel
(8)
Saláta
Saláta
(31)
Savanyúság
Savanyúság
(18)
Sörétel
Sörétel
(8)
Sütemény
Sütemény
(317)
Szárnyas
Szárnyas
(50)
Szendvics
Szendvics
(10)
Tészta
Tészta
(34)
Turmix
Turmix
(5)
Vadétel
Vadétel
(37)
Vega
Vega
(22)
Zöldség
Zöldség
(37)
Recept beküldése | Recept kérése
Receptek Kezdőlap | Keresés | Legtöbbet olvasott | Legmagasabbra értékelt | Kérések

Mértékegység átváltás

Kategória szerkesztése
Recept kérés
KérésKategória Állapot Akció
almás lepény vagy piteSütemény Kért A recept beküldése
kapros túróslepényKelttészta Elfogadva A recept beküldése
3Bit szeletDesszert Elfogadva A recept beküldése
epres, rizses tortaSütemény Elfogadva A recept beküldése
felhőszeletIsmeretlen Elfogadva A recept beküldése
Savanyúság Elfogadva A recept beküldése
Szarvas pörköltVadétel Elfogadva A recept beküldése
Juhtúrós sztapacskaIsmeretlen Elfogadva A recept beküldése
PuncstortaSütemény Elfogadva A recept beküldése
savanyított fokhagymaSavanyúság Elfogadva A recept beküldése
Előző receptVisszalépés az előző oldalra
Nyomtatható változat Nyomtatható változat | Recept küldése Emailben Recept küldése Emailben | Recept szerkesztése Recept szerkesztése | Recept törlése Recept törlése

Borsós csirke
Hány személyre: 6 személyre
Előkészületi idő:
Elkészítési idő:
Kategória: Szárnyas
Nehézségi fok: Közepes
Hozzávalók
Borsós csirke
Hozzávalók 6 személyre:
1 nagyobb csirke (1,5 kg) feldarabolva
2 nagy sárgarépa
1 hagyma
2 gerezd fokhagyma
2 zellergumó
1 csokor petrezselyem
2 evőkanál olívaolaj
1 evőkanál sűrített paradicsom
1 dl száraz fehérbor
3 dl csirkeleves kockából
30 dkg zöldborsó

Előkészítés: A csirkét megmossuk, feldaraboljuk. Megmossuk, meghámozzuk a sárgarépát, a hagymát, a fokhagymát, a zellert, a zellert apró kockákra, a többit vékony karikára vágjuk. A petrezselymet leöblítjük, felaprítjuk.
Elkészítés: Az olajat egy nagyobb edényben felforrósítjuk, megpirítjuk rajta a csirkedarabok minden oldalát, és tányérra szedjük. A visszamaradt olajban megdinszteljük a hagymát, a fokhagymát, hozzáadjuk a sárgarépát, a zellert, elkeverjük a sűrített paradicsommal. Néhány percig az egészet erős lángon kevergetjük. Visszatesszük a csirkét az edénybe, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Hozzáöntjük a fehérbort, a levest, és lassú tűzön 40 percig főzzük. Negyedórával a főzési idő vége előtt hozzáadjuk a zöldborsót, és befejezzük a főzést. Tálaláskor meghintjük a petrezselyemmel.

Rövid leírás
Borsós csirke
Hozzávalók 6 személyre:
1 nagyobb csirke (1,5 kg) feldarabolva
2 nagy sárgarépa
1 hagyma
2 gerezd fokhagyma
2 zellergumó
1 csokor petrezselyem
2 evőkanál olívaolaj
1 evőkanál sűrített paradicsom
1 dl száraz fehérbor
3 dl csirkeleves kockából
30 dkg zöldborsó

Előkészítés: A csirkét megmossuk, feldaraboljuk. Megmossuk, meghámozzuk a sárgarépát, a hagymát, a fokhagymát, a zellert, a zellert apró kockákra, a többit vékony karikára vágjuk. A petrezselymet leöblítjük, felaprítjuk.
Elkészítés: Az olajat egy nagyobb edényben felforrósítjuk, megpirítjuk rajta a csirkedarabok minden oldalát, és tányérra szedjük. A visszamaradt olajban megdinszteljük a hagymát, a fokhagymát, hozzáadjuk a sárgarépát, a zellert, elkeverjük a sűrített paradicsommal. Néhány percig az egészet erős lángon kevergetjük. Visszatesszük a csirkét az edénybe, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Hozzáöntjük a fehérbort, a levest, és lassú tűzön 40 percig főzzük. Negyedórával a főzési idő vége előtt hozzáadjuk a zöldborsót, és befejezzük a főzést. Tálaláskor meghintjük a petrezselyemmel.

Elkészítés leírása
Forrás:
Beküldte:: Erika1965 be Sunday, July 09. 2006 at 22:12:12
További receptek tőle:  Erika1965
A recept eddigi értékelése
Pontok száma: 0 ()
Szavazat:
Nagyon rosszRosszRegularJóNagyon jóKitűnő


Impresszum : Jogi nyilatkozat : Moderálás : Médiaajánlat

@Gazlap | Indult 2004-03-01 l Oldalkészítés: 0.044 másodperc