17 éves a Gazlap...
Információk
Szia Anonymus!
Összes látogató: 6
Utolsó tag: czaczi
Keresés
Web Gazlap
Részletes fórum kereső
Utolsó fórumtémákból
- Szakértői témák:

- Kertészeti témák:
Vendégeink a kertben (18)
Orchideák otthonunkban (111)
Fokföldi ibolya / Saintpaulia (52)
Karácsonyi-, húsvéti- és levélkaktuszok (11)
Muskátlik (7)
Szobanövények (22)
Gyümölcsök (5)
Milyen növényt vettem/szereztem ma (20 )
Konyhakerti növények (14)
Hagymások, gumósok, rizómások (34)
Dézsások (20)
Hawaii rózsa - frangipani
Virágaink, növényeink teleltetése (4)
Kertünk meglepetései (2)

- Tábortűz témák:
Milyen öröm ért ma? (39)
Ki milyen zenét hallgat Gazlapozás közben (11)
IDŐJÁRÁS (68)
A Tudat keresése (4)
Vicces történetek....képek(21)
JÓ TUDNI....érdekességek...ismeretterjesztő írások (7)
GAZLAP szakácskönyv (79)
Szomorú vagyok (11)
Kedven filmem, színészem (2)
Miért mérgelődök?.....Mi bosszant? (25)
Kávéház (41)
Jópofa, "beszélő" elírásaink (6)

A Gazlap Fórumai
Tábortűz
Kertészet
Szakértők
Műhely
Archívum
Virágrend
Hirdetés
Üzenőfal
6:30:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek!
3:31:pm gartner :
Lótusszilva csemetét, vagy magot keresek.
5:16:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek!
6:30:am kutyus :
Jó reggelt, szép vasárnapot!.....esett a hóóóóóóóóóóó
6:07:am kutyus :
Jó reggelt, kellemes hétvégét
5:07:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek
5:11:am kutyus :
Jó reggelt!
5:28:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek!
5:17:am kutyus :
Jó reggelt! Megint egy héttel közelebb a Karácsony!
6:02:am kutyus :
Jó reggelt, szép vasárnapot!
5:08:am kutyus :
Jó reggelt, kellemes hétvégét
5:56:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek!
7:29:am pili :
Szia, Kátya!
5:24:am kutyus :
Hahóóó! maradék GAZ-ország! Jó reggelt!
5:36:am kutyus :
Jó reggelt!
Korábbi üzenetek

Csak regisztrált felhasználóknak
Regisztráció/Belépés
Google Hirdetések
Mellékletek
Hirdetés
Recipes
Összes|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|0|1|2|3|4|5|6|7|8|9
Keresendő névrészlet
Gyorskeresési kategóriák
Desszert
Desszert
(236)
Diabetikus
Diabetikus
(16)
Disznó
Disznó
(42)
Egyéb
Egyéb
(79)
Előétel
Előétel
(22)
Főétel
Főétel
(144)
Gyümölcs
Gyümölcs
(16)
Halétel
Halétel
(14)
Kelttészta
Kelttészta
(72)
Koktél
Koktél
(25)
Köret
Köret
(27)
Leves
Leves
(55)
Marha
Marha
(9)
Mártás
Mártás
(7)
Ötletek, fortélyok
Ötletek, fortélyok
(29)
Paleo
Paleo
(31)
Sajtétel
Sajtétel
(8)
Saláta
Saláta
(31)
Savanyúság
Savanyúság
(18)
Sörétel
Sörétel
(8)
Sütemény
Sütemény
(317)
Szárnyas
Szárnyas
(50)
Szendvics
Szendvics
(10)
Tészta
Tészta
(34)
Turmix
Turmix
(5)
Vadétel
Vadétel
(37)
Vega
Vega
(22)
Zöldség
Zöldség
(37)
Recept beküldése | Recept kérése
Receptek Kezdőlap | Keresés | Legtöbbet olvasott | Legmagasabbra értékelt | Kérések

Mértékegység átváltás

Kategória szerkesztése
Recept kérés
KérésKategória Állapot Akció
almás lepény vagy piteSütemény Kért A recept beküldése
zCvgpHteVWwIsmeretlen Kért A recept beküldése
hNqxKqzaEVIsmeretlen Kért A recept beküldése
WZmVXEgksaIBAbNDIsmeretlen Kért A recept beküldése
vvCQuKGFYyfzAGIsmeretlen Kért A recept beküldése
CERHHHIpvefTZYbjzliIsmeretlen Kért A recept beküldése
HZldVjllxntIsmeretlen Kért A recept beküldése
jFssSUipAobIsmeretlen Kért A recept beküldése
haSUEMIJIkVIsmeretlen Kért A recept beküldése
kapros túróslepényKelttészta Elfogadva A recept beküldése
Előző receptVisszalépés az előző oldalra
Nyomtatható változat Nyomtatható változat | Recept küldése Emailben Recept küldése Emailben | Recept szerkesztése Recept szerkesztése | Recept törlése Recept törlése

PASKA
Hány személyre:
Előkészületi idő:
Elkészítési idő:
Kategória: Desszert
Nehézségi fok: Könnyű
Hozzávalók
50 dkg túró
2 dl tejszín
10 dkg vaj
10 dkg cukor
3 tojássárgája
5 dkg őrölt mandula
5 dkg mazsola
csipet só
1 új virágcserép
géz vagy vászonkendő
Rövid leírás
A paska régi Oroszországban hagyományos húsvéti étel volt,amit a pópa megáldott.Piramis alakú fadobozkákban készült,amik alul lyukasak voltak,hogy a nedvesség eltávozhasson.Tökéletesen megfelel erre a célra egy új virágcserép is.
Elkészítés leírása
A túrót egy vászonkendőn át jól kinyomkodjuk,összekeverjük a tejszínnel,ismét vászonkendőbe rakjuk és egy éjszakán át felakasztva száradni hagyjuk.Ezután hozzáadjuk a vajjal ,tojássárgájával kikevert cukorhoz,beletesszük a sót,mazsolát és darált mandulát.
Vászon,vagy gézdarabbal kibélelünk egy virágcserepet,beleöntjük a masszát,tálba állítjuk és 24 óráig állni hagyjuk,hogy a nedvesség kifolyjon belőle.Másnap vigyázva kiborítjuk és éles késsel szeleteljük.
Forrás:
Beküldte:: Artemis be Wednesday, March 03. 2010 at 15:54:56
További receptek tőle:  Artemis
A recept eddigi értékelése
Pontok száma: 0 ()
Szavazat:
Nagyon rosszRosszRegularJóNagyon jóKitűnő


Impresszum : Jogi nyilatkozat : Moderálás : Médiaajánlat

@Gazlap | Indult 2004-03-01 l Oldalkészítés: 0.042 másodperc