12 éves a Gazlap!!!
Információk
Szia Anonymus!
*era
Tagok: 3 / 18229
Összes látogató: 9
Utolsó tag: bugyuta
Keresés
Web Gazlap
Részletes fórum kereső
Utolsó fórumtémákból
- Szakértői témák:

- Kertészeti témák:
Canna Indica / kána virág
Milyen növény ez? (36)
Vendégeink a kertben (16)
Kaktuszok és pozsgások (47)
Fokföldi ibolya / Saintpaulia (51)
Bokrok,...cserjék (10)
Íriszek (7)
Kúszó és futó növények (19)
Csere-bere növények.....magok (49)
Lugasparadicsom (Schott-féle és a többiek) (2)
Muskátlik (6)
Vizikertészet, vizinövények halastavak (8)
Milyen növényt vettem/szereztem ma (20 )
Amarilisz /Hippeastrum/22
Dézsások (19)

- Tábortűz témák:
Időjárás (50)
Kreatív ötletek....barkácsolás (10)
Kávéház (37)
Gazlap szakácskönyv (58)
Milyen öröm ért ma? (34)
Slideshow & Videó
Jól sikerült képek...legalábbis szerintünk (24)
Viccek.....vicces történetek.....képek (12)
Jó tudni!-Érdekességek,ismeretterjesztő írások (4)
A Tudat keresése
Ki milyen zenét hallgat Gazlapozás közben (8)
A Természet csodái zenei aláfestéssel.

A Gazlap Fórumai
Tábortűz
Kertészet
Szakértők
Műhely
Archívum
Virágrend
Hirdetés
Üzenőfal
5:40:am kutyus :
Jó reggelt, szépe napot!
5:11:am Emmylie :
Jo reggelt szep napot.
2:39:pm Bojtárgazdi :
Mindenkinek szép napot kívánok!
7:44:am Emmylie :
Jo reggelt szép napot.
6:02:am kutyus :
Jó reggelt! Csöpörészéssel indul a hét
1:12:pm Emmylie :
Szép délutánt.
5:17:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek
9:07:pm aszokfa :
Jó éjt!
7:39:pm bau :
Terimamy úgy látszik mi vagyunk az ügyeletesek!
4:53:pm terimamy :
Szia Bau ! Csak mi ketten nézelődünk ?
5:21:am kutyus :
Jó regglet, kellemes hétvégét mindenkinek
4:58:am Emmylie :
Jo reggelt szép napot.
2:36:pm Emmylie :
Szép délutánt.
7:58:am kutyus :
Jó reggelt.....már meleg van!
5:22:am kutyus :
Jó reggelt, tiszta az ég ismét
Korábbi üzenetek

Csak regisztrált felhasználóknak
Regisztráció/Belépés
Google Hirdetések
Mellékletek
Hirdetés

Recipes
Összes|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|0|1|2|3|4|5|6|7|8|9
Keresendő névrészlet
Gyorskeresési kategóriák
Desszert
Desszert
(236)
Diabetikus
Diabetikus
(16)
Disznó
Disznó
(42)
Egyéb
Egyéb
(78)
Előétel
Előétel
(22)
Főétel
Főétel
(144)
Gyümölcs
Gyümölcs
(16)
Halétel
Halétel
(14)
Kelttészta
Kelttészta
(71)
Koktél
Koktél
(25)
Köret
Köret
(27)
Leves
Leves
(55)
Marha
Marha
(9)
Mártás
Mártás
(7)
Ötletek, fortélyok
Ötletek, fortélyok
(29)
Paleo
Paleo
(31)
Sajtétel
Sajtétel
(8)
Saláta
Saláta
(31)
Savanyúság
Savanyúság
(18)
Sörétel
Sörétel
(8)
Sütemény
Sütemény
(317)
Szárnyas
Szárnyas
(50)
Szendvics
Szendvics
(10)
Tészta
Tészta
(34)
Turmix
Turmix
(5)
Vadétel
Vadétel
(37)
Vega
Vega
(22)
Zöldség
Zöldség
(36)
Recept beküldése | Recept kérése
Receptek Kezdőlap | Keresés | Legtöbbet olvasott | Legmagasabbra értékelt | Kérések

Mértékegység átváltás

Kategória szerkesztése
Recept kérés
KérésKategória Állapot Akció
almás lepény vagy piteSütemény Kért A recept beküldése
buy online pharmacy StIsmeretlen Kért A recept beküldése
where to Buy pharmacy onlineIsmeretlen Kért A recept beküldése
kapros túróslepényKelttészta Elfogadva A recept beküldése
egész fej fokhagyma savanyításSavanyúság Elfogadva A recept beküldése
3Bit szeletDesszert Elfogadva A recept beküldése
epres, rizses tortaSütemény Elfogadva A recept beküldése
felhőszeletIsmeretlen Elfogadva A recept beküldése
Szarvas pörköltVadétel Elfogadva A recept beküldése
Juhtúrós sztapacskaIsmeretlen Elfogadva A recept beküldése
[ Vissza ]
Nyomtatható változat Nyomtatható változat | Recept küldése Emailben Recept küldése Emailben | Recept szerkesztése Recept szerkesztése | Recept törlése Recept törlése

Rebarbara-puding
Hány személyre: 4
Előkészületi idő: 20 perc
Elkészítési idő: 20 perc
Kategória: Desszert
Nehézségi fok: Könnyű
Hozzávalók
8-10 rebarbara szár, kávés kanál fahéj, szegfűszeg cukor,
2 vanilia puding,tej,cukor.
Rövid leírás
kaptam a szomszédtól rebarbarát,gondoltam,készítek egy gyorsat.
Elkészítés leírása
megpucolom a rebarbarát,felaprítom,a fahéjjal,szegfűszeggel,cukorral,a lehető legkevesebb vízben pár perc alatt puhára párolom.
a rebarbarát leszűröm,és a pudingkészítésbe a leszűrt levet beszámítom.

megfőzöm a pudingot,és a végén a rebarbarát óvatosan hozzákeverem.
desszertes tányérokba kihűtöm.tejszínhabbal tálalom.
Forrás: tercsi
Beküldte:: tercsi be Sunday, May 13. 2012 at 19:47:36
További receptek tőle:  tercsi
A recept eddigi értékelése
Pontok száma: 0 ()
Szavazat:
Nagyon rosszRosszRegularJóNagyon jóKitűnő
Facebook oldal


Impresszum : Jogi nyilatkozat : Moderálás : Médiaajánlat

@Gazlap | Indult 2004-03-01 l Oldalkészítés: 0.042 másodperc