15 éves a Gazlap!!!
Információk
Szia Anonymus!
Összes látogató: 6
Utolsó tag: czaczi
Keresés
Web Gazlap
Részletes fórum kereső
Utolsó fórumtémákból
- Szakértői témák:

- Kertészeti témák:
Konyhakerti növények (14)
CSERE-BERE növények, magok....(50)
Paprikák, chilik, Paradicsomok(5)
Fokföldi ibolya / Saintpaulia (52)
Milyen növényt vettem/szereztem ma (20 )
Segítség csak kertészeti témákban(17)
Milyen növény ez?? (37)
Viaszvirág (Hoya) 18
Rózsák (19)
Fáink,cserjéink,virágaink metszése
Gloriosa Rothschildiana (2.)
Bokrok,...cserjék (10)
Golgoták (17)

- Tábortűz témák:
IDŐJÁRÁS (60)
JÓKÍVÁNSÁGOK (20)
Találd ki (28)
Gazlap SZAKÁCSKÖNYV (70)
A Tudat keresése (2)
Vicces történetek,...képek(16)
Jól sikerült képek...legalábbis szerintünk (25)
ÜNNEPI KÉSZÜLŐDÉS (5)
JÓ TUDNI...érdekességek...ismeretterjesztő írások (5)
Milyen öröm ért ma? (37)
Miért mérgelődök?.....mi bosszant? (24)
Slideshow & Videó

A Gazlap Fórumai
Tábortűz
Kertészet
Szakértők
Műhely
Archívum
Virágrend
Hirdetés
Üzenőfal
5:01:am kutyus :
Jó reggelt!
5:59:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek
5:28:am kutyus :
Jó reggelt! Itt van a NAGYHÉT!....nyakunkon a Húsvét
7:41:am etimami :
Szép vasárnapot mindenkinek.
8:19:am kutyus :
Jó reggelt
5:32:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek!
9:41:am Emmylie :
Szép napot
5:43:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek
5:56:am kutyus :
Jó reggelt
5:25:am kutyus :
Jó reggelt!
4:51:am kutyus :
Jó reggelt kellemes, munkás hetet!
1:40:pm aszokfa :
Nagyon meleg van! Megégek a napon. Kéretik vissza a szép hűvös!
5:25:am kutyus :
Jó reggelt, szép vasárnapot!
5:15:pm Bojtárgazdi :
én is örülök!!! Itt nem esik, csak hűvös van.
2:29:pm bau :
Szia Zsu! örülök Neked!
Korábbi üzenetek

Csak regisztrált felhasználóknak
Regisztráció/Belépés
Google Hirdetések
Mellékletek
Hirdetés

Recipes
Összes|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|0|1|2|3|4|5|6|7|8|9
Keresendő névrészlet
Gyorskeresési kategóriák
Desszert
Desszert
(236)
Diabetikus
Diabetikus
(16)
Disznó
Disznó
(42)
Egyéb
Egyéb
(79)
Előétel
Előétel
(22)
Főétel
Főétel
(144)
Gyümölcs
Gyümölcs
(16)
Halétel
Halétel
(14)
Kelttészta
Kelttészta
(72)
Koktél
Koktél
(25)
Köret
Köret
(27)
Leves
Leves
(55)
Marha
Marha
(9)
Mártás
Mártás
(7)
Ötletek, fortélyok
Ötletek, fortélyok
(29)
Paleo
Paleo
(31)
Sajtétel
Sajtétel
(8)
Saláta
Saláta
(31)
Savanyúság
Savanyúság
(18)
Sörétel
Sörétel
(8)
Sütemény
Sütemény
(317)
Szárnyas
Szárnyas
(50)
Szendvics
Szendvics
(10)
Tészta
Tészta
(34)
Turmix
Turmix
(5)
Vadétel
Vadétel
(37)
Vega
Vega
(22)
Zöldség
Zöldség
(37)
Recept beküldése | Recept kérése
Receptek Kezdőlap | Keresés | Legtöbbet olvasott | Legmagasabbra értékelt | Kérések

Mértékegység átváltás

Kategória szerkesztése
Recept kérés
KérésKategória Állapot Akció
almás lepény vagy piteSütemény Kért A recept beküldése
kapros túróslepényKelttészta Elfogadva A recept beküldése
3Bit szeletDesszert Elfogadva A recept beküldése
epres, rizses tortaSütemény Elfogadva A recept beküldése
felhőszeletIsmeretlen Elfogadva A recept beküldése
Savanyúság Elfogadva A recept beküldése
Szarvas pörköltVadétel Elfogadva A recept beküldése
Juhtúrós sztapacskaIsmeretlen Elfogadva A recept beküldése
PuncstortaSütemény Elfogadva A recept beküldése
savanyított fokhagymaSavanyúság Elfogadva A recept beküldése
Előző receptVisszalépés az előző oldalra
Nyomtatható változat Nyomtatható változat | Recept küldése Emailben Recept küldése Emailben | Recept szerkesztése Recept szerkesztése | Recept törlése Recept törlése

Afrikai harcsa
Hány személyre: 2-3
Előkészületi idő: 20 perc
Elkészítési idő: 40
Kategória: Halétel
Nehézségi fok: Könnyű
Hozzávalók
1 db afrikai harcsa, fél kg burgonya, só, esetleg fehérbors, 10 dkg füstölt szalonna, olaj. 2-3 nagyobb fej vöröshagyma
Rövid leírás
Gyorsan elkészithető, finom egytálétel.
Elkészítés leírása
A harcsát jól megmossuk, a bőrét nem nyúzzuk le.
1 cm-enként éles késsel mindkét oldalát beirdaljuk a farkáig.
A tepsibe olajat öntünk, 5-6 evőkanálnyit, ide rakjuk a karikára vágott a burgonyát, sózzuk, rárakjuk a karikára vágott hagymát.A hagymából hagyjunk a halhoz is.
Ráfektetjük a harcsát.
A hal beirdalt részeibe belerakjuk az előzőleg kis csikokra vágott füstölt szalonnát, mellé egy kicsi hagymát is gyömöszkölünk. Megsózzuk,egy kis borsot is lehet rá szórni,
só kerüljön a beirdalt részekbe is jó mélyen.
A hal gerincén végig is rakhatunk vékony füstölt szalonna szeletkéket, beboritjuk fóliával és berakjuk a sütőbe.
Közepes hőmérsékleten 20 percig gőzöljük a fólia alatt, majd ezt levesszük és tovább piritjuk. Többször nézzünk közben rá, ha szépen pirult a bőre a harcsának, már jó.

Nagyon finom egyszerüen elkészithető étel.
Forrás: saját
Beküldte:: bippa be Friday, December 16. 2005 at 11:14:14
További receptek tőle:  bippa
A recept eddigi értékelése
Pontok száma: 0 ()
Szavazat:
Nagyon rosszRosszRegularJóNagyon jóKitűnő


Impresszum : Jogi nyilatkozat : Moderálás : Médiaajánlat

@Gazlap | Indult 2004-03-01 l Oldalkészítés: 0.043 másodperc