12 éves a Gazlap!!!
Információk
Szia Anonymus!
Tagok: 7 / 18251
Összes látogató: 13
Utolsó tag: Judit71
Keresés
Web Gazlap
Részletes fórum kereső
Utolsó fórumtémákból
- Szakértői témák:
SZOBANÖVÉNYEK 6 - Püschl Gábor dísznövénykertész rovata

- Kertészeti témák:
Kaktuszok és pozsgások (47)
Kertünk meglepetései
Bokrok,...cserjék (10)
Rózsák (19)
Fokföldi ibolya / Saintpaulia (51)
Segítség csak kertészeti témákban (16)
Milyen növény ez?? (37)
Orchideák otthonunkban (110)
Egynyári - kétnyári virágok (8)
Csere-bere növények.....magok (49)
Kúszó és futó növények (19)
Citrusokról mindent (9)

- Tábortűz témák:
Gazlap szakácskönyv (60)
Viccek.....vicces történetek.....képek (12)
Jól sikerült képek...legalábbis szerintünk (25)
Időjárás(51)
A Természet csodái zenei aláfestéssel.
A Tudat keresése
Miért mérgelődök? ....mi bosszant? (22)
Szomorú vagyok (9)
Eladnám......Vennék (10)
JÓKÍVÁNSÁGOK (19)
Kávéház (37)
Milyen öröm ért ma? (34)

A Gazlap Fórumai
Tábortűz
Kertészet
Szakértők
Műhely
Archívum
Virágrend
Hirdetés
Üzenőfal
3:24:pm Emmylie :
Megjöttem Várt a férjem és az ebéd.
1:42:pm arozsa :
Kutyus! Friss voltál, mint mindig.
1:41:pm arozsa :
Emmylie! Az a legnehezebb, megválni a helytől, ahol életünk nagy részét töltöttük.
8:15:am kutyus :
Jó reggelt! már futottam két kört: voltam a péknél, a piacon, megy a mosógép, reggeliztünk, fő az ebéd
5:27:am Emmylie :
Engem minden ide köt nekem ez az otthonom nem a falu. Azert vagyok szomoru a "vissza uton"
5:20:am dodo :
Jó reggelt!
4:59:am arozsa :
Megértelek Emmylie, én is nehezen válok el a messze lakó családomtól.
4:15:am Emmylie :
Köszönöm Rozsa kedves Sajnos a visszaut mindig el szomorit.
4:10:am arozsa :
Emmylie! Jó utat hazafelé!
4:10:am arozsa :
Jó reggelt! Kávéztunk, még alszom egyet.
2:42:am Emmylie :
Jo reggeöt szep napot
9:13:am Emmylie :
A faluba nalunk kesön kelhetnek a tyukok mert a kakas is delben kukorekol
9:04:am dodo :
Tudod kutyus, mint ahogy falun mondják: a tikokkal kelek, és fekszem
9:02:am Emmylie :
Szep napot kivanok mindenkinek.
5:55:am arozsa :
Jó reggelt!
Korábbi üzenetek

Csak regisztrált felhasználóknak
Regisztráció/Belépés
Google Hirdetések
Mellékletek
Hirdetés

Recipes
Összes|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|0|1|2|3|4|5|6|7|8|9
Keresendő névrészlet
Gyorskeresési kategóriák
Desszert
Desszert
(236)
Diabetikus
Diabetikus
(16)
Disznó
Disznó
(42)
Egyéb
Egyéb
(78)
Előétel
Előétel
(22)
Főétel
Főétel
(144)
Gyümölcs
Gyümölcs
(16)
Halétel
Halétel
(14)
Kelttészta
Kelttészta
(71)
Koktél
Koktél
(25)
Köret
Köret
(27)
Leves
Leves
(55)
Marha
Marha
(9)
Mártás
Mártás
(7)
Ötletek, fortélyok
Ötletek, fortélyok
(29)
Paleo
Paleo
(31)
Sajtétel
Sajtétel
(8)
Saláta
Saláta
(31)
Savanyúság
Savanyúság
(18)
Sörétel
Sörétel
(8)
Sütemény
Sütemény
(317)
Szárnyas
Szárnyas
(50)
Szendvics
Szendvics
(10)
Tészta
Tészta
(34)
Turmix
Turmix
(5)
Vadétel
Vadétel
(37)
Vega
Vega
(22)
Zöldség
Zöldség
(37)
Recept beküldése | Recept kérése
Receptek Kezdőlap | Keresés | Legtöbbet olvasott | Legmagasabbra értékelt | Kérések

Mértékegység átváltás

Kategória szerkesztése
Recept kérés
KérésKategória Állapot Akció
almás lepény vagy piteSütemény Kért A recept beküldése
buy online pharmacy StIsmeretlen Kért A recept beküldése
where to Buy pharmacy onlineIsmeretlen Kért A recept beküldése
kapros túróslepényKelttészta Elfogadva A recept beküldése
egész fej fokhagyma savanyításSavanyúság Elfogadva A recept beküldése
3Bit szeletDesszert Elfogadva A recept beküldése
epres, rizses tortaSütemény Elfogadva A recept beküldése
felhőszeletIsmeretlen Elfogadva A recept beküldése
Szarvas pörköltVadétel Elfogadva A recept beküldése
Juhtúrós sztapacskaIsmeretlen Elfogadva A recept beküldése
[ Vissza ]
Nyomtatható változat Nyomtatható változat | Recept küldése Emailben Recept küldése Emailben | Recept szerkesztése Recept szerkesztése | Recept törlése Recept törlése

Bazsa csodás palacsintája
Hány személyre: amennyit gondolsz
Előkészületi idő:
Elkészítési idő:
Kategória: Desszert
Nehézségi fok: Könnyű
Hozzávalók
200 gr liszt, 200 gr sült vaj,6 tojás, 60 gr cukor, 4 gr só, 0,5 liter tej
Rövid leírás
l. lent
Elkészítés leírása
A vajat világos barnára hevítjük serpenyőben, hagyjuk langyosra hűlni, utána keverjük össze a tészta többi alkotóelemével
A palacsintát egyéb zsiradék hozzáadása nélkül sütjük, kicsit vastagabbra, mint az egyébként szokásos

Lehet tölteni bármivel, de "kopaszon" a legfinomabb :-)))
Forrás:
Beküldte:: kutyus be Saturday, April 14. 2012 at 14:44:13
További receptek tőle:  kutyus
A recept eddigi értékelése
Pontok száma: 0 ()
Szavazat:
Nagyon rosszRosszRegularJóNagyon jóKitűnő
Facebook oldal


Impresszum : Jogi nyilatkozat : Moderálás : Médiaajánlat

@Gazlap | Indult 2004-03-01 l Oldalkészítés: 0.045 másodperc