Csatlakozott: Nov 08, 2008 Hozzászólások: 2174 Tartózkodási hely: Hajdúszoboszló
Elküldve: 2021.03.29, 13:36 Hozzászólás témája:
Én is megkaptam az első oltást, Pfizert kaptam /70 éves vagyok/. A háziorvos kitöltötte a nyomtatványt, csatolva hozzá a szedett gyószerek listáját. Ő nem adhatta be, be kellett menni Debrecenbe. Itt is jól szervezett volt az oltás, minden segítséget megadtak.
A második oltás április végére várható. Örülök, hogy túl vagyok rajta _________________ Margó
Csatlakozott: Aug 22, 2005 Hozzászólások: 42872 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2021.03.29, 08:51 Hozzászólás témája:
Örülök Capsella, hogy túl vagy az első oltáson
Igen, remekül szervezett az oltópontok működése - hála Istennek
Egész libát sütsz???
Az tuti finom lesz - még ha a saját fejed után mész is, és nem a zseniális pasid útmutatása alapján _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Mivel itt zengtem be az oltást. a megtörténtét is itt jelentem be.
8-ra voltunk behíva, 7,45-kor már sorban álltunk, de mások is jötek, jöttek, jöttek.
Kb. 4 oltópont volt és nagyon-nagyon gyorsan ment. Érdemes előtte kitölteni a lapot, de ha valakinek nincs, ott is ki tudja tölteni 5 perc alatt, csak otthon kényelmesebb.
Még soha nem kaptam injekciót ennyire fájdalommentesen, nagyon vékony volt a tű és seccperc alatt kész is volt. Mire vártam volna, hogy fájni fog, már lész volt és még nem fáj.
Utána várakozni kellett, majd ideadták az "eboltási bizonyítványt", Pfizert kaptunk. 5 hét múlva kapjuk az emlékeztető oltást.
Meg kell mondjam, nagyon jól meg volt szervezve minden apró részlete.
8,45-re már itthon is voltunk.
...............................
Tegnap este libát vett ki a zember a fagyasztóból, azt kell megsütnöm, mire hazaérkezik. Elmondta, hogyan kell a libát megsütni.
Lehet, hogy délután háromszor is megkérdezem, hogy hogyan kell, mert mindig elfelejtem. Már mivel mindig elfelejti, hogy erről tényleg nem kellene kioktatnia. Hát, ha más fontossága nincs a családban...
Na,megyek, hunyok pár órát, mert éjszaka nem bírtam elaludni, most meg hulladék vagyok. Nem tudom, mikor áll vissza a biológiai órám.
Csatlakozott: Aug 22, 2005 Hozzászólások: 42872 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2021.03.29, 05:45 Hozzászólás témája:
Szécsike
Jó neked, hogy ilyen finnyás barátod van
Én biza megenném, bármilyen vadhús is kerül elém
A fagyóból kivettem kis, pecsenyekacsa combokat.........azt megsütöm és a tökfőzeléknek jó feltéte lesz _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Csatlakozott: Feb 10, 2007 Hozzászólások: 14463 Tartózkodási hely: A+ H
Elküldve: 2021.03.28, 13:36 Hozzászólás témája:
Nálunk is májgomboc leves volt igaz csak bolti májgomboccal.
Utánna csak rántottszelet és zöldköret volt.
kávéhoz sütöttem egy egyszerü almás sütit. _________________
Legyetek vidámak.
A nevetés a legjobb orvosság.
Képzeljétek!
1 jó órája csörgött a telefon, hétfőn reggel 8-ra megyünk védőoltásra a férjemmel. Pfizer lesz. De mi is elfogduk volna a volna a kínait is.
Egyébként nekem a Pfizer tényleg jobb, mert az autoimmun betegségem miatt ezzel érhető el a legjobb immunválasz.
Meg kell mondjam, én örömömben elsírtam magam. Az aggodalmam viszont változatlan a többi családtag felé.
A barátnőm most 5-re ment Covid-tesztre. Szarul van, 3-kor telefonáltunk.
Az egyik kolléganőm vagy 3 hete kapta meg a kínait és utána nagyon fáradékony volt. Most asszongya, nem tudja, mi történt, de ki van cserélve, pár napja múlik a fáradékonysága és kevesebbet kell lepihennie (ja, ős sem mai csirke és sok baja is van).
Csatlakozott: Dec 12, 2004 Hozzászólások: 41200 Tartózkodási hely: TB.
Elküldve: 2021.03.27, 10:44 Hozzászólás témája:
Ma feltettem főni egy jó kis levest, van benne csirke zúza és hús,kerül bele májgaluska (saját készítésű) jó sok zöldséggel.
Másodiknak krumplis tészta,- fejes saláta van. _________________
[quote="Capsella"A férjemnek magas a vérnyomása és cukros, gondolom, ezért neki is Pfizer lesz.[/quote]
Nekem is magas a vérnyomásom és cukros vagyok - kínait kaptam. Megkérdezték, elfogadom-e. Úgy voltam vele, bármi jobb, mint a lélegeztetőgép. _________________ Aki minden nap nevet, nem azért teszi, mert mindig jól mennek a dolgai, hanem azért, mert megtanulta, hogy mosolyognia kell a jón és a rosszon egyaránt.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban