15 éves a Gazlap!!!
Információk
Szia Anonymus!
Összes látogató: 6
Utolsó tag: czaczi
Keresés
Web Gazlap
Részletes fórum kereső
Utolsó fórumtémákból
- Szakértői témák:

- Kertészeti témák:
Segítség csak kertészeti témákban(17)
CSERE-BERE növények, magok....(50)
Vendégeink a kertben(17)
Daturák, trombita virágok (2)
KAKTUSZOK ÉS POZSGÁSOK (48)
Kékpillangó /clerodendron/...és egyéb Végzet-ek(5)
Virágaink, növényeink teleltetése (4)
Paprikák, chilik, Paradicsomok(5)
Milyen növényt vettem/szereztem ma (20 )
Gyümölcsök (5)

- Tábortűz témák:
JÓ TUDNI....érdekességek...ismeretterjesztő írások (6)
Írj bármilyen témáról (15)
A Tudat keresése (3)
Találd ki (29)
Milyen öröm ért ma? (37)
Vicces történetek,...képek(17)
GAZLAP szakácskönyv (72)
IDŐJÁRÁS (62)
Ki milyen zenét hallgat Gazlapozás közben (9)
Szomorú vagyok (10)
Versek, költemények (4)
ŐSZ....2015....2016.....2017.....2018.....2019.

A Gazlap Fórumai
Tábortűz
Kertészet
Szakértők
Műhely
Archívum
Virágrend
Hirdetés
Üzenőfal
5:16:am kutyus :
Jó reggelt!
4:54:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek
5:17:am kutyus :
Jó reggelt
5:40:am kutyus :
Jó reggelt, szép vasárnapot!
5:15:am Etimami :
Jó reggelt. Szép vasárnapot.
5:25:am kutyus :
Jó reggelt, kellemes hétvégét....jó kertezést
5:23:am Etimami :
Jó reggelt. Kellemes hétvégét.
4:49:am kutyus :
Jó reggelt
5:28:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek
5:51:am kutyus :
Jó reggelt!
5:35:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek
4:58:am kutyus :
Jó reggelt, szép vasárnapot! Használjátok kis a "nyarunkat" !
5:13:am kutyus :
Jó reggelt, kellemes hétvégét
4:50:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek!
5:38:am kutyus :
Jó reggelt!
Korábbi üzenetek

Csak regisztrált felhasználóknak
Regisztráció/Belépés
Google Hirdetések
Mellékletek
Hirdetés

Recipes
Összes|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|0|1|2|3|4|5|6|7|8|9
Keresendő névrészlet
Gyorskeresési kategóriák
Desszert
Desszert
(236)
Diabetikus
Diabetikus
(16)
Disznó
Disznó
(42)
Egyéb
Egyéb
(79)
Előétel
Előétel
(22)
Főétel
Főétel
(144)
Gyümölcs
Gyümölcs
(16)
Halétel
Halétel
(14)
Kelttészta
Kelttészta
(72)
Koktél
Koktél
(25)
Köret
Köret
(27)
Leves
Leves
(55)
Marha
Marha
(9)
Mártás
Mártás
(7)
Ötletek, fortélyok
Ötletek, fortélyok
(29)
Paleo
Paleo
(31)
Sajtétel
Sajtétel
(8)
Saláta
Saláta
(31)
Savanyúság
Savanyúság
(18)
Sörétel
Sörétel
(8)
Sütemény
Sütemény
(317)
Szárnyas
Szárnyas
(50)
Szendvics
Szendvics
(10)
Tészta
Tészta
(34)
Turmix
Turmix
(5)
Vadétel
Vadétel
(37)
Vega
Vega
(22)
Zöldség
Zöldség
(37)
Recept beküldése | Recept kérése
Receptek Kezdőlap | Keresés | Legtöbbet olvasott | Legmagasabbra értékelt | Kérések

Mértékegység átváltás

Kategória szerkesztése
Recept kérés
KérésKategória Állapot Akció
almás lepény vagy piteSütemény Kért A recept beküldése
kapros túróslepényKelttészta Elfogadva A recept beküldése
3Bit szeletDesszert Elfogadva A recept beküldése
epres, rizses tortaSütemény Elfogadva A recept beküldése
felhőszeletIsmeretlen Elfogadva A recept beküldése
Savanyúság Elfogadva A recept beküldése
Szarvas pörköltVadétel Elfogadva A recept beküldése
Juhtúrós sztapacskaIsmeretlen Elfogadva A recept beküldése
PuncstortaSütemény Elfogadva A recept beküldése
savanyított fokhagymaSavanyúság Elfogadva A recept beküldése
[ Vissza ]
Nyomtatható változat Nyomtatható változat | Recept küldése Emailben Recept küldése Emailben | Recept szerkesztése Recept szerkesztése | Recept törlése Recept törlése

Gesztenyés ostya
Hány személyre:
Előkészületi idő:
Elkészítési idő:
Kategória: Sütemény
Nehézségi fok: Könnyű
Hozzávalók
1 csomag 6 lapos ostya
Krémhez:
25 dkg kristálycukor
2 dkg rétesliszt
2 dl tej
25 dkg margarin
25 dkg gesztenyemassza
1 evőkanál rum
2 evőkanál kakaópor
Rövid leírás
-
Elkészítés leírása
Egy lábosban a kristálycukrot, a lisztet összekeverjük, majd beleöntjük a tejet, és állandó keverés mellett 10 percig főzzük. Ezután beletesszük a margarint, a felengedett gesztenye masszából 20 dkg-ot. Még így együtt kb. 6 percig főzzük kevergetés mellett.
Majd a tűzről levéve kihűtjük,és közben belekeverjük az 1 evőkanál rumot. Ezután megkenünk 3 ostyalapot. A maradék krémhez hozzákeverjük a 2 evőkanál kakaóport, és rákenjük a még megmaradt 3 lapra. A tetejére végül ráreszeljük az 5 dkg gesztenye masszát. Hideg helyre tesszük 1 napig. Másnap már szeletelhető.
Tápérték információ
-
Forrás:
Beküldte:: Pandy be Tuesday, November 03. 2009 at 10:47:08
További receptek tőle:  Pandy
A recept eddigi értékelése
Pontok száma: 0 ()
Szavazat:
Nagyon rosszRosszRegularJóNagyon jóKitűnő


Impresszum : Jogi nyilatkozat : Moderálás : Médiaajánlat

@Gazlap | Indult 2004-03-01 l Oldalkészítés: 0.072 másodperc