15 éves a Gazlap!!!
Információk
Szia Anonymus!
Tagok: 1 / 18286
Összes látogató: 7
Utolsó tag: czaczi
Keresés
Web Gazlap
Részletes fórum kereső
Utolsó fórumtémákból
- Szakértői témák:

- Kertészeti témák:
Vendégeink a kertben(17)
Daturák, trombita virágok (2)
Segítség csak kertészeti témákban(17)
Virágaink, növényeink teleltetése (4)
KAKTUSZOK ÉS POZSGÁSOK (48)
CSERE-BERE növények, magok....(50)
Kékpillangó /clerodendron/...és egyéb Végzet-ek(5)
Paprikák, chilik, Paradicsomok(5)
Milyen növényt vettem/szereztem ma (20 )
Gyümölcsök (5)

- Tábortűz témák:
Találd ki (29)
IDŐJÁRÁS (62)
Milyen öröm ért ma? (37)
Vicces történetek,...képek(17)
GAZLAP szakácskönyv (72)
ŐSZ....2015....2016.....2017.....2018.....2019.
A Tudat keresése (3)
Események........kiállítások....programok (4)
Miért mérgelődök?.....mi bosszant? (24)
Írj bármilyen témáról (15)
JÓ TUDNI....érdekességek...ismeretterjesztő írások (6)
A Természet csodái zenei aláfestéssel.

A Gazlap Fórumai
Tábortűz
Kertészet
Szakértők
Műhely
Archívum
Virágrend
Hirdetés
Üzenőfal
5:17:am kutyus :
Jó reggelt
5:40:am kutyus :
Jó reggelt, szép vasárnapot!
5:15:am Etimami :
Jó reggelt. Szép vasárnapot.
5:25:am kutyus :
Jó reggelt, kellemes hétvégét....jó kertezést
5:23:am Etimami :
Jó reggelt. Kellemes hétvégét.
4:49:am kutyus :
Jó reggelt
5:28:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek
5:51:am kutyus :
Jó reggelt!
5:35:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek
4:58:am kutyus :
Jó reggelt, szép vasárnapot! Használjátok kis a "nyarunkat" !
5:13:am kutyus :
Jó reggelt, kellemes hétvégét
4:50:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek!
5:38:am kutyus :
Jó reggelt!
9:08:pm Bojtárgazdi :
Most ie meleg van! Tegnap ilyenkor kicsit csípett a hideg.
5:35:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek, ma melegebb volt az éjjel
Korábbi üzenetek

Csak regisztrált felhasználóknak
Regisztráció/Belépés
Google Hirdetések
Mellékletek
Hirdetés

Recipes
Összes|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|0|1|2|3|4|5|6|7|8|9
Keresendő névrészlet
Gyorskeresési kategóriák
Desszert
Desszert
(236)
Diabetikus
Diabetikus
(16)
Disznó
Disznó
(42)
Egyéb
Egyéb
(79)
Előétel
Előétel
(22)
Főétel
Főétel
(144)
Gyümölcs
Gyümölcs
(16)
Halétel
Halétel
(14)
Kelttészta
Kelttészta
(72)
Koktél
Koktél
(25)
Köret
Köret
(27)
Leves
Leves
(55)
Marha
Marha
(9)
Mártás
Mártás
(7)
Ötletek, fortélyok
Ötletek, fortélyok
(29)
Paleo
Paleo
(31)
Sajtétel
Sajtétel
(8)
Saláta
Saláta
(31)
Savanyúság
Savanyúság
(18)
Sörétel
Sörétel
(8)
Sütemény
Sütemény
(317)
Szárnyas
Szárnyas
(50)
Szendvics
Szendvics
(10)
Tészta
Tészta
(34)
Turmix
Turmix
(5)
Vadétel
Vadétel
(37)
Vega
Vega
(22)
Zöldség
Zöldség
(37)
Recept beküldése | Recept kérése
Receptek Kezdőlap | Keresés | Legtöbbet olvasott | Legmagasabbra értékelt | Kérések

Mértékegység átváltás

Kategória szerkesztése
Recept kérés
KérésKategória Állapot Akció
almás lepény vagy piteSütemény Kért A recept beküldése
kapros túróslepényKelttészta Elfogadva A recept beküldése
3Bit szeletDesszert Elfogadva A recept beküldése
epres, rizses tortaSütemény Elfogadva A recept beküldése
felhőszeletIsmeretlen Elfogadva A recept beküldése
Savanyúság Elfogadva A recept beküldése
Szarvas pörköltVadétel Elfogadva A recept beküldése
Juhtúrós sztapacskaIsmeretlen Elfogadva A recept beküldése
PuncstortaSütemény Elfogadva A recept beküldése
savanyított fokhagymaSavanyúság Elfogadva A recept beküldése
Előző receptVisszalépés az előző oldalra
Nyomtatható változat Nyomtatható változat | Recept küldése Emailben Recept küldése Emailben | Recept szerkesztése Recept szerkesztése | Recept törlése Recept törlése

Almás béles
Hány személyre:
Előkészületi idő: fél óra
Elkészítési idő: 1 óra
Kategória: Desszert
Nehézségi fok: Könnyű
Hozzávalók
Hozzávalók: 40 dkg liszt, 20 dkg margarin vagy 15 dkg zsír, fél sütőpor, néhány kanál tejföl vagy tej, 1 kg alma, 15 dkg cukor, csipet só, őrölt fahéj
Rövid leírás
Nagyon finom, egyszerű sütemény, és aránylag olcsó is.
Elkészítés leírása
Az anyagokat gyorsan összegyúrjuk, két lapba nyújtjuk. A nagyobbik lapot tepsibe tesszük, egy marék dióval, vagy morzsával meghintjük, rákenjük az almatölteléket, majd ráhelyezzük a másik lapot. Tetejét tojással megkenjük és megsütjük.
Töltelék: Az almát meghámozzuk, legyaluljuk és a cukorral addig pároljuk, amíg a levét el nem főtte. Fahéjjal ízesítjük, hidegen kenjük a tésztára.
Forrás:
Beküldte:: friz74 be Saturday, February 05. 2011 at 11:52:01
További receptek tőle:  friz74
A recept eddigi értékelése
Pontok száma: 0 ()
Szavazat:
Nagyon rosszRosszRegularJóNagyon jóKitűnő


Impresszum : Jogi nyilatkozat : Moderálás : Médiaajánlat

@Gazlap | Indult 2004-03-01 l Oldalkészítés: 0.039 másodperc