13 éves a Gazlap!!!
Információk
Szia Anonymus!
Tagok: 2 / 18281
Összes látogató: 8
Utolsó tag: janos001
Keresés
Web Gazlap
Részletes fórum kereső
Utolsó fórumtémákból
- Szakértői témák:

- Kertészeti témák:
KAKTUSZOK ÉS POZSGÁSOK (48)
Bougainvillea
Páfrányok (3)
Kúszó és futó növények (19)
Fokföldi ibolya / Saintpaulia (52)
Hagymások, gumósok, rizómások (34)
Sziklakerti növényeink (13)
Orchideák otthonunkban (110)
Virágaink, növényeink teleltetése (4)
Hibiszkuszok (32)
Gombák (2)
Segítség csak kertészeti témákban(17)
Leanderek(18)
Vendégeink a kertben (16)

- Tábortűz témák:
IDŐJÁRÁS (55)
Gazlap szakácskönyv(64)
Írj bármilyen témáról(13)
Milyen öröm ért ma?? (36)
Kutyák, cicák és egyéb házi kedvenceink (50)
Jól sikerült képek...legalábbis szerintünk (25)
Ki milyen zenét hallgat Gazlapozás közben (9)
A Tudat keresése
Miért mérgelődök?....mi bosszant? (23)
Kávéház (40)
JÓ TUDNI...érdekességek...ismeretterjesztő írások (5)
Gazosok a madarakért (5)

A Gazlap Fórumai
Tábortűz
Kertészet
Szakértők
Műhely
Archívum
Virágrend
Hirdetés
Üzenőfal
11:53:am Bojtárgazdi :
Köszönöm!
11:48:am tercsi :
Drukkolunk Zsombornak!
5:53:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek......szom bat van ismét
5:58:pm Bojtárgazdi :
Köszönjük szépen! Nem sok reményt fűzök hozzá, de van több más is. Valahová csak sikerül!
4:55:pm zsuzsok :
Boszizás ment Bojti
10:54:am Bojtárgazdi :
Kérlek, boszizzatok kicsit! BojtiZsombor állásinterjúra megy.
6:37:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek......ITT A PÉNTEK!!!
5:35:am erdőmenti :
Szép jó reggelt Mindenkinek! Felébredtem régi időben.
6:10:am Emmylie :
Jo reggelt szep napot
5:45:am kutyus :
Jó reggelt kívánok mindenkinek!!
11:12:am Emmylie :
Szép napot kivánok mindenkinek.
10:01:am Emmylie :
Szép napot.
5:55:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek!
6:09:am kutyus :
Jó reggelt, indul az új hét......megint közelebb a Karácsony!!
7:49:pm julia58 :
Szép estét Kedves Gazosok
Korábbi üzenetek

Csak regisztrált felhasználóknak
Regisztráció/Belépés
Google Hirdetések
Mellékletek
Hirdetés

Recipes
Összes|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|0|1|2|3|4|5|6|7|8|9
Keresendő névrészlet
Gyorskeresési kategóriák
Desszert
Desszert
(236)
Diabetikus
Diabetikus
(16)
Disznó
Disznó
(42)
Egyéb
Egyéb
(78)
Előétel
Előétel
(22)
Főétel
Főétel
(144)
Gyümölcs
Gyümölcs
(16)
Halétel
Halétel
(14)
Kelttészta
Kelttészta
(72)
Koktél
Koktél
(25)
Köret
Köret
(27)
Leves
Leves
(55)
Marha
Marha
(9)
Mártás
Mártás
(7)
Ötletek, fortélyok
Ötletek, fortélyok
(29)
Paleo
Paleo
(31)
Sajtétel
Sajtétel
(8)
Saláta
Saláta
(31)
Savanyúság
Savanyúság
(18)
Sörétel
Sörétel
(8)
Sütemény
Sütemény
(317)
Szárnyas
Szárnyas
(50)
Szendvics
Szendvics
(10)
Tészta
Tészta
(34)
Turmix
Turmix
(5)
Vadétel
Vadétel
(37)
Vega
Vega
(22)
Zöldség
Zöldség
(37)
Recept beküldése | Recept kérése
Receptek Kezdőlap | Keresés | Legtöbbet olvasott | Legmagasabbra értékelt | Kérések

Mértékegység átváltás

Kategória szerkesztése
Recept kérés
KérésKategória Állapot Akció
almás lepény vagy piteSütemény Kért A recept beküldése
kapros túróslepényKelttészta Elfogadva A recept beküldése
egész fej fokhagyma savanyításSavanyúság Elfogadva A recept beküldése
3Bit szeletDesszert Elfogadva A recept beküldése
epres, rizses tortaSütemény Elfogadva A recept beküldése
felhőszeletIsmeretlen Elfogadva A recept beküldése
Szarvas pörköltVadétel Elfogadva A recept beküldése
Juhtúrós sztapacskaIsmeretlen Elfogadva A recept beküldése
PuncstortaSütemény Elfogadva A recept beküldése
savanyított fokhagymaSavanyúság Elfogadva A recept beküldése
[ Vissza ]
Nyomtatható változat Nyomtatható változat | Recept küldése Emailben Recept küldése Emailben | Recept szerkesztése Recept szerkesztése | Recept törlése Recept törlése

ASZALT PARADICSOM
Hány személyre:
Előkészületi idő: 20 prsc
Elkészítési idő: 10 óra szárítás
Kategória: Zöldség
Nehézségi fok: Könnyű
Hozzávalók
5 kg paradicsom, só
Rövid leírás
Aszalt paradicsom

Hozzávalók 10 dl-hez:

5 kg paradicsom

Elkészítés ideje:

Elkészítés: 20 perc, szárítás: 10 óra
Elkészítés leírása

Aszaláshoz lehetőleg érett, húsos paradicsomokat válassz. Ügyelj arra, hogy ne legyen repedt, túlérett. Mosd meg alaposan, és csepegtesd le. A koktélparadicsomokat és a kisebbeket vágd félbe. A tojás alakúakat negyedeld, a nagyobbakat karikázd fel. Ha egy teáskanállal kiszeded a magját és a levét, hamarabb szárad. Kicsit sózd is meg a paradicsomokat.

Ha napokig tartó hőséget fogsz ki, érdemes a szabadban szárítani. Tedd tálcára, fedd le a tetejét gézlappal, és rakd nagyon napos helyre. Mindig légy résen! Ha elkezd esni az eső, vagy túl párás a levegő, feltétlenül vidd be a lakásba. Jobb, ha éjszakára sem hagyod a szabadban. Aszald legalább három-négy napig.

Ha szeretnéd felgyorsítani a szárítást, rendezd a paradicsomdarabokat egy sütőpapírral bélelt, nagyobb tepsire, és 90 fokos sütőben szárítsd kilenc-tíz órán át. A legjobb, ha közben a sütőajtót kicsit megnyitod. A rés három-öt centinél ne legyen nagyobb. Ne lepődj meg, mert a paradicsom mérete a hő hatására sokat csökken, és egész kicsire zsugorodik. Akkor jó, ha a színe sötétebb lesz, és kissé összeráncosodik, de még nem zörgős. Hűtsd ki, majd tedd légmentesen záródó zacskókba vagy kis üvegekbe.
Forrás: Femina
Beküldte:: kutyus be Wednesday, July 20. 2016 at 17:59:07
További receptek tőle:  kutyus
A recept eddigi értékelése
Pontok száma: 4 ()
Szavazat: 1
Nagyon rosszRosszRegularJóNagyon jóKitűnő
Facebook oldal


Impresszum : Jogi nyilatkozat : Moderálás : Médiaajánlat

@Gazlap | Indult 2004-03-01 l Oldalkészítés: 0.041 másodperc