Csatlakozott: Feb 28, 2006 Hozzászólások: 1208 Tartózkodási hely: Veszprém
Elküldve: 2007.02.12, 19:04 Hozzászólás témája:
Azt hiszem ide írom a bajom. Nem tudom miért, de második napja nem tudok a gazon hosszu ö-t és ü-t írni. Ez eddig csak itt fordult elö a gaz fórumaiben, amikor hozzászólást vagy pü-t akartam írni. mi lehet az oka?
most hosszú ö-t nyomok: Q
ez a nagy ö(shift+ö): P
ez meg a hosszú ü: q
ez meg a nagy ü: p
persze mind hosszú, lenne...
ez az oldal hibája lehet?
Garfield _________________ "A virágok a föld kedvenc gondolatai."
itt is vannak képeim:
http://s100.photobucket.com/albums/m10/garfiels/
Csatlakozott: Sep 27, 2006 Hozzászólások: 3719 Tartózkodási hely: Pest megye
Elküldve: 2007.01.11, 08:03 Hozzászólás témája:
Kedves moderátorok! Hiába szeretnék játszani a KVIZ_játékban, nem tudom hogy kell.Hiába kattintgatok a válaszokra nem történik semmi Ősszel is így jártam .Segítsetek!!! _________________
Kipróbáltam az oldalt egy rendelős angol oldallal, s elég érdekes szöveg jött ki, talán a legviccesebb:
"Add to cart" (hozzáadás a megrendelőlaphoz)... az oldal ezt hozta ki: "bővíts szekeret"
Vagy: "Recommended products list" (ajánlott termékek listája)... az oldal szerint: "Az ajánlott termékek dőlnek "
ON
Egyébként hasznos oldal, legalább nem kell szótárazni, s a kissé fura fordítást leszámítva azért nagyjából meg lehet érteni _________________
"A föld itt olyan kedves, hogy csak megcsiklandozod egy kapával, és nevetése termést érlel." (Douglas Jenbold)
Csatlakozott: Dec 27, 2005 Hozzászólások: 5924 Tartózkodási hely: Gyöngyös
Elküldve: 2007.01.03, 16:12 Hozzászólás témája:
Molnarka írta:
Talán egy félóra múlva már nem látszol!!!!
Ha nem lépsz ki,akkor könnyebb visszajönnöd,de esetleg másnak is a gépedről.
Az ellenség keze nem teszi be a lábát a gépemre. Úgyhogy ezután sem kínlódok a kilépéssel. Így megvan az az előny, hogy akármikor az oldalra jövök, be vagyok lépve. _________________ Valaki mondja meg, miért jó nekem itt dolgozni. Már megint elfelejtettem.
A kezdő és a /záró közé tedd a kurzort,és írjál közé aztán
ha a betűméretet és a színt egyszerre akarod változtanti, akkor:
a size , azaz betűnagyság kezdetét kékítve tedd át a color=akármi mellé, másolás-beillesztéssel. aztán már írhatsz is..a kettő közé,
azaz a color és a size után, a size=akármi, Color=akármi elé. _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
S továbbadjam egyszer az életemet.
Csatlakozott: Oct 10, 2005 Hozzászólások: 3228 Tartózkodási hely: Hajdúság
Elküldve: 2007.01.02, 21:41 Hozzászólás témája:
Én leirom, hogy csinálom:kiválasztom a betűszint, a betű méretét és mégsem akar szinesben megjelenni a hozzászólásban.
Most kérem segitsegetek, mit csinálok nem jól, vagy mi hiányzik.
És miaz "Tagek lezárása" Ezt mikor használjuk?
Köszönöm _________________ bippa
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban