16 éves a Gazlap!!!
Információk
Szia Anonymus!
Tagok: 2 / 18286
Összes látogató: 8
Utolsó tag: czaczi
Keresés
Web Gazlap
Részletes fórum kereső
Utolsó fórumtémákból
- Szakértői témák:

- Kertészeti témák:
Vendégeink a kertben (18)
Segítség csak kertészeti témákban(17)
Milyen növényt vettem/szereztem ma (20 )
Erkély és ablakpárkány kertész (5)
Hagymások, gumósok, rizómások (34)
Fokföldi ibolya / Saintpaulia (52)
KAKTUSZOK ÉS POZSGÁSOK (48)
Karácsonyi-, húsvéti- és levélkaktuszok (11)
Adeniumok (6)
Kékpillangó /clerodendron/...és egyéb Végzet-ek(5)

- Tábortűz témák:
IDŐJÁRÁS(64)
Találd ki (30)
Írj bármilyen témáról (16)
Ki milyen zenét hallgat Gazlapozás közben(10)
Gazlap SZAKÁCSKÖNYV (74)
A Tudat keresése (3)
Miért mérgelődök?.....mi bosszant? (24)
Valaki segítsen (22)
Vicces történetek....képek(18)
Milyen öröm ért ma?..(38)
A Természet csodái zenei aláfestéssel.
KORONA vírus 2020.

A Gazlap Fórumai
Tábortűz
Kertészet
Szakértők
Műhely
Archívum
Virágrend
Hirdetés
Üzenőfal
6:43:am Bojtárgazdi :
Namégegyszer
6:43:am Bojtárgazdi :
Jü reggeklt kívánok! Kutyus, további jobbulást! :yes
5:43:am kutyus :
Jó reggelt!....köszönöm, igen! Még a térdem kicsit nehezen hajlik de már tudok menni ha nem is olyan gyorsan, mint a landolásom előtt
5:31:am aszokfa :
Jó reggelt! Boka reendben?
4:48:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek!
6:18:pm aszokfa :
Pirosat jelez rendületlenül. Tartályt töltök fel ami 7 méter magasan van. Ő csakl benne van a körben, tőle függetlenül töltöm fel. A kütyíü szárazon futás elleni védelmét használnám csak fel. No majd leeresztem felhasználom a tartály vizét és akkor megnézem, tudom é resetelni a bestiát! Sajna az csak néhány nap múlva lesz, mert egyéb feladatokat kaptam!
7:39:am Vackor :
Ászok, mi van Presscontrolloddal?
6:57:am Emmylie :
Jo reggelt szép napot
5:43:am Bojtárgazdi :
Jó reggelt kívánok!
5:17:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek!
2:11:pm Emmylie :
Ma nem kellett SZIVATTYU az égböl hullott
6:18:am Bojtárgazdi :
Hajrá szivattyúk!!!
6:04:am aszokfa :
Jő reggelt! Működő kútszivattyúkat! Akinek kell!
5:18:am kutyus :
Jó reggelt!.....indul egy újabb hét
4:43:am Bojtárgazdi :
Jó reggelt, jó hétfőt kívánok!
Korábbi üzenetek

Csak regisztrált felhasználóknak
Regisztráció/Belépés
Google Hirdetések
Mellékletek
Hirdetés
Recipes
Összes|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|0|1|2|3|4|5|6|7|8|9
Keresendő névrészlet
Gyorskeresési kategóriák
Desszert
Desszert
(236)
Diabetikus
Diabetikus
(16)
Disznó
Disznó
(42)
Egyéb
Egyéb
(79)
Előétel
Előétel
(22)
Főétel
Főétel
(144)
Gyümölcs
Gyümölcs
(16)
Halétel
Halétel
(14)
Kelttészta
Kelttészta
(72)
Koktél
Koktél
(25)
Köret
Köret
(27)
Leves
Leves
(55)
Marha
Marha
(9)
Mártás
Mártás
(7)
Ötletek, fortélyok
Ötletek, fortélyok
(29)
Paleo
Paleo
(31)
Sajtétel
Sajtétel
(8)
Saláta
Saláta
(31)
Savanyúság
Savanyúság
(18)
Sörétel
Sörétel
(8)
Sütemény
Sütemény
(317)
Szárnyas
Szárnyas
(50)
Szendvics
Szendvics
(10)
Tészta
Tészta
(34)
Turmix
Turmix
(5)
Vadétel
Vadétel
(37)
Vega
Vega
(22)
Zöldség
Zöldség
(37)
Recept beküldése | Recept kérése
Receptek Kezdőlap | Keresés | Legtöbbet olvasott | Legmagasabbra értékelt | Kérések

Mértékegység átváltás

Kategória szerkesztése
Recept kérés
KérésKategória Állapot Akció
almás lepény vagy piteSütemény Kért A recept beküldése
kapros túróslepényKelttészta Elfogadva A recept beküldése
3Bit szeletDesszert Elfogadva A recept beküldése
epres, rizses tortaSütemény Elfogadva A recept beküldése
felhőszeletIsmeretlen Elfogadva A recept beküldése
Savanyúság Elfogadva A recept beküldése
Szarvas pörköltVadétel Elfogadva A recept beküldése
Juhtúrós sztapacskaIsmeretlen Elfogadva A recept beküldése
PuncstortaSütemény Elfogadva A recept beküldése
savanyított fokhagymaSavanyúság Elfogadva A recept beküldése
[ Vissza ]
Nyomtatható változat Nyomtatható változat | Recept küldése Emailben Recept küldése Emailben | Recept szerkesztése Recept szerkesztése | Recept törlése Recept törlése

Levendulás baracklekvár
Hány személyre:
Előkészületi idő:
Elkészítési idő:
Kategória: Ötletek, fortélyok
Nehézségi fok: Könnyű
Hozzávalók
Sárgabbarack, cukor, levendulavirág
Rövid leírás
Mindenki készítse úgy a baracklekvárt, ahogy szokta,de amikor a főzés kész, tegyen bele egy evőkanálnyi szárított levendulavirágot. Ezzel forralja össze, majd szedje üvegekbe a lekvárt.

Különlegesen aromás-illatos lekvárt kapunk így.
Elkészítés leírása
Forrás:
Beküldte:: nicola be Tuesday, August 25. 2015 at 11:45:10
További receptek tőle:  nicola
A recept eddigi értékelése
Pontok száma: 0 ()
Szavazat:
Nagyon rosszRosszRegularJóNagyon jóKitűnő


Impresszum : Jogi nyilatkozat : Moderálás : Médiaajánlat

@Gazlap | Indult 2004-03-01 l Oldalkészítés: 0.045 másodperc