15 éves a Gazlap!!!
Információk
Szia Anonymus!
*bau
Tagok: 3 / 18286
Összes látogató: 9
Utolsó tag: czaczi
Keresés
Web Gazlap
Részletes fórum kereső
Utolsó fórumtémákból
- Szakértői témák:

- Kertészeti témák:
Vendégeink a kertben(17)
Karácsonyi-, húsvéti- és levélkaktuszok (11)
Virágaink, növényeink teleltetése (4)
Én így tartom (gyakorlati tanácsok növények tartásáról)
Orchideák otthonunkban (111)
Hagymások, gumósok, rizómások (34)
Segítség csak kertészeti témákban(17)
NÖDIK magminták - Mit tudunk a tájfajtákról?
Milyen növény ez?? (37)

- Tábortűz témák:
Miért mérgelődök?.....mi bosszant? (24)
Milyen öröm ért ma? (37)
ÜNNEPI KÉSZÜLŐDÉS (5)
IDŐJÁRÁS (62)
Ki milyen zenét hallgat Gazlapozás közben(10)
Kedvenc filmem, színészem
GAZLAP szakácskönyv (72)
Írj bármilyen témáról (15)
Kávéház (40)
JÓ TUDNI....érdekességek...ismeretterjesztő írások (6)
Vicces történetek,...képek(17)
Találd ki (29)

A Gazlap Fórumai
Tábortűz
Kertészet
Szakértők
Műhely
Archívum
Virágrend
Hirdetés
Üzenőfal
11:09:am bau :
Köszönjük!
7:56:am sede :
Sziasztok, cseréltem.
5:26:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek!
4:25:pm bau :
Kedves Sede!Kérjük a téli fejlécet! Boldog karácsonyt Nektek.
12:39:pm Bojtárgazdi :
Köszönöm! Sikerült!
5:56:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek!....bOSZI ZÁS MEGY!!!
12:43:am Bojtárgazdi :
Kérek szépoen boszizást a targoncavizsgázó BojtiZsombornak!
12:42:am Bojtárgazdi :
Szia Mka!!!!
10:55:pm molnarka :
Sziasztok! Benéztem!
5:08:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek!...MEGJÖT T A HÓ!!!!
11:17:am bau :
Kutyus-csupa buli az életed! Jó szórakozást!
5:37:am kutyus :
Jó reggelt, szép vasárnapot!....ma mindenféle szül- és névnapok ünneplésére megyek
5:40:am kutyus :
Jó reggelt, kellemes hétvégét
4:47:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek! Ismét vagyok......semmi baj nem volt, sőt!
2:12:am Bojtárgazdi :
Korán mentál aludni, itt kérdeztem, ketten vagyunk-e. Emmylie meg rám köszönt, hogy ő téged nem lát.
Korábbi üzenetek

Csak regisztrált felhasználóknak
Regisztráció/Belépés
Google Hirdetések
Mellékletek
Hirdetés

Recipes
Összes|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|0|1|2|3|4|5|6|7|8|9
Keresendő névrészlet
Gyorskeresési kategóriák
Desszert
Desszert
(236)
Diabetikus
Diabetikus
(16)
Disznó
Disznó
(42)
Egyéb
Egyéb
(79)
Előétel
Előétel
(22)
Főétel
Főétel
(144)
Gyümölcs
Gyümölcs
(16)
Halétel
Halétel
(14)
Kelttészta
Kelttészta
(72)
Koktél
Koktél
(25)
Köret
Köret
(27)
Leves
Leves
(55)
Marha
Marha
(9)
Mártás
Mártás
(7)
Ötletek, fortélyok
Ötletek, fortélyok
(29)
Paleo
Paleo
(31)
Sajtétel
Sajtétel
(8)
Saláta
Saláta
(31)
Savanyúság
Savanyúság
(18)
Sörétel
Sörétel
(8)
Sütemény
Sütemény
(317)
Szárnyas
Szárnyas
(50)
Szendvics
Szendvics
(10)
Tészta
Tészta
(34)
Turmix
Turmix
(5)
Vadétel
Vadétel
(37)
Vega
Vega
(22)
Zöldség
Zöldség
(37)
Recept beküldése | Recept kérése
Receptek Kezdőlap | Keresés | Legtöbbet olvasott | Legmagasabbra értékelt | Kérések

Mértékegység átváltás

Kategória szerkesztése
Recept kérés
KérésKategória Állapot Akció
almás lepény vagy piteSütemény Kért A recept beküldése
kapros túróslepényKelttészta Elfogadva A recept beküldése
3Bit szeletDesszert Elfogadva A recept beküldése
epres, rizses tortaSütemény Elfogadva A recept beküldése
felhőszeletIsmeretlen Elfogadva A recept beküldése
Savanyúság Elfogadva A recept beküldése
Szarvas pörköltVadétel Elfogadva A recept beküldése
Juhtúrós sztapacskaIsmeretlen Elfogadva A recept beküldése
PuncstortaSütemény Elfogadva A recept beküldése
savanyított fokhagymaSavanyúság Elfogadva A recept beküldése
Előző receptVisszalépés az előző oldalra
Nyomtatható változat Nyomtatható változat | Recept küldése Emailben Recept küldése Emailben | Recept szerkesztése Recept szerkesztése | Recept törlése Recept törlése

Karfiolos sertéstokány
Hány személyre: 4
Előkészületi idő: 20 perc
Elkészítési idő: 40 perc
Kategória: Zöldség
Nehézségi fok: Könnyű
Hozzávalók
1 kg sertéscomb vagy lapocka
1 db közepes fej karfiol
1 csomag sárgarépa
2 fej vöröshagyma
0,6 l húsleves, csontlé vagy 2 db leveskocka
Fűszerek: só, bors, őrölt kömény, babérlevél
Rövid leírás
Ez egy pörköltjellegű, de a zöldségek miatt könnyebben emészthető egytálétel. A hús és a zöldégek aránya 1:1 legyen.
Kitűnő bográcsban elkészítve. Akkor találtuk el, ha a szaftja tömör és ízes, a karfiol meg a répa nincsenek túl puhára főzve.
Elkészítés leírása
A húst 4-5 cm-es csíkokra, a hagymát kockára, a répát laskára vágom, a karfiolt kis rózsáira szedem.A hagymát sárgára pirítom, ezen a húst jó alaposan kifehérítem, pirítom, majd a répát is átforgatom vele.Sózom, borsozom. Felöntöm a húslével, vagy ha ez nincs, vízzel, csak hogy éppen ellepje. Amikor felforr, belemorzsolok 2 db leveskockát. Lassú tűzön főzöm, közben beledobok, majd a vége felé kiveszek 2 babérlevelet is és ízesítem 1 csapott kiskanál őrölt köménnyel.
Amikor a hús csaknem puha, beleteszem a karfiolrózsákat. Nem öntöm fel a levet már, csak megvárom, míg a karfiol is megpuhul kissé.
Forrás:
Beküldte:: galagonya be Wednesday, October 06. 2004 at 07:02:30
További receptek tőle:  galagonya
A recept eddigi értékelése
Pontok száma: 0 ()
Szavazat:
Nagyon rosszRosszRegularJóNagyon jóKitűnő


Impresszum : Jogi nyilatkozat : Moderálás : Médiaajánlat

@Gazlap | Indult 2004-03-01 l Oldalkészítés: 0.044 másodperc