Elképzelhető,de nem jöttél. Jól főznek és nem drágák,csak nem igazán esik útba.
Ma alkottam. Délelőtt 5 tepsi túrós ropogóst sütöttem,gondoltam mellette -a "lyukakban" meg tudom főzni a holnapra szánt palóclevest. 1/2 1 re az is megfőtt. Megkóstoltam,oké,jól sikerült,elmentem pihizni. 1/2 3-kor magamhoz térek, megyek a konyhába a kávécskámért,a leves meg fő takarékon. Ehető,de nem olyan ízű mint amikor otthagytam,minden sz..á főtt.
Az én emberem asszem előbb hagyná magát ivartalaníttatni, mint az ágyneműt felhúzza. Legjobb hülyének lenni...
Felhúzta! Má'bocsi,de egész nap pörögtem mint a búgócsiga,fáradt voltam,ő meg malmozott.
Kutyus,Bau már megint csorog a nyálam,pedig most vacsoráztam. Nagyon guszták.
/én is pipa vagyok ha kidurran,de pont azt a részt szeretem./
Nálunk ma a férjem főzött, ami azt jelenti,hozott/vett kaját. Dolga volt a faluban és hazafelé jövet beugrott a kínaihoz.Kissé rosszul mérte fel a fogyasztásunkat,holnap is azt eszünk.
Csatlakozott: Aug 22, 2005 Hozzászólások: 42527 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2021.02.23, 14:19 Hozzászólás témája:
Köszi, megpróbálom...........bár azt hiszem, már minden válfaját kipróbáltam a sütésnek _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Csatlakozott: Dec 12, 2004 Hozzászólások: 40932 Tartózkodási hely: TB.
Elküldve: 2021.02.23, 12:52 Hozzászólás témája:
Kutyus!
Csorog a nyálam!
Ez nagyon guszta!
Szinte érzem a narancs illatát!
Én ma összedobtam a rakott krumplit a gyerekeknek .
Én káposztát ebédeltem.
Holnapra kitalálok még valamit, pl. túrógombócot és zöldbablevest. _________________
Csatlakozott: Aug 22, 2005 Hozzászólások: 42527 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2021.02.23, 06:20 Hozzászólás témája:
Tegnap megsütöttem a narancsos süteményt......nagyon finom lett!!!
Vettem a piacon disznótorost..........ma ....és még jó pár napig az lesz az ebédem. Sajna nincsenek nekem való kicsi méretűek _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Délelőtt kitakarítottam az emeleten /porszívózás,ágyneműcsere napon szellőztetéssel,mosással/ ebéd után pihiztem, /rejtvényfejtés és kb.1 ó alvás/
1/2 3-tól 3/4 6 ig avart szedtem/zsákoltam,a rézsűt kapírgáltam,/leszedtem a faleveleket a talajtakarókról/leandereket "lecsupaszítottam", /már több mint 2m-sek/ ruhát beszedtem,elmosogattam,lefürödtem.
Most pedig megkértem a látványosan unatkozó férjemet,húzza fel az odakészített tiszta ágyneműt.
A maradékok elé csináltam gyüm.levest,az volt a hamikánk.
Capsella írta:
... Holnap gyümilevest akarok főzni. Már ma azt szerettem volna, de a pizza vagy a hurka elé nem olyan nagyon illik....
Én szoktam gombás levest főzni gombás második elé is.
Előfordult az is,hogy a férjem paradicsom levest kért a paradicsomoskáposzta elé. Kissé furán néztem rá,de azt mondta így kívánja.
Halat sütöttem, mellé brokkolis krumpli pürét.
Almás -mákos kevertet,
Mentettem meg almát 5 üveggel lett.
tercsi _________________ http://indafoto.hu/terneicsilla
A tudás: védőoltás. A gyűlölet és a közöny: betegség. A szeretet és az empátia: egészség. Mindannyian választunk.
Csatlakozott: Dec 12, 2004 Hozzászólások: 40932 Tartózkodási hely: TB.
Elküldve: 2021.02.22, 11:26 Hozzászólás témája:
Idézet:
Bau azt a valamit nem ismerem,de tuti jó lehet.
Nagyon finom, de én sajnos csak kicsit ehetek belőle.
Nem olyan macerás,mint gondolnád.
Mai ebéd: zellerkrémleves, rántott halacska édes burgonyával.
Előkészítettem a holnapi elvitelest is :megfőztem a rakott krumplihoz valókat.
Nekem van még káposztám _________________
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban