Máj szalonnában


Hány személyre:
Előkészületi idő:
Elkészítési idő:
Kategória: Főétel
Nehézségi fok: Könnyű

Hozzávalók




Rövid leírás


A család nagyságától függően:
1/2kg, vagy 1 kg. Pulyka- vagy csirkemáj
1-2 csomag szeletelt Bacon szalonna(esetleg vékonyra szeleteltetett kb 20 szelet Esterházy szalonna)
Olaj
Pici víz

Elkészítés leírása


A pulyka- vagy csirkemájat egyesével(a csirkemájat két darabba veszem) beletekerjük a bacon szalonnába.
Olajozott tepsibe szépen egymás mellé fektetjük, pici vizet öntünk alá, alufóliával letakarjuk, és a sütőbe tesszük.
Nagyon hamar elkészül.
A szalonna "íze"miatt nem kell semmiféle fűszert alkalmazni.
Burgonya pürével a legfinomabb.

Jó étvágyat hozzá!



Forrás:

Beküldte: veronik01 be Thursday, November 24. 2005 at 12:19:13

A recept innen származik Gazlap http://www.gazlap.hu/
Ennek a receptnek a webcíme:http://www.gazlap.hu//modules.php?name=Recipes&op=viewrecipe&recipeid=220
Close