Csatlakozott: May 18, 2008 Hozzászólások: 3515 Tartózkodási hely: Csorvás
Elküldve: 2020.12.08, 16:19 Hozzászólás témája:
bau írta:
Ma a gyerekeknek főztem: Palócgulyás ,barátfüle
Nagyon jól sikerült.
2 levél tészta,-56 db barátfül
Felénk ezt derelyének hivják.
A barátfüle az a tepertős pogácsa tésztájából készül és sütjük.
Maradék töltött paprikát ebédeltünk.
Gyönyörű bőrös oldalast vettem ma, holnap megsütöm. _________________ Üdv: Etimami
--------------------
https://picasaweb.google.com/100588794470649120072/2012Junius
A virágnak megtiltani nem lehet, hogy nyíljék, ha jő a szép kikelet .
Bojti
ez jól hangzik......kiváncsi vagyok, hogy ízlett
Tegnapról mára halasztottam, de sütöttem már többször.
Mégis úgy jártam ma vele, hogy túl púpos kanállal mértem a lisztet, és sűrű lett a massza! Hígítottam plusz egy tojással és még majonézzel, de így is elvesztek a csirke-kockák a sűrű masszában, lett több darab, amiben nem volt hús. A kisebb húsdarabok meg véletlenszerűen oszlottak el a masszában.
Finomra sül ki így is, jól belaktunk belőle és még a fele megmaradt.
De aki kipróbálja: az a 6 púpos kanál liszt épp csak annyira legyen púpos, hogy ne csapott legyen. _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
S továbbadjam egyszer az életemet.
Legutóbb Bojtárgazdi szerkesztette (2020.12.08, 16:50), összesen 1 alkalommal
Bojti
ez jól hangzik......kiváncsi vagyok, hogy ízlett
Tegnapról mára halasztottam, de sütöttem már többször.
Jópofa, mert ha véletlenül marad belőle, hidegen is ehető. Olyan kis falatkák lesznek, semmi faxni nincs vele.
A majonéz nem érződik ki belőle, elég gyorsan is elkészül. _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
S továbbadjam egyszer az életemet.
Csatlakozott: Aug 22, 2005 Hozzászólások: 42543 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2020.12.07, 06:46 Hozzászólás témája:
Hűűű Pili, ez így elmondva is guszta!
Sajnos a gm réteslap olyan drága, hogy 3x is meggondolom, veszek-e _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Réteslapok közé tölteléket tett, mint a lasagnéba, az egyik tepsibe isteni spenótos-fokhagymás-juhtúrósat, a másikba lecsós-szójagranulátumosat, az egészet reszelt füstölt sajttal megszórta, sütő - és mennyei volt! A tészta szinte eltűnt, nagyon finom, omlós, szinte krémes állagú volt, a teteje ropogott... _________________ Aki minden nap nevet, nem azért teszi, mert mindig jól mennek a dolgai, hanem azért, mert megtanulta, hogy mosolyognia kell a jón és a rosszon egyaránt.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban