Bau ezt a lekvár ügyet én is tapasztaltam... Ugyanígy jártam pince rámolás okán.
Guszta a sütid!
Betti ez azért már tényleg rablás! Sajnos nem tudunk mit csinálni ellene,de ilyen drágán még nem is láttam.
Kutyus hova a viharba akarsz még fogyni,már így is kétszer kell rád néznem hogy egyszer észrevegyelek!
Lencseleves és palacsinta volt a mai hamika.Nekem szilvalekvárral,férjemnek kakaóval. Jutott a szomszédba is.
Jaj,a legjobbat meg nem mondom....
mondtam már a kökényezést,meg hogy Vili imádja/csinálja. A multkori szedésünk-mint kiderült-15 kg.lett. Abból csinál szörpöt és lekvárt.
Tegnap és ma csak ezzel foglalkozott,ma szólt hogy menjek már át mert tele van a hócsukája a szörppel. Beüvegeztük,feltakarítottam a kiöntött kb.1 l.szörpöt,stb.stb. Holnap a lekvárt főzi,ami már a 3.napos foglalkozás....
Azt mondta jövőre nem csinál.
A csipkebogyóhoz meg még hozzá sem fogott. Abból hecsedlit tervez.... Jaaa,és csütörtökön ismét készülünk szedni,most Sanyi barátunknak,mert ezek a pasik egymást hülyítik.
Mondtam hogy szivesen segítek bármiben,de én köszönöm nem kérek belőle. Ez a fajta meló nem való nekem.
Legutóbb Szécsike szerkesztette (2020.11.17, 18:35), összesen 1 alkalommal
Csatlakozott: Dec 12, 2004 Hozzászólások: 41209 Tartózkodási hely: TB.
Elküldve: 2020.11.17, 16:39 Hozzászólás témája:
Idézet:
5.000,- Ft volt a dióbél kilója
Na, akkor az enyém még olcsó is volt!
Azért ez már őrület,hogy mit el nem mernek kérni érte!
Tudom,jön a karácsony,-de nagyon nagyon sok ember nem teheti meg,hogy akár csak egy negyed kilót is megvegyen.
Betti
Ez a süti egy végtelenül egyszerű süti.
olcsó is.
40 dkg liszt, 20 dkg zsír, só, cukor pici tej,citromlé és héj.
Tojás nincs benne.
Összegyúrod és kör alakúra kiszúrod.
Töltöd,sütöd _________________
Elküldve: 2020.11.17, 12:32 Hozzászólás témája:
Szécsike!
Köszi,de van már annyi dióm,amiből a bejgli elkészül.
Az idén kicsit drágább lesz,de lesz.
Pakoltam a spájzban..
Találtam egy lekvárt... Itt van az üvegen a dátum.
2004 -ribizli ---kutya baja sincs 16 év után (persze bontatlan volt)
Gyorsan összedobtam egy kis vaníliás félhold nevű sütit.
Csatlakozott: Aug 22, 2005 Hozzászólások: 42886 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2020.11.17, 05:52 Hozzászólás témája:
Nekem a fagyasztó szekrény takarítása még hátra van: a pincében, a tárolóban csücsül.
Azt kihúzni nem lehet, de a belsejének a takarításával is várok, amíg jó mínuszok lesznek
Ma reggel ehetek üres kenyeret.....és csak délután jöhet a következő étkezés: 14 órára kell mennem megint uh vizsgálatra
Nem baj, legalább "fogyok" kicsit _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Én is zsíroldózom,az oldal rácsokat leszerelve egy ládába, zsíroldóba teszem a kivehető sütőrácsokkal együtt. Sajnos -mikor beépítettük-nem jutott eszembe,hogy lehetne ezt magasabbra is tenni! Akkor még azt gondoltam mindig fiatal maradok.
Elküldve: 2020.11.16, 13:30 Hozzászólás témája:
Idézet:
Nekiugrottam, kipakoltam a hűtőt.....kimostam, kitöröltem ......visszapakoltam
én is azt csináltam
Látom,Neked is műanyag fiókod van.
Én nagyon utálom!
Azelőtt rácsozott (drótos) fiók volt,sokkal jobban szerettem.
Elcibáltam a fagyasztót a helyéről és mögötte is felcucáltam mindent.Nem könnyű munka egyedül
De el kell kezdeni a takarításokat karácsony előtt
Leszedtem a sötétítő függönyöket is,mert az is nagy munka (nekem)
A többi még várat magára, -ablakok ráérnek...
Szépen beosztom ,-karácsonyra elkészül _________________
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban