15 éves a Gazlap!!!
Információk
Szia Anonymus!
Tagok: 1 / 18286
Összes látogató: 7
Utolsó tag: czaczi
Keresés
Web Gazlap
Részletes fórum kereső
Utolsó fórumtémákból
- Szakértői témák:

- Kertészeti témák:
Vendégeink a kertben(17)
KAKTUSZOK ÉS POZSGÁSOK (48)
Segítség csak kertészeti témákban(17)
CSERE-BERE növények, magok....(50)
Daturák, trombita virágok (2)
Kékpillangó /clerodendron/...és egyéb Végzet-ek(5)
Virágaink, növényeink teleltetése (4)
Paprikák, chilik, Paradicsomok(5)
Milyen növényt vettem/szereztem ma (20 )
Gyümölcsök (5)
Hagymások, gumósok, rizómások (34)

- Tábortűz témák:
Vicces történetek,...képek(17)
ŐSZ....2015....2016.....2017.....2018.....2019.
JÓ TUDNI....érdekességek...ismeretterjesztő írások (6)
IDŐJÁRÁS (62)
Találd ki (29)
A Természet csodái zenei aláfestéssel.
GAZLAP szakácskönyv (72)
Miért mérgelődök?.....mi bosszant? (24)
Szomorú vagyok (10)
Milyen öröm ért ma? (37)
Ki milyen zenét hallgat Gazlapozás közben (9)
A Tudat keresése (3)

A Gazlap Fórumai
Tábortűz
Kertészet
Szakértők
Műhely
Archívum
Virágrend
Hirdetés
Üzenőfal
5:51:am kutyus :
Jó reggelt!
5:35:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek
4:58:am kutyus :
Jó reggelt, szép vasárnapot! Használjátok kis a "nyarunkat" !
5:13:am kutyus :
Jó reggelt, kellemes hétvégét
4:50:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek!
5:38:am kutyus :
Jó reggelt!
9:08:pm Bojtárgazdi :
Most ie meleg van! Tegnap ilyenkor kicsit csípett a hideg.
5:35:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek, ma melegebb volt az éjjel
5:11:am kutyus :
Jó reggelt
6:27:am kutyus :
Jó reggelt, megint egy új hét indul!
5:10:am kutyus :
Jó reggelt, szép vasárnapot!
7:05:pm Bojtárgazdi :
Itt egész nap csrperészett, most rákezdte rendesen.
6:30:pm Etimami :
Nálunk most kezd esni az eső.
6:29:pm Etimami :
Ebéd utáni szieszta volt.
2:03:pm Bojtárgazdi :
Szia Etike! Beszorított az eső?
Korábbi üzenetek

Csak regisztrált felhasználóknak
Regisztráció/Belépés
Google Hirdetések
Mellékletek
Hirdetés

Recipes
Összes|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|0|1|2|3|4|5|6|7|8|9
Keresendő névrészlet
Gyorskeresési kategóriák
Desszert
Desszert
(236)
Diabetikus
Diabetikus
(16)
Disznó
Disznó
(42)
Egyéb
Egyéb
(79)
Előétel
Előétel
(22)
Főétel
Főétel
(144)
Gyümölcs
Gyümölcs
(16)
Halétel
Halétel
(14)
Kelttészta
Kelttészta
(72)
Koktél
Koktél
(25)
Köret
Köret
(27)
Leves
Leves
(55)
Marha
Marha
(9)
Mártás
Mártás
(7)
Ötletek, fortélyok
Ötletek, fortélyok
(29)
Paleo
Paleo
(31)
Sajtétel
Sajtétel
(8)
Saláta
Saláta
(31)
Savanyúság
Savanyúság
(18)
Sörétel
Sörétel
(8)
Sütemény
Sütemény
(317)
Szárnyas
Szárnyas
(50)
Szendvics
Szendvics
(10)
Tészta
Tészta
(34)
Turmix
Turmix
(5)
Vadétel
Vadétel
(37)
Vega
Vega
(22)
Zöldség
Zöldség
(37)
Recept beküldése | Recept kérése
Receptek Kezdőlap | Keresés | Legtöbbet olvasott | Legmagasabbra értékelt | Kérések

Mértékegység átváltás

Kategória szerkesztése
Recept kérés
KérésKategória Állapot Akció
almás lepény vagy piteSütemény Kért A recept beküldése
kapros túróslepényKelttészta Elfogadva A recept beküldése
3Bit szeletDesszert Elfogadva A recept beküldése
epres, rizses tortaSütemény Elfogadva A recept beküldése
felhőszeletIsmeretlen Elfogadva A recept beküldése
Savanyúság Elfogadva A recept beküldése
Szarvas pörköltVadétel Elfogadva A recept beküldése
Juhtúrós sztapacskaIsmeretlen Elfogadva A recept beküldése
PuncstortaSütemény Elfogadva A recept beküldése
savanyított fokhagymaSavanyúság Elfogadva A recept beküldése
Előző receptVisszalépés az előző oldalraKövetkező recept
Nyomtatható változat Nyomtatható változat | Recept küldése Emailben Recept küldése Emailben | Recept szerkesztése Recept szerkesztése | Recept törlése Recept törlése

"Dobálós" vegyes savanyúság
Hány személyre:
Előkészületi idő:
Elkészítési idő:
Kategória: Savanyúság
Nehézségi fok: Könnyű
Hozzávalók
Alaplé: 20 l víz, 1,5 l 20 %-os ecet, 5 kávéskanál kénpor, 1,5 kg cukor, 80 dkg só, babérlevél, mustármag, köménymag, bors, meggyfalevél, koriander, kapor.

A belevaló:
uborka, hagyma, zsenge patisszon, cukkini, tök, zöldparadicsom, karfiolrózsák, gyalult káposzta, répa, szeletelt körte, karikákra vágott zöldpaprika, zsenge kukorica, továbbá bármilyen savanyításra alkalmas zöldség.

Rövid leírás
Júliustól késő őszig folyamatosan készülő hordós savanyúság.
Elkészítés leírása
Az alaplébe folyamatosan "dobáljuk" a zöldségeket. Az első adag kb. két hét érés után fogyasztható.
Forrás: családi recept
Beküldte:: pili be Wednesday, July 15. 2009 at 08:08:31
További receptek tőle:  pili
A recept eddigi értékelése
Pontok száma: 5 ()
Szavazat: 1
Nagyon rosszRosszRegularJóNagyon jóKitűnő


Impresszum : Jogi nyilatkozat : Moderálás : Médiaajánlat

@Gazlap | Indult 2004-03-01 l Oldalkészítés: 0.043 másodperc