17 éves a Gazlap...
Információk
Szia Anonymus!
Tagok: 1 / 18286
Összes látogató: 7
Utolsó tag: czaczi
Keresés
Web Gazlap
Részletes fórum kereső
Utolsó fórumtémákból
- Szakértői témák:

- Kertészeti témák:
Vendégeink a kertben (18)
Orchideák otthonunkban (111)
Fokföldi ibolya / Saintpaulia (52)
Karácsonyi-, húsvéti- és levélkaktuszok (11)
Muskátlik (7)
Szobanövények (22)
Gyümölcsök (5)
Milyen növényt vettem/szereztem ma (20 )
Konyhakerti növények (14)
Hagymások, gumósok, rizómások (34)
Dézsások (20)
Hawaii rózsa - frangipani
Virágaink, növényeink teleltetése (4)
Kertünk meglepetései (2)

- Tábortűz témák:
JÓ TUDNI....érdekességek...ismeretterjesztő írások (7)
GAZLAP szakácskönyv (79)
Miért mérgelődök?.....Mi bosszant? (25)
IDŐJÁRÁS (68)
A Tudat keresése (4)
Vicces történetek....képek(21)
Kávéház (41)
Ki milyen zenét hallgat Gazlapozás közben (11)
Szomorú vagyok (11)
Kedven filmem, színészem (2)
Jópofa, "beszélő" elírásaink (6)
Milyen öröm ért ma? (39)

A Gazlap Fórumai
Tábortűz
Kertészet
Szakértők
Műhely
Archívum
Virágrend
Hirdetés
Üzenőfal
5:16:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek!
6:30:am kutyus :
Jó reggelt, szép vasárnapot!.....esett a hóóóóóóóóóóó
6:07:am kutyus :
Jó reggelt, kellemes hétvégét
5:07:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek
5:11:am kutyus :
Jó reggelt!
5:28:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek!
5:17:am kutyus :
Jó reggelt! Megint egy héttel közelebb a Karácsony!
6:02:am kutyus :
Jó reggelt, szép vasárnapot!
5:08:am kutyus :
Jó reggelt, kellemes hétvégét
5:56:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek!
7:29:am pili :
Szia, Kátya!
5:24:am kutyus :
Hahóóó! maradék GAZ-ország! Jó reggelt!
5:36:am kutyus :
Jó reggelt!
5:55:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek!
5:41:am kutyus :
Jó reggelt, szép vasárnapot!
Korábbi üzenetek

Csak regisztrált felhasználóknak
Regisztráció/Belépés
Google Hirdetések
Mellékletek
Hirdetés
Recipes
Összes|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|0|1|2|3|4|5|6|7|8|9
Keresendő névrészlet
Gyorskeresési kategóriák
Desszert
Desszert
(236)
Diabetikus
Diabetikus
(16)
Disznó
Disznó
(42)
Egyéb
Egyéb
(79)
Előétel
Előétel
(22)
Főétel
Főétel
(144)
Gyümölcs
Gyümölcs
(16)
Halétel
Halétel
(14)
Kelttészta
Kelttészta
(72)
Koktél
Koktél
(25)
Köret
Köret
(27)
Leves
Leves
(55)
Marha
Marha
(9)
Mártás
Mártás
(7)
Ötletek, fortélyok
Ötletek, fortélyok
(29)
Paleo
Paleo
(31)
Sajtétel
Sajtétel
(8)
Saláta
Saláta
(31)
Savanyúság
Savanyúság
(18)
Sörétel
Sörétel
(8)
Sütemény
Sütemény
(317)
Szárnyas
Szárnyas
(50)
Szendvics
Szendvics
(10)
Tészta
Tészta
(34)
Turmix
Turmix
(5)
Vadétel
Vadétel
(37)
Vega
Vega
(22)
Zöldség
Zöldség
(37)
Recept beküldése | Recept kérése
Receptek Kezdőlap | Keresés | Legtöbbet olvasott | Legmagasabbra értékelt | Kérések

Mértékegység átváltás

Kategória szerkesztése
Recept kérés
KérésKategória Állapot Akció
almás lepény vagy piteSütemény Kért A recept beküldése
zCvgpHteVWwIsmeretlen Kért A recept beküldése
hNqxKqzaEVIsmeretlen Kért A recept beküldése
WZmVXEgksaIBAbNDIsmeretlen Kért A recept beküldése
vvCQuKGFYyfzAGIsmeretlen Kért A recept beküldése
CERHHHIpvefTZYbjzliIsmeretlen Kért A recept beküldése
HZldVjllxntIsmeretlen Kért A recept beküldése
jFssSUipAobIsmeretlen Kért A recept beküldése
haSUEMIJIkVIsmeretlen Kért A recept beküldése
kapros túróslepényKelttészta Elfogadva A recept beküldése
Előző receptVisszalépés az előző oldalraKövetkező recept
Nyomtatható változat Nyomtatható változat | Recept küldése Emailben Recept küldése Emailben | Recept szerkesztése Recept szerkesztése | Recept törlése Recept törlése

Káposztás sertéstekercs
Hány személyre:
Előkészületi idő: 1 óra 30 perc
Elkészítési idő:
Kategória: Disznó
Nehézségi fok: Könnyű
Hozzávalók
15 dk húsos füstölt szalonna
50 dkg fejes káposzta
só, őrölt bors, 1-2 zöldalma
1 dl száraz fehérbor
80 dkg sertéscomb
1 kisk őrölt kömény
2 gerezd fokhagyma
1 dl olaj
Rövid leírás
------------------------------
Elkészítés leírása
A füstölt szalonnát apró kockákra vágjuk, és kisütjük. A káposztát vékony csíkokra szeljük, majd a szalonnára dobjuk, sóval, borssal ízesítjük. Amikor kissé összeesett, a vékonyra szeletelt zöldalmát és a fehérbort is hozzáadjuk, félpuhára pároljuk.
A húst 4 egyforma szeletre vágjuk, minden darabot lapjával félbeszelünk úgy hogy a hús vége egyben maradjon, szétnyitjuk mint egy könyvet. Gyengén kiverjük, sóval, borssal őrölt köménnyel és az aprított fokhagymával fűszerezzük.
A húsokon a káposztát elosztjuk, majd mint a bejglit feltekerjük. Cérnával átkötjük és a forró olajban minden oldalát pirosra sütjük. A tekercseket egy magas falú tepsibe fektetjük és kevés vizet aláöntve, alufóliával befedve 200 fokon félpuhára pároljuk. A fóliát leszedjük és a húsokat pirosra sütjük.
Más húsból is ki lehet próbálni.
Forrás: Hagyomásos és mai Magyar Konyha
Beküldte:: Pumukli be Friday, October 01. 2004 at 13:21:00
További receptek tőle:  Pumukli
A recept eddigi értékelése
Pontok száma: 0 ()
Szavazat:
Nagyon rosszRosszRegularJóNagyon jóKitűnő


Impresszum : Jogi nyilatkozat : Moderálás : Médiaajánlat

@Gazlap | Indult 2004-03-01 l Oldalkészítés: 0.043 másodperc