60dkg tőkehal
tengeri só
2dkg vaj
20dkg mozzarella sajt
4dl joghurt
50dkg zöldbab
3dkg lenmag
olívaolaj
Rövid leírás
Fehérje és kalcium
Elkészítés leírása
A halat egyforma szeletekre vágjuk,enyhén besózzuk,és kevés vajon mindkét oldalán elősütjük.Ezután tepsibe tesszük,ráöntjük a joghurtot,megszórjuk a lereszelt mozzarellával,és nagyon forró 220-230 fokos sütőben 20 perc alatt megsütjük.
Ezalatt pont el tudjuk készíteni a köretet:a zöldbabot,ha friss és nem konzerv,megtisztítjuk,két végét levágjuk,és sós ,enyhén cukros vízben 5 percig főzzük,majd leszűrjük.Olívaolajon a lenmagot megpirítjuk,és átforgatjuk rajta a zöldséget.
Forrás:
Beküldte:: Artemis be Sunday, February 07. 2010 at 14:45:53