16 éves a Gazlap!!!
Információk
Szia Anonymus!
*bau
Tagok: 2 / 18286
Összes látogató: 8
Utolsó tag: czaczi
Keresés
Web Gazlap
Részletes fórum kereső
Utolsó fórumtémákból
Hirdetés
Üzenőfal
5:40:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek!
6:00:am kutyus :
Jó reggelt!
5:28:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek!
7:49:am aszokfa :
Jó reggelt!
6:57:am kutyus :
Jó reggelt, szép vasárnapot!
5:59:am kutyus :
Jó reggelt, kellemes hétvégét
5:25:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek!.....Kösz önöm Ászokom, szép volt!
4:18:pm aszokfa :
Jó napot és szép délutánt Kutyus!
6:57:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek!
11:57:am kutyus :
Ászokom nagyon jópofa mindkét szöveg....bár én egyiket se ismerem
10:08:am bau :

10:00:am aszokfa :
Szisztok! Szia Bau néni! igen hol svábbal, hol újmagyarral próbálkozunk no és értelme van:- Lám, te észre is vetted!
6:34:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek!
9:22:am bau :
Laci bácsi!Látom átmentél újmagyarba Jó reggelt nektek is
6:23:am aszokfa :
Jau regölt kevanok!
Korábbi üzenetek

Csak regisztrált felhasználóknak
Regisztráció/Belépés
Google Hirdetések
Mellékletek
Hirdetés
Recipes
Összes|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|0|1|2|3|4|5|6|7|8|9
Keresendő névrészlet
Gyorskeresési kategóriák
Desszert
Desszert
(236)
Diabetikus
Diabetikus
(16)
Disznó
Disznó
(42)
Egyéb
Egyéb
(79)
Előétel
Előétel
(22)
Főétel
Főétel
(144)
Gyümölcs
Gyümölcs
(16)
Halétel
Halétel
(14)
Kelttészta
Kelttészta
(72)
Koktél
Koktél
(25)
Köret
Köret
(27)
Leves
Leves
(55)
Marha
Marha
(9)
Mártás
Mártás
(7)
Ötletek, fortélyok
Ötletek, fortélyok
(29)
Paleo
Paleo
(31)
Sajtétel
Sajtétel
(8)
Saláta
Saláta
(31)
Savanyúság
Savanyúság
(18)
Sörétel
Sörétel
(8)
Sütemény
Sütemény
(317)
Szárnyas
Szárnyas
(50)
Szendvics
Szendvics
(10)
Tészta
Tészta
(34)
Turmix
Turmix
(5)
Vadétel
Vadétel
(37)
Vega
Vega
(22)
Zöldség
Zöldség
(37)
Recept beküldése | Recept kérése
Receptek Kezdőlap | Keresés | Legtöbbet olvasott | Legmagasabbra értékelt | Kérések

Mértékegység átváltás

Kategória szerkesztése
Recept kérés
KérésKategória Állapot Akció
almás lepény vagy piteSütemény Kért A recept beküldése
zCvgpHteVWwIsmeretlen Kért A recept beküldése
CERHHHIpvefTZYbjzliIsmeretlen Kért A recept beküldése
haSUEMIJIkVIsmeretlen Kért A recept beküldése
kapros túróslepényKelttészta Elfogadva A recept beküldése
3Bit szeletDesszert Elfogadva A recept beküldése
epres, rizses tortaSütemény Elfogadva A recept beküldése
felhőszeletIsmeretlen Elfogadva A recept beküldése
Savanyúság Elfogadva A recept beküldése
Szarvas pörköltVadétel Elfogadva A recept beküldése
Előző receptVisszalépés az előző oldalra
Nyomtatható változat Nyomtatható változat | Recept küldése Emailben Recept küldése Emailben | Recept szerkesztése Recept szerkesztése | Recept törlése Recept törlése

ÉTRENDEK ÖSSZEÁLLÍTÁSA
Hány személyre:
Előkészületi idő:
Elkészítési idő:
Kategória: Ötletek, fortélyok
Nehézségi fok: Könnyű
Hozzávalók
Az étrendek összeállításánál rendkívül körültekintően kell eljárnunk,igen sok körülményt kell figyelembe vennünk.Így például a férfiak,nők,gyermekek számát is figyelemmel kell kísérni,de étrendjeinknek alkalmazkodniuk kell a meghívottak foglalkozásához is.A férfiak inkább a nehéz,zsíros húsételek hívei,míg a nők inkább a szárnyasokat,halféléket,süteményeket kedvelik.A nehéz fizikai munkát végző ember étrendje több kalóriát kíván,mint a szellemi munkát végző emberé.
Az évszakokra is figyelemmel kell lennünk.Télen inkább zsíros,tápláló ételeket adjunk,míg tavasszal a különböző idényfőzelékek,szárnyasok,gyümölcsök tegyék változatossá étrendünket.nyáron egész könnyű ételekből álljon étrendünk.
Egy étrenden ne szerepeljen kétszer hideg,töltött,rántott hús.Ne adjunk egy étkezésnél kétszer fehér,vagy vörös húst.Az ételek íze,de még a színe is különböző legyen.Fontos szerepe van az étrend összeállításánál az egyéni ízlésnek is.lehetőleg úgy kell a jó étrendet összeállítani,hogy mindenki megtalálja a kedvenc fogását.
Amilyen fontos az étrend jó összeállítása,olyan fontosak a megfelelő italok is.Az italokat a jellegüknek megfelelő ételekhez,a megfelelő időben és a megfelelő hőfokon kell felszolgálni.
Rövid leírás
Pl.:Az előételekhez zamatos fehér bort,
A halfélékhez könnyű fehér pecsenyebort,
a fehérhúsú sültekhez nehéz,testes fehér bort,
a barna nehéz húsokhoz fanyar vörös bort,
a szárnyasokhoz nehéz,édes zamatú fehér bort,
a tésztákhoz és egyéb édességekhez tokaji szamorodnit,
a sajt és gyümölcs után 4-5 puttonyos tokaji aszút.
Elkészítés leírása
Forrás:
Beküldte:: Artemis be Tuesday, March 23. 2010 at 15:59:01
További receptek tőle:  Artemis
A recept eddigi értékelése
Pontok száma: 0 ()
Szavazat:
Nagyon rosszRosszRegularJóNagyon jóKitűnő


Impresszum : Jogi nyilatkozat : Moderálás : Médiaajánlat

@Gazlap | Indult 2004-03-01 l Oldalkészítés: 5.280 másodperc