13 éves a Gazlap!!!
Információk
Szia Anonymus!
Összes látogató: 6
Utolsó tag: janos001
Keresés
Web Gazlap
Részletes fórum kereső
Utolsó fórumtémákból
- Szakértői témák:

- Kertészeti témák:
Segítség csak kertészeti témákban(17)
KAKTUSZOK ÉS POZSGÁSOK (48)
Milyen növény ez?? (37)
Leanderek(18)
Szobanövények (22)
bir a hideg ?
Karácsonyi-, húsvéti- és levélkaktuszok (11)
Kertünk meglepetései
Kertünk meglepetései (2)
Erkély és ablakpárkány kertész (5)
Konyhakerti növények (14)
Konyhakerti növények (13)
Golgoták (17)
Kúszó és futó növények (19)
Orchideák otthonunkban (110)

- Tábortűz témák:
Ki milyen zenét hallgat Gazlapozás közben (8)
Gazlap szakácskönyv(63)
IDŐJÁRÁS (54)
Kávéház (39)
A Tudat keresése
Jól sikerült képek...legalábbis szerintünk (25)
Írj bármilyen témáról(13)
Abádszalóki találkozó.
Miért mérgelődök?....mi bosszant? (23)
Kutyák, cicák, egyéb házi kedvenceink(49)
Jó tudni!-Érdekességek,ismeretterjesztő írások (4)
A Természet csodái zenei aláfestéssel.

A Gazlap Fórumai
Tábortűz
Kertészet
Szakértők
Műhely
Archívum
Virágrend
Hirdetés
Üzenőfal
4:49:am Emmylie :
Jo reggelt szép napot
7:55:am kutyus :
Jó reggelt!!! Ma már voltam Budán kutyát etetni, a Bosnyák piacon, reggeliztünk........n emsokára indul a konyha-szolgálat, és emygek a barátainkért
7:36:am Emmylie :
Jo reggelt szep napot. Én paradicsommal fejeztem be a napot ma meg avval kezdem
4:51:am csiri67 :
Jó reggelt mindenkinek !Kávé lehörpintve,indulhat a nap!
2:14:pm Emmylie :
Szép délutánt.
6:00:am kutyus :
Jó reggelt!
7:55:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek
6:12:am Emmylie :
Jo reggelt.
10:35:pm oerzsi :
Szia Bau -igen, csütörtökig itthon vagyok még.
11:00:am bau :
Szia Erzsi Szabin vagy??
6:14:am kutyus :
Jó reggelt!.él még a kaktusz virágom!!!
6:01:am Emmylie :
Szép napüt
5:44:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek....kellem es a reggeli hőmérséklet
2:01:am Emmylie :
Jo reggelt szép vasárnapot.
8:14:pm Emmylie :
Végre most estére helyre állt az áram szolgáltatás. Két nap után.
Korábbi üzenetek

Csak regisztrált felhasználóknak
Regisztráció/Belépés
Google Hirdetések
Mellékletek
Hirdetés

Recipes
Összes|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|0|1|2|3|4|5|6|7|8|9
Keresendő névrészlet
Gyorskeresési kategóriák
Desszert
Desszert
(236)
Diabetikus
Diabetikus
(16)
Disznó
Disznó
(42)
Egyéb
Egyéb
(78)
Előétel
Előétel
(22)
Főétel
Főétel
(144)
Gyümölcs
Gyümölcs
(16)
Halétel
Halétel
(14)
Kelttészta
Kelttészta
(72)
Koktél
Koktél
(25)
Köret
Köret
(27)
Leves
Leves
(55)
Marha
Marha
(9)
Mártás
Mártás
(7)
Ötletek, fortélyok
Ötletek, fortélyok
(29)
Paleo
Paleo
(31)
Sajtétel
Sajtétel
(8)
Saláta
Saláta
(31)
Savanyúság
Savanyúság
(18)
Sörétel
Sörétel
(8)
Sütemény
Sütemény
(317)
Szárnyas
Szárnyas
(50)
Szendvics
Szendvics
(10)
Tészta
Tészta
(34)
Turmix
Turmix
(5)
Vadétel
Vadétel
(37)
Vega
Vega
(22)
Zöldség
Zöldség
(37)
Recept beküldése | Recept kérése
Receptek Kezdőlap | Keresés | Legtöbbet olvasott | Legmagasabbra értékelt | Kérések

Mértékegység átváltás

Kategória szerkesztése
Recept kérés
KérésKategória Állapot Akció
YCyvyMgIKPevVvIjYHIsmeretlen Kért A recept beküldése
bMgVFTqrbVIIFciCCIsmeretlen Kért A recept beküldése
BkgTMEUakGIsmeretlen Kért A recept beküldése
almás lepény vagy piteSütemény Kért A recept beküldése
buy online pharmacy StIsmeretlen Kért A recept beküldése
where to Buy pharmacy onlineIsmeretlen Kért A recept beküldése
kapros túróslepényKelttészta Elfogadva A recept beküldése
egész fej fokhagyma savanyításSavanyúság Elfogadva A recept beküldése
3Bit szeletDesszert Elfogadva A recept beküldése
epres, rizses tortaSütemény Elfogadva A recept beküldése
[ Vissza ]
Nyomtatható változat Nyomtatható változat | Recept küldése Emailben Recept küldése Emailben | Recept szerkesztése Recept szerkesztése | Recept törlése Recept törlése

Rebarbara-puding
Hány személyre: 4
Előkészületi idő: 20 perc
Elkészítési idő: 20 perc
Kategória: Desszert
Nehézségi fok: Könnyű
Hozzávalók
8-10 rebarbara szár, kávés kanál fahéj, szegfűszeg cukor,
2 vanilia puding,tej,cukor.
Rövid leírás
kaptam a szomszédtól rebarbarát,gondoltam,készítek egy gyorsat.
Elkészítés leírása
megpucolom a rebarbarát,felaprítom,a fahéjjal,szegfűszeggel,cukorral,a lehető legkevesebb vízben pár perc alatt puhára párolom.
a rebarbarát leszűröm,és a pudingkészítésbe a leszűrt levet beszámítom.

megfőzöm a pudingot,és a végén a rebarbarát óvatosan hozzákeverem.
desszertes tányérokba kihűtöm.tejszínhabbal tálalom.
Forrás: tercsi
Beküldte:: tercsi be Sunday, May 13. 2012 at 19:47:36
További receptek tőle:  tercsi
A recept eddigi értékelése
Pontok száma: 0 ()
Szavazat:
Nagyon rosszRosszRegularJóNagyon jóKitűnő
Facebook oldal


Impresszum : Jogi nyilatkozat : Moderálás : Médiaajánlat

@Gazlap | Indult 2004-03-01 l Oldalkészítés: 0.041 másodperc