Mi is most jöttünk meg Horvátoktól, és nekünk két éve van egy kinti szokásunk: bepakoljuk a kicsi grill sütőt, valaki hajnalban elmegy a halpiacra, és minden féle különlegességet hoz. Imádjuk a kagylót, a scampit, a calamarit, és a sokféle halat. Ja és ezt mind mi készítjük el a grillen! Most már olyan jól kitapasztaltuk az elkészítés fortélyait, hogy sokkal finomabb, mint bármelyik étteremben, és biztosan friss az alapanyag is! Szóval bárkinek merem ajánlani, aki szeret kipróbálni különlegességeket.
Sajnos képeket nem csináltam, de majd jövőre!
A páclevet összekeverem,és a húsra kenem (só nincsen benne!!)
A húst letekarva felhasználásig pácolom,majd a grillrácson,vagy száraz serpenyőben aranybarnára sütöm.
Még finomabb,ha egy kis mézet is teszel bele.
Még itt-ott akad egy kis jóidő,lehet grillezni. _________________
Csatlakozott: Aug 22, 2005 Hozzászólások: 42844 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2006.08.04, 04:58 Hozzászólás témája:
Örülök, hogy tetszettek a kajás képeim
az őrült nagy képeket pedig a photobucket rakta ide
Mivel egyenlőre csak gyorsan feldobáltam ezeket a képeket, nem ismerem még az egész képalbumot, nem tudom, hogy lehet kicsivé varázsolni
Köszi a segítséget, hogy láthatóvá tettétek _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban