13 éves a Gazlap!!!
Információk
Szia Anonymus!
*bau
Tagok: 3 / 18281
Összes látogató: 9
Utolsó tag: janos001
Keresés
Web Gazlap
Részletes fórum kereső
Utolsó fórumtémákból
- Szakértői témák:

- Kertészeti témák:
Konyhakerti növények (13)
Vizikertészet...vizinövények...halastavak(9)
Fokföldi ibolya / Saintpaulia (52)
KAKTUSZOK ÉS POZSGÁSOK (48)
Viaszvirág (Hoya) 18
Broméliák és Tillandsiák (2)
Leanderek(18)
Milyen növényt vettem/szereztem ma (20 )
Kúszó és futó növények (19)
Milyen növény ez?? (37)
Páfrányok (3)
CSERE-BERE növények, magok....(50)
Golgoták (17)
Fokföldi ibolya / Saintpaulia (51)
Hagymások, gumósok, rizómások (34)

- Tábortűz témák:
Abádszalóki találkozó.
Kávéház (39)
Viccek...vicces történeket,képek(14)
Gazlap szakácskönyv(63)
Kutyák, cicák, egyéb házi kedvenceink(49)
IDŐJÁRÁS (54)
Írj bármilyen témáról(13)
Jópofa, "beszélő" elírásaink (6)
Gyerekszáj
A Tudat keresése
Miért mérgelődök?....mi bosszant? (23)
Milyen öröm ért ma?? (36)

A Gazlap Fórumai
Tábortűz
Kertészet
Szakértők
Műhely
Archívum
Virágrend
Hirdetés
Üzenőfal
2:04:pm Emmylie :
Szép délutánt.
6:12:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek!
10:24:am Emmylie :
Szép napot kivánok mindenkinek. .yes:
9:06:am Bojtárgazdi :
Én is jó reggelt kívánok!
9:02:am kutyus :
Jó reggelt mindnekinek
8:15:am Emmylie :
Jo reggelt szép napot.
5:43:am kutyus :
Hűvös-esős jó reggelt!!!
6:35:am kutyus :
Jó reggelt.........fulla sztó a meleg
3:48:am Emmylie :
Jo reggelt -
5:39:am kutyus :
Jó reggelt, szép vasárnapot!
9:56:am Emmylie :
Szép napot szép hétvégét kivánok.
9:43:am kutyus :
Jó reggelt, szép napot, kellemes hétvégét
2:49:pm Emmylie :
Szép délutánt.
5:37:am kutyus :
Jó reggelt!!!
7:11:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek
Korábbi üzenetek

Csak regisztrált felhasználóknak
Regisztráció/Belépés
Google Hirdetések
Mellékletek
Hirdetés

Recipes
Összes|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|0|1|2|3|4|5|6|7|8|9
Keresendő névrészlet
Gyorskeresési kategóriák
Desszert
Desszert
(236)
Diabetikus
Diabetikus
(16)
Disznó
Disznó
(42)
Egyéb
Egyéb
(78)
Előétel
Előétel
(22)
Főétel
Főétel
(144)
Gyümölcs
Gyümölcs
(16)
Halétel
Halétel
(14)
Kelttészta
Kelttészta
(72)
Koktél
Koktél
(25)
Köret
Köret
(27)
Leves
Leves
(55)
Marha
Marha
(9)
Mártás
Mártás
(7)
Ötletek, fortélyok
Ötletek, fortélyok
(29)
Paleo
Paleo
(31)
Sajtétel
Sajtétel
(8)
Saláta
Saláta
(31)
Savanyúság
Savanyúság
(18)
Sörétel
Sörétel
(8)
Sütemény
Sütemény
(317)
Szárnyas
Szárnyas
(50)
Szendvics
Szendvics
(10)
Tészta
Tészta
(34)
Turmix
Turmix
(5)
Vadétel
Vadétel
(37)
Vega
Vega
(22)
Zöldség
Zöldség
(37)
Recept beküldése | Recept kérése
Receptek Kezdőlap | Keresés | Legtöbbet olvasott | Legmagasabbra értékelt | Kérések

Mértékegység átváltás

Kategória szerkesztése
Recept kérés
KérésKategória Állapot Akció
YCyvyMgIKPevVvIjYHIsmeretlen Kért A recept beküldése
bMgVFTqrbVIIFciCCIsmeretlen Kért A recept beküldése
BkgTMEUakGIsmeretlen Kért A recept beküldése
almás lepény vagy piteSütemény Kért A recept beküldése
buy online pharmacy StIsmeretlen Kért A recept beküldése
where to Buy pharmacy onlineIsmeretlen Kért A recept beküldése
kapros túróslepényKelttészta Elfogadva A recept beküldése
egész fej fokhagyma savanyításSavanyúság Elfogadva A recept beküldése
3Bit szeletDesszert Elfogadva A recept beküldése
epres, rizses tortaSütemény Elfogadva A recept beküldése
[ Vissza ]
Nyomtatható változat Nyomtatható változat | Recept küldése Emailben Recept küldése Emailben | Recept szerkesztése Recept szerkesztése | Recept törlése Recept törlése

ASZALT PARADICSOM
Hány személyre:
Előkészületi idő: 20 prsc
Elkészítési idő: 10 óra szárítás
Kategória: Zöldség
Nehézségi fok: Könnyű
Hozzávalók
5 kg paradicsom, só
Rövid leírás
Aszalt paradicsom

Hozzávalók 10 dl-hez:

5 kg paradicsom

Elkészítés ideje:

Elkészítés: 20 perc, szárítás: 10 óra
Elkészítés leírása

Aszaláshoz lehetőleg érett, húsos paradicsomokat válassz. Ügyelj arra, hogy ne legyen repedt, túlérett. Mosd meg alaposan, és csepegtesd le. A koktélparadicsomokat és a kisebbeket vágd félbe. A tojás alakúakat negyedeld, a nagyobbakat karikázd fel. Ha egy teáskanállal kiszeded a magját és a levét, hamarabb szárad. Kicsit sózd is meg a paradicsomokat.

Ha napokig tartó hőséget fogsz ki, érdemes a szabadban szárítani. Tedd tálcára, fedd le a tetejét gézlappal, és rakd nagyon napos helyre. Mindig légy résen! Ha elkezd esni az eső, vagy túl párás a levegő, feltétlenül vidd be a lakásba. Jobb, ha éjszakára sem hagyod a szabadban. Aszald legalább három-négy napig.

Ha szeretnéd felgyorsítani a szárítást, rendezd a paradicsomdarabokat egy sütőpapírral bélelt, nagyobb tepsire, és 90 fokos sütőben szárítsd kilenc-tíz órán át. A legjobb, ha közben a sütőajtót kicsit megnyitod. A rés három-öt centinél ne legyen nagyobb. Ne lepődj meg, mert a paradicsom mérete a hő hatására sokat csökken, és egész kicsire zsugorodik. Akkor jó, ha a színe sötétebb lesz, és kissé összeráncosodik, de még nem zörgős. Hűtsd ki, majd tedd légmentesen záródó zacskókba vagy kis üvegekbe.
Forrás: Femina
Beküldte:: kutyus be Wednesday, July 20. 2016 at 17:59:07
További receptek tőle:  kutyus
A recept eddigi értékelése
Pontok száma: 4 ()
Szavazat: 1
Nagyon rosszRosszRegularJóNagyon jóKitűnő
Facebook oldal


Impresszum : Jogi nyilatkozat : Moderálás : Médiaajánlat

@Gazlap | Indult 2004-03-01 l Oldalkészítés: 0.042 másodperc