15 éves a Gazlap!!!
Információk
Szia Anonymus!
*bau
Tagok: 2 / 18286
Összes látogató: 8
Utolsó tag: czaczi
Keresés
Web Gazlap
Részletes fórum kereső
Utolsó fórumtémákból
- Szakértői témák:

- Kertészeti témák:
Virágaink, növényeink teleltetése (4)
Segítség csak kertészeti témákban(17)
Muskátlik (7)
Hagymások, gumósok, rizómások (34)
Egzotikus és különleges növények (15)
Milyen növényt vettem/szereztem ma (20 )
Erkély és ablakpárkány kertész (5)
Fokföldi ibolya / Saintpaulia (52)
CSERE-BERE növények, magok....(50)
Liliom (9)
Adeniumok (6)
KAKTUSZOK ÉS POZSGÁSOK (48)
Golgoták (17)

- Tábortűz témák:
GAZLAP szakácskönyv (71)
IDŐJÁRÁS (62)
Nagyik és ŐK..........(3)
Találd ki (29)
Kutyák, cicák és egyéb házi kedvenceink (50)
A Tudat keresése (3)
Valaki segítsen (22)
Miért mérgelődök?.....mi bosszant? (24)
Írj bármilyen témáról (15)
Vicces történetek,...képek(17)
JÓ TUDNI....érdekességek...ismeretterjesztő írások (6)
IDŐJÁRÁS (61)

A Gazlap Fórumai
Tábortűz
Kertészet
Szakértők
Műhely
Archívum
Virágrend
Hirdetés
Üzenőfal
5:25:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek!
9:37:pm Bojtárgazdi :
Szóval:
9:37:pm Bojtárgazdi :
Jóéjszakát! :sleep
11:13:am Emmylie :
Szép napot mindenkinek.
10:34:am Bojtárgazdi :
Szép napot, kellemes hetet kívánok!
5:53:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek
5:22:am kutyus :
Jó reggelt, szép vasárnapot!
5:14:am kutyus :
Jó reggelt, kellemes hétvégét
4:48:am kutyus :
Jó reggelt!
5:49:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek
3:06:pm kisfecske :
Szép napot Gazország!
8:01:am etimami :
Szép napot mindenkinek. Nekem nincsenek utazó napjaim.
4:50:am kutyus :
Jó reggelt! Merre utaztál Etikém?
12:57:pm Emmylie :
Szép délutánt kivánok nektek. Kettökor megy a vonatom
5:41:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek!
Korábbi üzenetek

Csak regisztrált felhasználóknak
Regisztráció/Belépés
Google Hirdetések
Mellékletek
Hirdetés

Recipes
Összes|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|0|1|2|3|4|5|6|7|8|9
Keresendő névrészlet
Gyorskeresési kategóriák
Desszert
Desszert
(236)
Diabetikus
Diabetikus
(16)
Disznó
Disznó
(42)
Egyéb
Egyéb
(79)
Előétel
Előétel
(22)
Főétel
Főétel
(144)
Gyümölcs
Gyümölcs
(16)
Halétel
Halétel
(14)
Kelttészta
Kelttészta
(72)
Koktél
Koktél
(25)
Köret
Köret
(27)
Leves
Leves
(55)
Marha
Marha
(9)
Mártás
Mártás
(7)
Ötletek, fortélyok
Ötletek, fortélyok
(29)
Paleo
Paleo
(31)
Sajtétel
Sajtétel
(8)
Saláta
Saláta
(31)
Savanyúság
Savanyúság
(18)
Sörétel
Sörétel
(8)
Sütemény
Sütemény
(317)
Szárnyas
Szárnyas
(50)
Szendvics
Szendvics
(10)
Tészta
Tészta
(34)
Turmix
Turmix
(5)
Vadétel
Vadétel
(37)
Vega
Vega
(22)
Zöldség
Zöldség
(37)
Recept beküldése | Recept kérése
Receptek Kezdőlap | Keresés | Legtöbbet olvasott | Legmagasabbra értékelt | Kérések

Mértékegység átváltás

Kategória szerkesztése
Recept kérés
KérésKategória Állapot Akció
almás lepény vagy piteSütemény Kért A recept beküldése
kapros túróslepényKelttészta Elfogadva A recept beküldése
3Bit szeletDesszert Elfogadva A recept beküldése
epres, rizses tortaSütemény Elfogadva A recept beküldése
felhőszeletIsmeretlen Elfogadva A recept beküldése
Savanyúság Elfogadva A recept beküldése
Szarvas pörköltVadétel Elfogadva A recept beküldése
Juhtúrós sztapacskaIsmeretlen Elfogadva A recept beküldése
PuncstortaSütemény Elfogadva A recept beküldése
savanyított fokhagymaSavanyúság Elfogadva A recept beküldése
Előző receptVisszalépés az előző oldalra
Nyomtatható változat Nyomtatható változat | Recept küldése Emailben Recept küldése Emailben | Recept szerkesztése Recept szerkesztése | Recept törlése Recept törlése

Ételízesítő házilag
Hány személyre:
Előkészületi idő:
Elkészítési idő:
Kategória: Ötletek, fortélyok
Nehézségi fok: Könnyű
Hozzávalók
Apróra vágott (darált) sárgarépa, petrezselyemgyökér, zellergumó, karalábé, petrezselyemzöld, zellerzöld, só.
Rövid leírás
Anyukám receptje, kis üvegekben egész évben eláll, de nagyobb uborkásüvegben sem rossz tartani. Mi felbontás után hűtőben tároljuk, ezért könnyebben kezelhető a kisebb üveges.
Tartósító nem kell bele, a só tartósítja, viszont az étel sózásánál feltétlenül vegyük figyelembe.
Elkészítés leírása
Sárgarépát, petrezselyemgyökeret, zellergumót, karalábét húsdarálón vagy egyéb aprításra (nem pépesítésre) való eszközön feldarabolunk, egészen apróra vágott petrezselyem- és zellerzöldet ízlés szerinti arányban összekeverjük a gyökerekkel, majd egy kiló keverékhez kb. 10-15 deka sót keverünk. Üvegekbe töltjük és celofánnal vagy csavaros tetővel lezárjuk. Felbontás után hűtőben szoktam tárolni.
Forrás: Családi recept
Beküldte:: pili be Tuesday, July 31. 2012 at 15:05:51
További receptek tőle:  pili
A recept eddigi értékelése
Pontok száma: 0 ()
Szavazat:
Nagyon rosszRosszRegularJóNagyon jóKitűnő


Impresszum : Jogi nyilatkozat : Moderálás : Médiaajánlat

@Gazlap | Indult 2004-03-01 l Oldalkészítés: 0.040 másodperc