Csatlakozott: Mar 17, 2004 Hozzászólások: 1070 Tartózkodási hely: Angyalföld
Elküldve: 2004.03.28, 21:36 Hozzászólás témája: nekem nem sikerült
Kedves Sede, a magánlevélben irtam, hogy bonyolultnak tartom a gazlap szerkezetét. Persze én nem vagyok informatikus. Nem sikerült avastagot választani, mert az előre elkészitettek nem nyerték meg a tetszésemet (ez az én hibám nem a tiétek) Akartam a honlapomról feltenni egy képet, majd a gépemről de csak egy üres kocka jött be.
A levél irással is bajlódom, hogyha egy konkrét levélre akarok választ, akár privát akár nyilvános. Csináld meg, hogy ültess a gépedhez egy ismerősödet akinek nem ez a szakmája de van számitogépes ismerete , és akkor meglátod, hogy milyen baja akad.
Persze lehet, hogy nekem kellene elmenni egy tanfolyamra.....
Csatlakozott: Jan 02, 2004 Hozzászólások: 1691 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2004.03.24, 22:32 Hozzászólás témája:
Szia!
Köszönjük a gratulációt, és örülünk, hogy tetszik a lapunk.
Való igaz, hogy rengeteget dolgozunk azon, hogy folyamatosan ilyen klassz legyen.
Remélem sokszor lesz időd benézni hozzánk.
Igazán gratulálok a laphoz !!
Gyönyörűűű !!!
Így Tavasszal igazán megmelengeti a lelket !!!
Remélem sokszor lesz időm benézni !
Sajna a kertészkedéshez nem sokat értek
de imádom a virágokat
Remélem elleshetek pár dolgot Tőletek !!
Megpróbáltam találó ncket regelni !!
Csatlakozott: Jan 02, 2004 Hozzászólások: 869 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2004.03.17, 14:10 Hozzászólás témája:
Nagyon jó képek! Még nem is láttam ilyeneket! Most köszi, de egyelőre maradjon a te lapodon, majd innen átmennek és megnézik!
A galéria részt jelenleg nem szeretném annyira kibővíteni, technikai okokból. Olyan galéria kellene a későbbiekben, amit az olvasók vagy mi csinálunk és csak a leges-legjobb képekből áll. Lehet, hogy csinálunk majd egy ilyen pályázatot. Ha belendülünk, akkor majd ezt a részt is jelentősen kibővítjük! _________________
Ide írhatjátok a lapunkkal kapcsolatos összes véleményt, észrevételt, javaslatot. Természetesen szívesen vesszük az építő jellegű kritikákat is.
Ne kíméljetek minket, mert ezzel ti is hozzájárultok ahhoz, hogy a lapunk még magasabb színvonalú legyen!
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban