15 éves a Gazlap!!!
Információk
Szia Anonymus!
Összes látogató: 6
Utolsó tag: czaczi
Keresés
Web Gazlap
Részletes fórum kereső
Utolsó fórumtémákból
- Szakértői témák:

- Kertészeti témák:
Leanderek(18)
Vendégeink a kertben(17)
Bonsai-bonszáj (2)
Fokföldi ibolya / Saintpaulia (52)
Én így tartom (gyakorlati tanácsok növények tartásáról)
Karácsonyi-, húsvéti- és levélkaktuszok (11)
Virágaink, növényeink teleltetése (4)
Orchideák otthonunkban (111)
Hagymások, gumósok, rizómások (34)
Segítség csak kertészeti témákban(17)

- Tábortűz témák:
Kutyák, cicák és egyéb házi kedvenceink (50)
Kávéház (41)
Találd ki (29)
Nagyik és Ők....(4)
IDŐJÁRÁS (62)
GAZLAP szakácskönyv (72)
A Tudat keresése (3)
ÜNNEPI KÉSZÜLŐDÉS (5)
Nagyik és ŐK..........(3)
Kávéház (40)
JÓ TUDNI....érdekességek...ismeretterjesztő írások (6)
Vicces történetek,...képek(17)

A Gazlap Fórumai
Tábortűz
Kertészet
Szakértők
Műhely
Archívum
Virágrend
Hirdetés
Üzenőfal
4:35:am kutyus :
Jó reggelt, szép vasárnapot!....jó készülődést
5:56:am kutyus :
Jó reggelt, kellemes hétvégét
4:51:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek!
5:51:am kutyus :
Jó reggelt!
5:26:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek
6:07:am kutyus :
Jó reggelt!
3:02:pm Bojtárgazdi :
Mindenkinek szép hetet kívánok!
6:31:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek!
4:48:am kutyus :
Jó reggelt, szép vasárnapot!.....remél em, ma nem lesu olyan pocsék, nyálkás az idő
5:53:pm Bojtárgazdi :
Én meg mosok és mosok...
6:04:am kutyus :
Kocsonyát főztem, kenyeret sütöttem......ezért aztán nem értem rá itt GAZolni
6:03:am kutyus :
Jó reggelt, kellemes hétvégét
7:44:pm bau :
Hol vagytok? Mindenkit elvitt a KRAMPUSZ?
5:30:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek!
11:09:am bau :
Köszönjük!
Korábbi üzenetek

Csak regisztrált felhasználóknak
Regisztráció/Belépés
Google Hirdetések
Mellékletek
Hirdetés

Recipes
Összes|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|0|1|2|3|4|5|6|7|8|9
Keresendő névrészlet
Gyorskeresési kategóriák
Desszert
Desszert
(236)
Diabetikus
Diabetikus
(16)
Disznó
Disznó
(42)
Egyéb
Egyéb
(79)
Előétel
Előétel
(22)
Főétel
Főétel
(144)
Gyümölcs
Gyümölcs
(16)
Halétel
Halétel
(14)
Kelttészta
Kelttészta
(72)
Koktél
Koktél
(25)
Köret
Köret
(27)
Leves
Leves
(55)
Marha
Marha
(9)
Mártás
Mártás
(7)
Ötletek, fortélyok
Ötletek, fortélyok
(29)
Paleo
Paleo
(31)
Sajtétel
Sajtétel
(8)
Saláta
Saláta
(31)
Savanyúság
Savanyúság
(18)
Sörétel
Sörétel
(8)
Sütemény
Sütemény
(317)
Szárnyas
Szárnyas
(50)
Szendvics
Szendvics
(10)
Tészta
Tészta
(34)
Turmix
Turmix
(5)
Vadétel
Vadétel
(37)
Vega
Vega
(22)
Zöldség
Zöldség
(37)
Recept beküldése | Recept kérése
Receptek Kezdőlap | Keresés | Legtöbbet olvasott | Legmagasabbra értékelt | Kérések

Mértékegység átváltás

Kategória szerkesztése
Recept kérés
KérésKategória Állapot Akció
almás lepény vagy piteSütemény Kért A recept beküldése
kapros túróslepényKelttészta Elfogadva A recept beküldése
3Bit szeletDesszert Elfogadva A recept beküldése
epres, rizses tortaSütemény Elfogadva A recept beküldése
felhőszeletIsmeretlen Elfogadva A recept beküldése
Savanyúság Elfogadva A recept beküldése
Szarvas pörköltVadétel Elfogadva A recept beküldése
Juhtúrós sztapacskaIsmeretlen Elfogadva A recept beküldése
PuncstortaSütemény Elfogadva A recept beküldése
savanyított fokhagymaSavanyúság Elfogadva A recept beküldése
Előző receptVisszalépés az előző oldalra
Nyomtatható változat Nyomtatható változat | Recept küldése Emailben Recept küldése Emailben | Recept szerkesztése Recept szerkesztése | Recept törlése Recept törlése

Gombakrokett
Hány személyre: 2
Előkészületi idő: 20 perc
Elkészítési idő: 20 perc
Kategória: Vega
Nehézségi fok: Könnyű
Hozzávalók
40 dkg gomba
2 tojás
2 fej vöröshagyma
liszt
zsemlemorzsa
só, bors
zsír vagy olaj
1 cs petrezselyem
Rövid leírás
Mikor az ember hazatér egy kis reggeli gombaszedésből nincs jobb dolog, mint mikor a frissen szedett gombából egy jó kis sült étel készül. De az ízvilágon az sem csökkent semmit, hogy ha a gomba nem teljesen friss.
Legelőször apukám készítettel el a családnak eme remek étket (hagyományos) fasírt. A család hamar rákapott, így ma már többször van gombakrokett, mint fasírt.
Elkészítés leírása
Az apróra vágott gombát zsiradékon finomra vágott hagymával, petrezselyemzölddel lepirítjuk, fűszerezzük, liszttel megszórjuk és csontlével felöntjük.

Sűrű masszává forraljuk, ha az edény falától elválik a tűzről levéve tojást adunk hozzá, és elkeverjük vele.

Kihűlve szeleteket, vagy hengereket formálunk. Lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába panírozzuk.

Zsíradékban, vagy olajon kisütjük.

Forrás: Dr. Lévai Judit: Terítéken a gomba
Beküldte:: butyok be Wednesday, November 07. 2012 at 14:11:44
További receptek tőle:  butyok
A recept eddigi értékelése
Pontok száma: 5 ()
Szavazat: 1
Nagyon rosszRosszRegularJóNagyon jóKitűnő


Impresszum : Jogi nyilatkozat : Moderálás : Médiaajánlat

@Gazlap | Indult 2004-03-01 l Oldalkészítés: 0.041 másodperc