Csatlakozott: Feb 10, 2007 Hozzászólások: 14400 Tartózkodási hely: A+ H
Elküldve: 2020.12.23, 09:16 Hozzászólás témája:
Bojtika kedves szaloncukrunk soha nem Volt a karácsonyfán a csalad fiatalabb része nem is ismeri.
Most a férjemnek jutott valahogy szaloncukor az eszébe
Nekem egyáltalán nem hiányzik a szaloncukor mert nem is szeretem de nem is szabadna ennem. _________________
Legyetek vidámak.
A nevetés a legjobb orvosság.
Talán még holnap sikerülhet. Vagy már nem akartatok menni? _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
S továbbadjam egyszer az életemet.
Hajjaj, van nála más baj is...
De a lényeg tényleg az, hogy mégis valamennyire kipihent voltam. _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
Csatlakozott: Aug 22, 2005 Hozzászólások: 42506 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2020.12.08, 05:48 Hozzászólás témája:
Bojti
akkor rendben lezajlott..........a húgodról régóta tudod, hogy izgága és túlszervezős _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Végül kiderült ám, hogy a húgom szervezte túl. A látogatók eleve úgy mondták neki, hogy dél körül jönnek. Ide is szóltak, amikor útnak indultak, de akkor már 10 óra körül volt, szinte rögtön azután, hogy itt bosszankodtam.
Azért míg ideértek, kicsit tudtam szundítani és minden rendben lezajlott. Kellemes, kedves, értelmes embereket ismertem meg a személyükben. _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
Holnapra volt időpontom a fodrászhoz,de úgy gondoltam nem kísértem a sorsom,gyönyörű vagyok így is, lemondtam.
A fodrász csaj hálálkodva megköszönte hogy szóltam. Nekem meg ez a természetes.
Csatlakozott: Aug 22, 2005 Hozzászólások: 42506 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2020.12.07, 10:54 Hozzászólás témája:
Ez bizony nagyon bosszantó Bojti.........más idejével "játszani" igazán nem illik _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Én azért vagyok bosszús, mert a húgom Amerikából megint "csudásan" szervezett.
Ismerősei jönnének erre, anyánk házát szakértené meg a férfi. Debrecenből tartanak Pestre, útbaejtenek, és sietnének. Az volt az ukáz, hogy a reggeli órákban jönnek, kísérjem oda őket, mutassam meg a házat, majd zárjam ismét be.
Megkapták az én telefonszámomat, de én még az ő nevüket sem tudom.
Fél hét óta már nem mertem aludni. Itt ülök ugrásra készen. Tíz óra, és még ide sem szóltak, módosult-e a menetrend, mi van.
Azt hiszem, elnyúlok így ruhástul, aztán ha csörög a telefon, úgyis felébredek. _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
Elküldve: 2020.12.03, 12:45 Hozzászólás témája:
Elvileg nem mérgelödök csak egy kicsit bosszantanak az oráink.
Az egyik siet kb 10 percet a másik késik kb 5 percet
A csucs viszontt a számitogépen az orám.Az már fél orával elöbbre jár és egyre többet siet.
Nem tudom miért "rohan az idö" rajta annyira. _________________
Legyetek vidámak.
Elküldve: 2020.12.01, 20:10 Hozzászólás témája:
Igen igy van figyelni kell és nem rögtön cselekedni.
Jo megoldás elöbb legalább 10-ig számolni és utánna jol átgondolni mit tesz az ember.
Viszont vannak akik hirtelen megrémülnek és rögtön cselekednekEbben az esetben vissza nem fordithato hiba lenne. _________________
Legyetek vidámak.
Az alábbi e-számlákat állítottuk ki Önnek, amiket Online ügyfélszolgálati fiókjában gyorsan és biztonságosan kiegyenlíthet. Ezeket a számlákat a következo napon tekintheti meg.
Fizesse be számláját egyszeruen, a számlaszám linkjére kattintva.
Aktuális egyenleg Lejárt esedékességu
tételek összege Pénznem
1.256 0 HUF
SEMMIFÉLE KAPCSOLATOM nincs velük,mivel a férjem nevén van minden fogyasztásmérő. Egyébként pedig havi rendszerességgel -felhatalmazással-ők emelik le a számla összegét.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban