Vinete


Hány személyre: 4
Előkészületi idő:
Elkészítési idő: 20 perc sütés+ 5 perc keverés
Kategória: Zöldség
Nehézségi fok: Könnyű

Hozzávalók


Hozzávalók:

1kg vinete(padlizsán)
1 nagy fej vereshagyma
200g majonéz
só,bors ízlés szerint

Rövid leírás


Elkészítése:

A vinetét jól megsütjük,(héjastól)- megpucoljuk és fakéssel lapítón apróra felvágjuk. Ezután a vinetét hagyjuk kihűlni, majd a vereshagymával és a fűszerekkel (só, bors majonézt) együtt krémesre keverjük.

Pirítós kenyérre kennve máris fogyasztható.

Elkészítés leírása



Forrás:

Beküldte: bau be Friday, May 16. 2008 at 18:35:24

A recept innen származik Gazlap http://www.gazlap.hu/
Ennek a receptnek a webcíme:http://www.gazlap.hu//modules.php?name=Recipes&op=viewrecipe&recipeid=862
Close