16 éves a Gazlap!!!
Információk
Szia Anonymus!
*bau
Tagok: 1 / 18286
Összes látogató: 7
Utolsó tag: czaczi
Keresés
Web Gazlap
Részletes fórum kereső
Utolsó fórumtémákból
- Szakértői témák:

- Kertészeti témák:
KAKTUSZOK ÉS POZSGÁSOK (48)
Íriszek (7)
Bougainvillea
Segítség csak kertészeti témákban(17)
Vendégeink a kertben (18)
Hortenziák (3)
Kertünk meglepetései (2)
Rózsák (19)
Golgoták (17)
Fokföldi ibolya / Saintpaulia (52)
Milyen növényt vettem/szereztem ma (20 )
Mocsári hibiszkus /H.Moscheuttos/....(8)
Konyhakerti növények (14)

- Tábortűz témák:
Vicces történetek....képek(18)
IDŐJÁRÁS(64)
Gazlap SZAKÁCSKÖNYV (74)
Ki milyen zenét hallgat Gazlapozás közben(10)
KORONA vírus 2020.
JÓ TUDNI....érdekességek...ismeretterjesztő írások (6)
Találd ki (30)
A Tudat keresése (3)
Wanted! Őt keresem.....(8)
Abádszalók szeptember 11-13.
Milyen öröm ért ma?..(38)
Jópofa, "beszélő" elírásaink (6)

A Gazlap Fórumai
Tábortűz
Kertészet
Szakértők
Műhely
Archívum
Virágrend
Hirdetés
Üzenőfal
5:00:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek!...Bojti örülök, hogy mindene jól sikerült
8:57:pm Bojtárgazdi :
Minden nagyon jól sikerült, remek napom volt!
12:18:pm bau :
Jó utat Bojti! sok sikert!!!
12:16:pm Bojtárgazdi :
Mindenkinek szép napor kívánok! Indulok Pestre, a távegyete,re beiratkozni és a Jegyzetboltba.
5:25:am kutyus :
Jó reggelt!
5:13:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek!
5:14:am kutyus :
Jó reggelt! Ismét új hét indul......
4:57:am kutyus :
Jó reggelt, kellemes hétvégét
3:54:am Bojtárgazdi :
Jó reggelt, jó hétvégét kívánok!
5:16:am Bojtárgazdi :
Kicsit igen, de nem aludtam el. Majd nemsokára.
5:07:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek!...Bojti, le se feküdtél????
2:56:am Bojtárgazdi :
Ma már péntek van, jó reggelt! Mindjárt itt a hét vége!
5:39:am Bojtárgazdi :
Jó reggelt kívánok!
5:32:am kutyus :
Jó reggelt!
6:08:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek!
Korábbi üzenetek

Csak regisztrált felhasználóknak
Regisztráció/Belépés
Google Hirdetések
Mellékletek
Hirdetés
Recipes
Összes|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|0|1|2|3|4|5|6|7|8|9
Keresendő névrészlet
Gyorskeresési kategóriák
Desszert
Desszert
(236)
Diabetikus
Diabetikus
(16)
Disznó
Disznó
(42)
Egyéb
Egyéb
(79)
Előétel
Előétel
(22)
Főétel
Főétel
(144)
Gyümölcs
Gyümölcs
(16)
Halétel
Halétel
(14)
Kelttészta
Kelttészta
(72)
Koktél
Koktél
(25)
Köret
Köret
(27)
Leves
Leves
(55)
Marha
Marha
(9)
Mártás
Mártás
(7)
Ötletek, fortélyok
Ötletek, fortélyok
(29)
Paleo
Paleo
(31)
Sajtétel
Sajtétel
(8)
Saláta
Saláta
(31)
Savanyúság
Savanyúság
(18)
Sörétel
Sörétel
(8)
Sütemény
Sütemény
(317)
Szárnyas
Szárnyas
(50)
Szendvics
Szendvics
(10)
Tészta
Tészta
(34)
Turmix
Turmix
(5)
Vadétel
Vadétel
(37)
Vega
Vega
(22)
Zöldség
Zöldség
(37)
Recept beküldése | Recept kérése
Receptek Kezdőlap | Keresés | Legtöbbet olvasott | Legmagasabbra értékelt | Kérések

Mértékegység átváltás

Kategória szerkesztése
Recept kérés
KérésKategória Állapot Akció
almás lepény vagy piteSütemény Kért A recept beküldése
kapros túróslepényKelttészta Elfogadva A recept beküldése
3Bit szeletDesszert Elfogadva A recept beküldése
epres, rizses tortaSütemény Elfogadva A recept beküldése
felhőszeletIsmeretlen Elfogadva A recept beküldése
Savanyúság Elfogadva A recept beküldése
Szarvas pörköltVadétel Elfogadva A recept beküldése
Juhtúrós sztapacskaIsmeretlen Elfogadva A recept beküldése
PuncstortaSütemény Elfogadva A recept beküldése
savanyított fokhagymaSavanyúság Elfogadva A recept beküldése
Előző receptVisszalépés az előző oldalra
Nyomtatható változat Nyomtatható változat | Recept küldése Emailben Recept küldése Emailben | Recept szerkesztése Recept szerkesztése | Recept törlése Recept törlése

Forró bólé
Hány személyre: 6-8
Előkészületi idő:
Elkészítési idő:
Kategória: Koktél
Nehézségi fok: Közepes
Hozzávalók
3 palack vörösbor,
3.5 dl arrak vagy rum,
3 szem szegfűszeg,
1-2 db fahéj,
1 db citrom,
2 db narancs,
1 db süvegcukor
Rövid leírás
-
Elkészítés leírása
A három üveg vörösbort, a fahéjat, a szegfűszeget tegyük egy tűzálló edénybe és melegítsük fel forrpontig, de forraljuk. Csavarjuk ki 1 citrom és 2 narancs levét és adjuk a borhoz. Egy másik edényben olvasszuk meg a süvegcukrot úgy, hogy közben lassan csepegtessük rá a 3.5 dl arrakot vagy rumot. Amikor a cukor elolvadt, adjuk hozzá a boros gyömölcslevet és melegen szervírozzuk.
Forrás: Borbély László
Beküldte:: baki be Tuesday, September 28. 2004 at 08:46:43
További receptek tőle:  baki
A recept eddigi értékelése
Pontok száma: 0 ()
Szavazat:
Nagyon rosszRosszRegularJóNagyon jóKitűnő


Impresszum : Jogi nyilatkozat : Moderálás : Médiaajánlat

@Gazlap | Indult 2004-03-01 l Oldalkészítés: 0.068 másodperc