Mikor rendszeresen jártam a Gerecse 50-re, minden évben megpakolv jöttem haza Pusztamarótról. Mikor Tatabányán felszálltunk a vonatra, mindenki azt szimatolta, honnan jön az intenzív fokhagymaillat. Akkoriban még nem volt divatban a medvehagyma, mindenkinek mi magyaráztuk, mi ez. _________________ Aki minden nap nevet, nem azért teszi, mert mindig jól mennek a dolgai, hanem azért, mert megtanulta, hogy mosolyognia kell a jón és a rosszon egyaránt.
Csatlakozott: Dec 12, 2004 Hozzászólások: 40944 Tartózkodási hely: TB.
Elküldve: 2021.03.07, 17:11 Hozzászólás témája:
Idézet:
vettünk két csokor
Arany áron???
Szerintem még nagyon az elején lehet szabad földön.
Mi rendszeresen járunk szedni szezonban, azért kérdeztem...
Nálunk április közepe felé szokott jó lenni.. _________________
Nem, nem. A kertben még akkorka a levele, mint egy újszülött egérnek.
Tegnap a piacon vettünk két csokor hajtatottat, az egyikből lett a pogácsa, a másikból nálunk is főzelék lesz. _________________ Aki minden nap nevet, nem azért teszi, mert mindig jól mennek a dolgai, hanem azért, mert megtanulta, hogy mosolyognia kell a jón és a rosszon egyaránt.
Csatlakozott: Dec 12, 2004 Hozzászólások: 40944 Tartózkodási hely: TB.
Elküldve: 2021.03.07, 13:34 Hozzászólás témája:
Juj de guszta!
Én még nem ettem kürtős kalácsot, a menyem van oda érte, Neki mindig veszünk
(Ő a "kicsi" a családban
Én holnap készülök sütni valamit, a héten lesz a fiam névnapja.
Krémes és zabkeksz van tervben.
Találtam egy videót a zsemlegombóc,-vagy jobban mondva SZALVÉTA GOMBÓC készítéséről.
Én az utóbbi időben így készítem, sokkal egyszerűbb és szebb is. Na és nem fő szét!
Dagad a medvehagymás pogácsa. _________________ Aki minden nap nevet, nem azért teszi, mert mindig jól mennek a dolgai, hanem azért, mert megtanulta, hogy mosolyognia kell a jón és a rosszon egyaránt.
Csatlakozott: Jan 21, 2008 Hozzászólások: 13064 Tartózkodási hely: Bp.Pestszentimre
Elküldve: 2021.03.06, 20:49 Hozzászólás témája:
bau írta:
...dobjál egy pár pogácsát! Én is szeretem ...
Nagyon szivesen tenném! Miért is vagy olyan messze?
A hagymás is jó lett!
Gulyásleves és túróstészta volt a hamika.
Holnap nem főzök,maradt a maiból holnapra is,+ a tegnapi cs.comb. /Pedig igen-igen visszafogtam magam a mennyiségnél/
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban