15 éves a Gazlap!!!
Információk
Szia Anonymus!
Tagok: 1 / 18286
Összes látogató: 7
Utolsó tag: czaczi
Keresés
Web Gazlap
Részletes fórum kereső
Utolsó fórumtémákból
- Szakértői témák:

- Kertészeti témák:
Bonsai-bonszáj (2)
Fokföldi ibolya / Saintpaulia (52)
Leanderek(18)
Én így tartom (gyakorlati tanácsok növények tartásáról)
Karácsonyi-, húsvéti- és levélkaktuszok (11)
Vendégeink a kertben(17)
Virágaink, növényeink teleltetése (4)
Orchideák otthonunkban (111)
Hagymások, gumósok, rizómások (34)
Segítség csak kertészeti témákban(17)

- Tábortűz témák:
ITT_HON is_SZÉP! (2)
IDŐJÁRÁS (62)
GAZLAP szakácskönyv (72)
Vicces történetek,...képek(17)
Találd ki (29)
Miért mérgelődök?.....mi bosszant? (24)
Ki milyen zenét hallgat Gazlapozás közben(10)
Milyen öröm ért ma? (37)
A Tudat keresése (3)
A Természet csodái zenei aláfestéssel.
Slideshow & Videó
Versek, költemények (4)

A Gazlap Fórumai
Tábortűz
Kertészet
Szakértők
Műhely
Archívum
Virágrend
Hirdetés
Üzenőfal
4:51:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek!
5:51:am kutyus :
Jó reggelt!
5:26:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek
6:07:am kutyus :
Jó reggelt!
3:02:pm Bojtárgazdi :
Mindenkinek szép hetet kívánok!
6:31:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek!
4:48:am kutyus :
Jó reggelt, szép vasárnapot!.....remél em, ma nem lesu olyan pocsék, nyálkás az idő
5:53:pm Bojtárgazdi :
Én meg mosok és mosok...
6:04:am kutyus :
Kocsonyát főztem, kenyeret sütöttem......ezért aztán nem értem rá itt GAZolni
6:03:am kutyus :
Jó reggelt, kellemes hétvégét
7:44:pm bau :
Hol vagytok? Mindenkit elvitt a KRAMPUSZ?
5:30:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek!
11:09:am bau :
Köszönjük!
7:56:am sede :
Sziasztok, cseréltem.
5:26:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek!
Korábbi üzenetek

Csak regisztrált felhasználóknak
Regisztráció/Belépés
Google Hirdetések
Mellékletek
Hirdetés

Recipes
Összes|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|0|1|2|3|4|5|6|7|8|9
Keresendő névrészlet
Gyorskeresési kategóriák
Desszert
Desszert
(236)
Diabetikus
Diabetikus
(16)
Disznó
Disznó
(42)
Egyéb
Egyéb
(79)
Előétel
Előétel
(22)
Főétel
Főétel
(144)
Gyümölcs
Gyümölcs
(16)
Halétel
Halétel
(14)
Kelttészta
Kelttészta
(72)
Koktél
Koktél
(25)
Köret
Köret
(27)
Leves
Leves
(55)
Marha
Marha
(9)
Mártás
Mártás
(7)
Ötletek, fortélyok
Ötletek, fortélyok
(29)
Paleo
Paleo
(31)
Sajtétel
Sajtétel
(8)
Saláta
Saláta
(31)
Savanyúság
Savanyúság
(18)
Sörétel
Sörétel
(8)
Sütemény
Sütemény
(317)
Szárnyas
Szárnyas
(50)
Szendvics
Szendvics
(10)
Tészta
Tészta
(34)
Turmix
Turmix
(5)
Vadétel
Vadétel
(37)
Vega
Vega
(22)
Zöldség
Zöldség
(37)
Recept beküldése | Recept kérése
Receptek Kezdőlap | Keresés | Legtöbbet olvasott | Legmagasabbra értékelt | Kérések

Mértékegység átváltás

Kategória szerkesztése
Recept kérés
KérésKategória Állapot Akció
almás lepény vagy piteSütemény Kért A recept beküldése
kapros túróslepényKelttészta Elfogadva A recept beküldése
3Bit szeletDesszert Elfogadva A recept beküldése
epres, rizses tortaSütemény Elfogadva A recept beküldése
felhőszeletIsmeretlen Elfogadva A recept beküldése
Savanyúság Elfogadva A recept beküldése
Szarvas pörköltVadétel Elfogadva A recept beküldése
Juhtúrós sztapacskaIsmeretlen Elfogadva A recept beküldése
PuncstortaSütemény Elfogadva A recept beküldése
savanyított fokhagymaSavanyúság Elfogadva A recept beküldése
Előző receptVisszalépés az előző oldalraKövetkező recept
Nyomtatható változat Nyomtatható változat | Recept küldése Emailben Recept küldése Emailben | Recept szerkesztése Recept szerkesztése | Recept törlése Recept törlése

"Tükörtojás""édes"
Hány személyre: 6
Előkészületi idő:
Elkészítési idő: 30 perc
Kategória: Desszert
Nehézségi fok: Könnyű
Hozzávalók
készen vett leveles tészta
250 ml tejszin
1 cs habfixálo
3 evökanálporcukor
6 evökanál baracklekvár
6 db fél barack (konzerv)
1 citrom leve
Rövid leírás
Gyorsan elkészithetö.
Elkészítés leírása
A leveles tésztábol 6 db 10 cm-es kört kivágunk.
A maradék tésztábol 1 cm széles csikokat vágunk amit megcsavarunk majd a körök szélére teszünk kicsit rányomkodjuk. Az igy kapott tésztát (mint kis fészek ugy nézzen ki) sütöpapirral kibélelt tepsire rakjuk villával kicsit megszurkáljuk.
Kicsit vizzel megspricceljük és 200°-on 12-15 perc alatt készre sütjük.
A baracklekvárt felmelegitjük hozza adjuk a citrom levét és a készre sült kihült tésztát megkenjük vele.
A széleket szabadon hagyjuk. A lekvárt hagyjuk ujra megkeményedni a tésztán.
A tejszint nem tul keményre felverjük hozzá tesszük a habfixálot és a porcukrot majd a tésztán kihült lekvárra kenjük.
Minden darabra egyenként fél barackot teszünk hogy ugy nézzen ki mint a tükörtojás.
Vendégeknek elöre elkészithetjük csak a befejezö tejszines eljárást kell tálalás elött elkésziteni.
Forrás: luna777
Beküldte:: Emmylie be Thursday, April 22. 2010 at 18:42:17
További receptek tőle:  Emmylie
A recept eddigi értékelése
Pontok száma: 0 ()
Szavazat:
Nagyon rosszRosszRegularJóNagyon jóKitűnő


Impresszum : Jogi nyilatkozat : Moderálás : Médiaajánlat

@Gazlap | Indult 2004-03-01 l Oldalkészítés: 0.059 másodperc