Csatlakozott: Oct 24, 2006 Hozzászólások: 1179 Tartózkodási hely: Budapest XV kerület
Elküldve: 2007.03.12, 19:31 Hozzászólás témája:
Lehet, hogy a méhecske kezébe adok majd és azt fogja kanalazni.
Először az arcképemet gondoltam betenni. de nem akartam senkit megrémiszteni... Bau segített "méretre szabni" a méhecskémet, de én,mint írtam ennél maradok. _________________ Szép napot,
Timidudu
Timi!
Tényleg ne cseréld le, nagyon aranyos! De azért megmutathatnád a többi babás állatkás képeidet, ha azok is ilyen aranyosak! Tényleg érdekel!
Kövirózsa
Nem cserélem le, teljesen egyetértek Veled.
Egy idő után olyanná válnak, mintha arcok lennének..... és rossz, ha eltünnek, megváltoznak.
Én is rögtön észreveszem, ha valaki véletlenül olyan avatárt kezd el használni, ami már másé.
A Te avatárod meg különösen tetszett már az első pillanatban.
Csatlakozott: Oct 24, 2006 Hozzászólások: 1179 Tartózkodási hely: Budapest XV kerület
Elküldve: 2007.03.11, 18:17 Hozzászólás témája:
Most, hogy mindenki változtatja az avatárját, én is kedvet kaptam hozzá...aztán még sem. Én maradok kis méhecske a virágon. Ez volt az első keresztszemes minta, amit Jázminnak készítettem, majd egyszer lefotózom az "élő"-t is. És szerintem annyira aranyos, olyan babás...
Meg kell mondjam, annyira furi, hogy a megszokott "kollégáknak" újabb és újabb képecskéi vannak, hirtelen azt hiszem egy új arc....mi ez a reform, kérem szépen? _________________ Szép napot,
Timidudu
Csatlakozott: Dec 12, 2004 Hozzászólások: 41218 Tartózkodási hely: TB.
Elküldve: 2007.03.10, 21:50 Hozzászólás témája:
Pdory!
Te jégmadár lettél?
Az avatárt egyszerűbben is lehet megoldani!
Aki photobuckettal dolgozik,ott van avatár méretre való beállítási lehetőség!
A Photobucketten,a tallóz gomb alatt, van egy beállítási lehetőség a kép méretezésére!
Uploading opcions
A technikai segítségben jeleztem!
Nézzétek meg! _________________
Csatlakozott: Dec 11, 2004 Hozzászólások: 3564 Tartózkodási hely: Cegléd, Pest megye
Elküldve: 2007.03.09, 22:30 Hozzászólás témája:
nekem pl. van egy képnézegető progim, ahol a képméretet át tudom állítani.
nézd:
1024 X 768
ilyen lesz:
90X120:
Ha ezt kéred, innen jobb gombbal elmented a saját gépedre, és a profilodban feltöltöd az avatár feltöltése saját gépről...
Asszem ez van írva...
Ha meg te csinálod saját képről, akkor csak feltöltöd saját gépről és kész.
Az enyém egyébként ki van vágva egy nagy képből, 120X120 képpontnyi méretben. _________________ "Senki a világon nem képes bejárni útját baráti segítség nélkül."-Balzac-
Csatlakozott: Dec 11, 2004 Hozzászólások: 3564 Tartózkodási hely: Cegléd, Pest megye
Elküldve: 2007.03.08, 21:49 Hozzászólás témája:
Juli!
nem kárpátia z enyém, hanem Campanula portenschlagaina "Resholt's Variety"
dalmát harangvirág
szép, ugye? _________________ "Senki a világon nem képes bejárni útját baráti segítség nélkül."-Balzac-
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban