15 éves a Gazlap!!!
Információk
Szia Anonymus!
*bau
Tagok: 1 / 18286
Összes látogató: 7
Utolsó tag: czaczi
Keresés
Web Gazlap
Részletes fórum kereső
Utolsó fórumtémákból
- Szakértői témák:

- Kertészeti témák:
Vendégeink a kertben(17)
Öreg fák - különleges szép fák
CSERE-BERE növények, magok....(50)
Orchideák otthonunkban (111)
Segítség csak kertészeti témákban(17)
Aktuális tennivalók a kertben (3)
Fokföldi ibolya / Saintpaulia (52)
Erkély és ablakpárkány kertész (5)
Leanderek(18)
Citrusokról mindent (9)
Minden, amit a gyógynövényekről tudni érdemes - 2.
Mézelő kert, avagy hasznos virágokkal a méhekért
Szobanövények (22)

- Tábortűz témák:
Gazlap SZAKÁCSKÖNYV (70)
IDŐJÁRÁS (60)
2019-es nyári abádszalóki tali
Írj bármilyen témáról (15)
Vicces történetek,...képek(16)
A Tudat keresése (2)
Milyen öröm ért ma? (37)
Találd ki (28)
JÓ TUDNI...érdekességek...ismeretterjesztő írások (5)
Ki milyen zenét hallgat Gazlapozás közben (9)
Slideshow & Videó
Versek, költemények (4)

A Gazlap Fórumai
Tábortűz
Kertészet
Szakértők
Műhely
Archívum
Virágrend
Hirdetés
Üzenőfal
5:34:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek!
5:28:am Bojtárgazdi :
Jó reggelt kívánok!
5:07:am kutyus :
Jó reggelt!
5:19:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek
6:03:am kutyus :
Jó reggelt!
5:40:am kutyus :
Jó reggelt........indul a hét!
5:35:am kutyus :
Jó reggelt, szép vasárnapot!
12:54:am Emmylie :
Jo éjszakát
7:40:am aszokfa :
Jó reggelt!
5:18:am kutyus :
Jó reggelt, kellemes hétvégét
12:47:pm bau :
Melegszik? Na jah... 4 fokról 6 fokra
6:01:am kutyus :
Jó reggelt! Ismét melegszik az idő
7:03:am Emmylie :
Itt csak a villamost lehet hallani.Visszautam van ma. Szep napot mindenkinek.
5:37:am kutyus :
Jó reggelt!Mifelénk is ordítoznak......
4:57:am Vackor :
Jóreggelt! De szép idő van! És hogy ordítoznak a madarak! Ma nagyon szép napunk lesz!
Korábbi üzenetek

Csak regisztrált felhasználóknak
Regisztráció/Belépés
Google Hirdetések
Mellékletek
Hirdetés

Recipes
Összes|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|0|1|2|3|4|5|6|7|8|9
Keresendő névrészlet
Gyorskeresési kategóriák
Desszert
Desszert
(236)
Diabetikus
Diabetikus
(16)
Disznó
Disznó
(42)
Egyéb
Egyéb
(78)
Előétel
Előétel
(22)
Főétel
Főétel
(144)
Gyümölcs
Gyümölcs
(16)
Halétel
Halétel
(14)
Kelttészta
Kelttészta
(72)
Koktél
Koktél
(25)
Köret
Köret
(27)
Leves
Leves
(55)
Marha
Marha
(9)
Mártás
Mártás
(7)
Ötletek, fortélyok
Ötletek, fortélyok
(29)
Paleo
Paleo
(31)
Sajtétel
Sajtétel
(8)
Saláta
Saláta
(31)
Savanyúság
Savanyúság
(18)
Sörétel
Sörétel
(8)
Sütemény
Sütemény
(317)
Szárnyas
Szárnyas
(50)
Szendvics
Szendvics
(10)
Tészta
Tészta
(34)
Turmix
Turmix
(5)
Vadétel
Vadétel
(37)
Vega
Vega
(22)
Zöldség
Zöldség
(37)
Recept beküldése | Recept kérése
Receptek Kezdőlap | Keresés | Legtöbbet olvasott | Legmagasabbra értékelt | Kérések

Mértékegység átváltás

Kategória szerkesztése
Recept kérés
KérésKategória Állapot Akció
almás lepény vagy piteSütemény Kért A recept beküldése
kapros túróslepényKelttészta Elfogadva A recept beküldése
3Bit szeletDesszert Elfogadva A recept beküldése
epres, rizses tortaSütemény Elfogadva A recept beküldése
felhőszeletIsmeretlen Elfogadva A recept beküldése
Szarvas pörköltVadétel Elfogadva A recept beküldése
Juhtúrós sztapacskaIsmeretlen Elfogadva A recept beküldése
PuncstortaSütemény Elfogadva A recept beküldése
savanyított fokhagymaSavanyúság Elfogadva A recept beküldése
Bounty szeletSütemény Elfogadva A recept beküldése
Előző receptVisszalépés az előző oldalraKövetkező recept
Nyomtatható változat Nyomtatható változat | Recept küldése Emailben Recept küldése Emailben | Recept szerkesztése Recept szerkesztése | Recept törlése Recept törlése

AMITŐL AZ IMÁM IS ELÁJULT
Hány személyre: 5
Előkészületi idő:
Elkészítési idő:
Kategória: Vega
Nehézségi fok: Könnyű
Hozzávalók
5 közepes nagyságú padlizsán
másfél deci olívaolaj
5 közepes nagyságú vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
2.5-3 dl víz
1 paradicsom
1 csokor petrezselyem
Rövid leírás
laktató egytálétel
Elkészítés leírása
Kb.2 centiméter szélességben hámozzuk meg a padlizsánt.Vájjuk ki a meghámozott rész tartalmát és tegyük félre.A zöldség kivájt húsát pirítsuk át olívaolajban,majd ugyancsak pároljuk barnára a nagyon finom karikákra vágott vörös-és fokhagymát,miután elérte a kellő barna színt,adagoljuk hozzá a petrezselymet.Az előkészített padlizsánt egy másik edényben finoman,óvatosan süssük át,töltsük bele az elkészített masszát és tegyük a tetejére a finoman felkarikázott paradicsomot.tegyük meleg sütőbe 20 percre,hogy átdunsztolódjon.Kihűlés után fogyasszuk.
Forrás: Palócföldtől a Tiszáig szakácskönyv
Beküldte:: Artemis be Tuesday, February 09. 2010 at 11:55:54
További receptek tőle:  Artemis
A recept eddigi értékelése
Pontok száma: 0 ()
Szavazat:
Nagyon rosszRosszRegularJóNagyon jóKitűnő


Impresszum : Jogi nyilatkozat : Moderálás : Médiaajánlat

@Gazlap | Indult 2004-03-01 l Oldalkészítés: 0.038 másodperc