Információk
Szia Anonymus!
Tagok: 11 / 18088
Összes látogató: 199
Utolsó tag: RiMa71
Keresés
Web Gazlap
Részletes fórum kereső
Utolsó fórumtémákból
- Szakértői témák:
Növényvédelem (10) KARDOS REZSŐ szaktanácsadói rovata

- Kertészeti témák:
Csere-bere növények.....magok (49)
Golgoták (17)
Milyen növényt vettem/szereztem ma (19 )
Viaszvirág (Hoya) 18
Rózsák (19)
Orchideák otthonunkban (109)
Dáliák (4)
Csuporkafélék (achimenes,kohleria,streptocarpus,stb) (9)
Kaktuszok és pozsgások (46)
Milyen növény ez? (35)
Hagymások, gumósok, rizómások (33)
Vizikertészet, vizinövények halastavak (8)
Dézsások (19)
Öreg fák - különleges szép fák
Fuksziák /Fuchsia (7)

- Tábortűz témák:
Gazlap szakácskönyv (52)
Időjárás (45)
Valaki segítsen (21)
Gazlap kávéház (34)
Milyen öröm ért ma? (33)
Miért mérgelődök?.....mi bosszant? (21)
Kutyák, cicák, egyéb házi kedvenceink (47)
Írj bármilyen témáról (11)
Viccek,...vicces történetek, képek (10)
Jól sikerült képek...legalábbis szerintünk (24)
Gyermekpalánták, Pocaklakók (14)
Hímzések,keresztszemesek,egyéb kézimunkák (6)

A Gazlap Fórumai
Tábortűz
Kertészet
Szakértők
Műhely
Archívum
Virágrend
Hirdetés
Üzenőfal
7:11:am Emmylie :
Jo reggelt szép napot.
5:14:am kutyus :
jó reggelt
10:05:pm pili :
Szó szerint.
7:39:pm Emmylie :
Már a perceket is lopni kell?
7:00:pm pili :
Arany Etimami, örülök, hogy örülsz nekem - loptam ma is öt percet, amíg ide tudtam jönni. Üdv mindenkinek!
3:13:pm Emmylie :
Szép délutánt.
6:21:am kutyus :
jó reggelt..........ma melegebb a reggel
5:50:am Etimami :
Jó reggelt!
1:26:pm Emmylie :
Szép délutánt.
5:46:am kutyus :
Jó reggelt!.......hideg van, csillagos éggel
5:32:pm Etimami :
Jé, Pilit is lehet látni...
4:08:pm bau :
SZÉP ŐSZI FEJLÉCÜNK VAN ÚJRA!
10:51:am tercsi :
Jó reggel,már kész a főzés,megy a mosógép,Éjszakára megyek dolgozni,kihasználom a napot.
7:59:am kutyus :
Tercsi én is megyek.......én se kaptam sose ágyba kávét na meg a "gyorsítót" sem
7:57:am kutyus :
jó reggelt
Korábbi üzenetek

Csak regisztrált felhasználóknak
Regisztráció/Belépés
Google Hirdetések
Mellékletek
Hirdetés

Recipes
Összes|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|0|1|2|3|4|5|6|7|8|9
Keresendő névrészlet
Gyorskeresési kategóriák
Desszert
Desszert
(232)
Diabetikus
Diabetikus
(16)
Disznó
Disznó
(42)
Egyéb
Egyéb
(78)
Előétel
Előétel
(22)
Főétel
Főétel
(144)
Gyümölcs
Gyümölcs
(16)
Halétel
Halétel
(14)
Kelttészta
Kelttészta
(71)
Koktél
Koktél
(25)
Köret
Köret
(27)
Leves
Leves
(54)
Marha
Marha
(9)
Mártás
Mártás
(7)
Ötletek, fortélyok
Ötletek, fortélyok
(28)
Paleo
Paleo
(30)
Sajtétel
Sajtétel
(8)
Saláta
Saláta
(31)
Savanyúság
Savanyúság
(18)
Sörétel
Sörétel
(8)
Sütemény
Sütemény
(317)
Szárnyas
Szárnyas
(50)
Szendvics
Szendvics
(10)
Tészta
Tészta
(34)
Turmix
Turmix
(5)
Vadétel
Vadétel
(37)
Vega
Vega
(22)
Zöldség
Zöldség
(36)
Recept beküldése | Recept kérése
Receptek Kezdőlap | Keresés | Legtöbbet olvasott | Legmagasabbra értékelt | Kérések

Mértékegység átváltás

Kategória szerkesztése
Recept kérés
KérésKategória Állapot Akció
almás lepény vagy piteSütemény Kért A recept beküldése
kapros túróslepényKelttészta Elfogadva A recept beküldése
egész fej fokhagyma savanyításSavanyúság Elfogadva A recept beküldése
3Bit szeletDesszert Elfogadva A recept beküldése
epres, rizses tortaSütemény Elfogadva A recept beküldése
felhőszeletIsmeretlen Elfogadva A recept beküldése
Szarvas pörköltVadétel Elfogadva A recept beküldése
Juhtúrós sztapacskaIsmeretlen Elfogadva A recept beküldése
PuncstortaSütemény Elfogadva A recept beküldése
savanyított fokhagymaSavanyúság Elfogadva A recept beküldése
[ Vissza ]
Nyomtatható változat Nyomtatható változat | Recept küldése Emailben Recept küldése Emailben | Recept szerkesztése Recept szerkesztése | Recept törlése Recept törlése

Rebarbara-puding
Hány személyre: 4
Előkészületi idő: 20 perc
Elkészítési idő: 20 perc
Kategória: Desszert
Nehézségi fok: Könnyű
Hozzávalók
8-10 rebarbara szár, kávés kanál fahéj, szegfűszeg cukor,
2 vanilia puding,tej,cukor.
Rövid leírás
kaptam a szomszédtól rebarbarát,gondoltam,készítek egy gyorsat.
Elkészítés leírása
megpucolom a rebarbarát,felaprítom,a fahéjjal,szegfűszeggel,cukorral,a lehető legkevesebb vízben pár perc alatt puhára párolom.
a rebarbarát leszűröm,és a pudingkészítésbe a leszűrt levet beszámítom.

megfőzöm a pudingot,és a végén a rebarbarát óvatosan hozzákeverem.
desszertes tányérokba kihűtöm.tejszínhabbal tálalom.
Forrás: tercsi
Beküldte:: tercsi be Sunday, May 13. 2012 at 19:47:36
További receptek tőle:  tercsi
A recept eddigi értékelése
Pontok száma: 0 ()
Szavazat:
Nagyon rosszRosszRegularJóNagyon jóKitűnő
Facebook oldal


Impresszum : Jogi nyilatkozat : Moderálás : Médiaajánlat

@Gazlap | Indult 2004-03-01 l Oldalkészítés: 0.039 másodperc