12 éves a Gazlap!!!
Információk
Szia Anonymus!
Tagok: 4 / 18229
Összes látogató: 10
Utolsó tag: bugyuta
Keresés
Web Gazlap
Részletes fórum kereső
Utolsó fórumtémákból
- Szakértői témák:
Gépek a kertben (4) - Gépdoki szakértői rovata

- Kertészeti témák:
Vendégeink a kertben (16)
Csere-bere növények.....magok (49)
Konyhakerti növények (13)
Muskátlik (7)
Fokföldi ibolya / Saintpaulia (51)
Dézsások (19)
Kaktuszok és pozsgások (47)
Muskátlik (6)
Szeretnél Gardéniát vagy Kaméliát tartani? )3)
Leanderek (17)
Liliom (9)
Hortenziák (3)
Erkély és ablakpárkány kertész (5)
Kékpillangó /clerodendron/...és egyéb Végzet-ek(5)
Hortenziák (2)

- Tábortűz témák:
A Természet csodái zenei aláfestéssel.
Írj bármilyen témáról (12)
Kávéház (37)
Ki milyen zenét hallgat Gazlapozás közben (8)
A Tudat keresése
Időjárás (50)
Gazlap szakácskönyv (59)
Nagyik és ŐK..........(3)
Milyen öröm ért ma? (34)
Viccek.....vicces történetek.....képek (12)
Hogy találtál rá a Gazlapra és hogy lettél rabja?
Jól sikerült képek...legalábbis szerintünk (24)

A Gazlap Fórumai
Tábortűz
Kertészet
Szakértők
Műhely
Archívum
Virágrend
Hirdetés
Üzenőfal
5:10:am dodo :
Jó reggelt! Gazoskák!
5:55:am kutyus :
Jó reggelt, kellemes ébredést!
4:38:am Emmylie :
Jo reggelt szép napot. Kellemes hüs a reggel
2:38:pm Emmylie :
Szép délutánt.
5:23:am kutyus :
Jó reggelt! Úgy látszik bejön a jólatörög az ég és befelhősödött....óriá si széllel rohannak a felhők
1:48:pm Emmylie :
Én is azt kérnék
8:08:am kutyus :
Jó reggelt! KÉREK hűvösebbet!!!!!
5:50:am Emmylie :
Jo reggelt szep napot
9:34:am bau :
Nálunk is 28 fok van már,pedig még csak fél tíz.
5:11:am kutyus :
Jó reggelt mindenkne......fokozó dik a hőség
3:55:pm bau :
Kutyus! Van HOZZÁD nokedlim
3:32:pm kutyus :
Mifelénk is....pörkölt leszek, mire elérek a célomig
1:07:pm Emmylie :
Dög meleg van Kivánok nektek szép ´s hüvös délutánt. Remélem nem fogok meg sülni utazás közben
7:48:am kutyus :
Jó reggelt! készül a következő dögletes meleg nap
5:07:am dodo :
Szép jó reggelt!
Korábbi üzenetek

Csak regisztrált felhasználóknak
Regisztráció/Belépés
Google Hirdetések
Mellékletek
Hirdetés

Recipes
Összes|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|0|1|2|3|4|5|6|7|8|9
Keresendő névrészlet
Gyorskeresési kategóriák
Desszert
Desszert
(236)
Diabetikus
Diabetikus
(16)
Disznó
Disznó
(42)
Egyéb
Egyéb
(78)
Előétel
Előétel
(22)
Főétel
Főétel
(144)
Gyümölcs
Gyümölcs
(16)
Halétel
Halétel
(14)
Kelttészta
Kelttészta
(71)
Koktél
Koktél
(25)
Köret
Köret
(27)
Leves
Leves
(55)
Marha
Marha
(9)
Mártás
Mártás
(7)
Ötletek, fortélyok
Ötletek, fortélyok
(29)
Paleo
Paleo
(31)
Sajtétel
Sajtétel
(8)
Saláta
Saláta
(31)
Savanyúság
Savanyúság
(18)
Sörétel
Sörétel
(8)
Sütemény
Sütemény
(317)
Szárnyas
Szárnyas
(50)
Szendvics
Szendvics
(10)
Tészta
Tészta
(34)
Turmix
Turmix
(5)
Vadétel
Vadétel
(37)
Vega
Vega
(22)
Zöldség
Zöldség
(36)
Recept beküldése | Recept kérése
Receptek Kezdőlap | Keresés | Legtöbbet olvasott | Legmagasabbra értékelt | Kérések

Mértékegység átváltás

Kategória szerkesztése
Recept kérés
KérésKategória Állapot Akció
almás lepény vagy piteSütemény Kért A recept beküldése
buy online pharmacy StIsmeretlen Kért A recept beküldése
where to Buy pharmacy onlineIsmeretlen Kért A recept beküldése
kapros túróslepényKelttészta Elfogadva A recept beküldése
egész fej fokhagyma savanyításSavanyúság Elfogadva A recept beküldése
3Bit szeletDesszert Elfogadva A recept beküldése
epres, rizses tortaSütemény Elfogadva A recept beküldése
felhőszeletIsmeretlen Elfogadva A recept beküldése
Szarvas pörköltVadétel Elfogadva A recept beküldése
Juhtúrós sztapacskaIsmeretlen Elfogadva A recept beküldése
[ Vissza ]
Nyomtatható változat Nyomtatható változat | Recept küldése Emailben Recept küldése Emailben | Recept szerkesztése Recept szerkesztése | Recept törlése Recept törlése

Bazsa csodás palacsintája
Hány személyre: amennyit gondolsz
Előkészületi idő:
Elkészítési idő:
Kategória: Desszert
Nehézségi fok: Könnyű
Hozzávalók
200 gr liszt, 200 gr sült vaj,6 tojás, 60 gr cukor, 4 gr só, 0,5 liter tej
Rövid leírás
l. lent
Elkészítés leírása
A vajat világos barnára hevítjük serpenyőben, hagyjuk langyosra hűlni, utána keverjük össze a tészta többi alkotóelemével
A palacsintát egyéb zsiradék hozzáadása nélkül sütjük, kicsit vastagabbra, mint az egyébként szokásos

Lehet tölteni bármivel, de "kopaszon" a legfinomabb :-)))
Forrás:
Beküldte:: kutyus be Saturday, April 14. 2012 at 14:44:13
További receptek tőle:  kutyus
A recept eddigi értékelése
Pontok száma: 0 ()
Szavazat:
Nagyon rosszRosszRegularJóNagyon jóKitűnő
Facebook oldal


Impresszum : Jogi nyilatkozat : Moderálás : Médiaajánlat

@Gazlap | Indult 2004-03-01 l Oldalkészítés: 0.104 másodperc